al ne to je Messi ne bi on
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
O papka
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ali Ozila majko moja kako odigra ovo malo vremena, doktorski. Pepe 5 +
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ono je bio cist crveni, mozes pricati sta hoces, prvo sto je bio zadnji igrac drugo sto ga je vukao za vrat s obadvije ruke, Barcelona me razocarala nista posebno nisu pokazali, u Realu Mesut je glavni igrac, Ronaldo je smijesan za Ozila.Ali opet kazem realan rezultat je podijela bodova, samo sto je Real na ruzan nacin dosao do gola, ali sta je tu je.Portillo je napisao/la:A ne spominjes da je Albiol dobio crveni za ono...FC BAYERN je napisao/la:e zbog ovog mrzim Real, Marcelo stari prevarant naravno domaci teren puno znaci ali ni Barcelona nije nista spektukalarno pokazala cijelo vrijeme sa igracem vise osim sto imaju posijed lopte vise, po meni je ovo sasvim realan rezultat.
Cuj cist crveni, ono je crveni koliko i penal nad Marcelom. Plus u poprilicno ranoj fazi dat crveni i sjebat tekmu?! De bolan.FC BAYERN je napisao/la:Ono je bio cist crveni, mozes pricati sta hoces, prvo sto je bio zadnji igrac drugo sto ga je vukao za vrat s obadvije ruke, Barcelona me razocarala nista posebno nisu pokazali, u Realu Mesut je glavni igrac, Ronaldo je smijesan za Ozila.Ali opet kazem realan rezultat je podijela bodova, samo sto je Real na ruzan nacin dosao do gola, ali sta je tu je.Portillo je napisao/la:A ne spominjes da je Albiol dobio crveni za ono...FC BAYERN je napisao/la:e zbog ovog mrzim Real, Marcelo stari prevarant naravno domaci teren puno znaci ali ni Barcelona nije nista spektukalarno pokazala cijelo vrijeme sa igracem vise osim sto imaju posijed lopte vise, po meni je ovo sasvim realan rezultat.
I cuj Mesut glavni igrac u Realu hahahhaha, ja ti toplo preporucujem da pogledas 5 utakmica Reala uzastopno, a ne dvije u razmaku u pola godine. Aj sad adio.
Ale Real Madrid, ale ale!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
10 igraca je odigralo dobru utakmicu...i zasluzilo smo ovaj remi...
sad koliko je barca igrala necu ulaziti u to al znam da smo od 60 minute(sa igracem manje) bili bolji protiv barce i mislim da smo zasluzili poravnanje..
sad koliko je barca igrala necu ulaziti u to al znam da smo od 60 minute(sa igracem manje) bili bolji protiv barce i mislim da smo zasluzili poravnanje..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Messi
koji kreten.
Edit: Kako Alves nije dobio 2 zuti, tj. automatski crveni
Ozil koliko je samo svjezine unio, svaka cast sa igracem manje 40 min bolje odigrali nego citavo 1.polvr
Edit: Kako Alves nije dobio 2 zuti, tj. automatski crveni
Ozil koliko je samo svjezine unio, svaka cast sa igracem manje 40 min bolje odigrali nego citavo 1.polvr
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Centre forward
- Kontakt:
Ispodprosjecna tekma.Ozil pokaz'o da je majstor svog zanata
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
PEPE VOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
**** smo ih s desetoricom
Sudija sjetim ti se mame i ostalih redom dabogda za hljeba ne imo ne smije dat Alvesu drugi žuti,a Albiolu dade crveni ni za šta
Uzimamo i LP i KUP nema bolji smo od njih večeras smo sve njihove slabosti iskoristili još da ona Ronaldova ne pogodi stativu
DI MARIA MORA IĆ IZ REALA PA DA NJEGA NE BI BILO BI 5:0 ZA NAS ČIM ON IZAĐE,A UĐE DOKTOR OZIL ODMAH PROIGRASMO BOLJE
Sudija sjetim ti se mame i ostalih redom dabogda za hljeba ne imo ne smije dat Alvesu drugi žuti,a Albiolu dade crveni ni za šta
Uzimamo i LP i KUP nema bolji smo od njih večeras smo sve njihove slabosti iskoristili još da ona Ronaldova ne pogodi stativu
DI MARIA MORA IĆ IZ REALA PA DA NJEGA NE BI BILO BI 5:0 ZA NAS ČIM ON IZAĐE,A UĐE DOKTOR OZIL ODMAH PROIGRASMO BOLJE
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Odigrali koliko je i trebalo
..TITULA OSVOJENA Bye Bye hahahahhahahah... 
