FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Zao mi je ove lige i ovih klubova. 80% timova lige dolazi iz nekih provincija i zabiti. Iako sam iz Sarajeva i nemam nista posebno sa Tuzlom i Slobodom, nije mi bilo bas svejedno kada sam vidio da ce Sloboda od sljedeće sezone igrati u drugoj ligi. Nadam se doci dan kada ce stanje u nasoj ligi biti takvo kada ce igrati samo klubovi koji imaju veliku reputaciju i kada ce se recimo Sarajevo, Zeljo, Velez, Sloboda pa i Borac boriti za titulu i da ce upravo ti klubovi drzati primat u ligi.
Od sveg srca zelim da se sto prije vratite gdje vam je i mjesto !
Od sveg srca zelim da se sto prije vratite gdje vam je i mjesto !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sve profesionalci, bravo !jug-onostalgicar je napisao/la:
nama je to 3 golman druga cijela ekipa se dva dana razvaljivala alkoholom slaveci titulu i kup
vjeruj ja kad sjednem poslije 2 dana cuganja na benc ja dizem 20 kila manje i sav se tresem
nema tu nikakve stele jednostavno nije bilo motivacije nit snage , sem toga cijela odbrana je ustvari neuigrana jer su to igraci sa klupe
vratite se za godinu dana pocistite djubrad iz kluba ujedinite se navijacki dovedite narod na tribine
prestanite stelit
i eto ga sloboda je premijerligas opet!!!!

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
VolimTz je napisao/la:Sve profesionalci, bravo !jug-onostalgicar je napisao/la:
nama je to 3 golman druga cijela ekipa se dva dana razvaljivala alkoholom slaveci titulu i kup
vjeruj ja kad sjednem poslije 2 dana cuganja