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Videlo se da je Barca mnogo jaca, ali i da Mourinho ima igru za pobedu protiv nje. Jos samo kad bi imao normalnijeg stopera od Albiola i jednog klinickog strelca (Milito, Crespo ili Drogba, dok su vredeli) ovo bi danas on dobio.
Voleo bih da Real uzme Kup, posto je Primera vec otisla. Kakva bi to bila predigra za LS, tesko je zamisliti bolju.
Voleo bih da Real uzme Kup, posto je Primera vec otisla. Kakva bi to bila predigra za LS, tesko je zamisliti bolju.
Et' napokon i vi da izvučete povoljan rezultat protiv Barce nakon ihihii 
LBJ - trk' po tablete, ne liči to na dobro
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Portillo,
Ako je ovo penal, onda...Vjeruj da su se komentatori smijali kada je sudija pokaz'o na bijelu tačku. Pogledaj snimak (mah, ne znam ni što ovo govorim, ti ćeš opet reći da je bio penal, tako da...), pobogu. Alves nije dodirn'o Marcela, koji se poslije sam sapliće i pada. Strašno, moram priznati.
A Albiol je zasluženo otiš'o u svlačionicu prije vremena.
U svakom slučaju, jedan od najslabijih El Clasica u posljednje vrijeme. Očekiv'o sam više, al' ipak je ovo tek prvi dio. Ostala su još tri.
Ako je ovo penal, onda...Vjeruj da su se komentatori smijali kada je sudija pokaz'o na bijelu tačku. Pogledaj snimak (mah, ne znam ni što ovo govorim, ti ćeš opet reći da je bio penal, tako da...), pobogu. Alves nije dodirn'o Marcela, koji se poslije sam sapliće i pada. Strašno, moram priznati.
A Albiol je zasluženo otiš'o u svlačionicu prije vremena.
U svakom slučaju, jedan od najslabijih El Clasica u posljednje vrijeme. Očekiv'o sam više, al' ipak je ovo tek prvi dio. Ostala su još tri.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
šesta utakmica bez pobjede protiv moćnijeg protivnika iz katalonije. kakva dominacija blaugrane!
penal za real je kao stvoren za onu emisiju na eurosportu. watts zap
Mou kralj! Vjezb'o sa 10 igraca i bolji smo bili na kraju samo 1:1... Kedira je im'o sansu u 90', jedva cekam kup i lijepog Karvalja!!!
Zadnja izmjena: Edin-TM87, dana/u 17 apr 2011, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
Madridista18
- Kontakt:
Ova Barca je jadan klub,cekajte da se ovi momci jos malo uigraju pa cete vidjeti sta je dominacija
HALA MADRID
HALA MADRID
Jbo sviju Mesut Ozil je preokrenuo sve. otac fudbala novi
HALA MADRID!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Bjež ba mislio sam da ćete nas nakantat još kad sudija dade crveni onom konjumandraX je napisao/la:Et' napokon i vi da izvučete povoljan rezultat protiv Barce nakon ihihii
Za nas dobra tekma kao što sam rekao Di Maria smeta
Vidi papaka govore nešta protiv penala oba penala su bila
I nešto sam još htio napisat,ali dok se sjetim spucala me euforija
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bolje smo igrali sa 10 igraca... Rezultat realan... Odlicna tekma...
Znal ko kolko je PEPE pretrcao...ovo je njegova najbolja tekma od kad je dosao u Real.
Znal ko kolko je PEPE pretrcao...ovo je njegova najbolja tekma od kad je dosao u Real.
Idealno ocam'pacovi_tu_ima je napisao/la:šesta utakmica bez pobjede protiv moćnijeg protivnika iz katalonije. kakva dominacija blaugrane!
LBJ MVP je napisao/la:PEPE VOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Uzimamo i LP i KUP nema bolji smo od njih večeras smo sve njihove slabosti iskoristili još da ona Ronaldova ne pogodi stativu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.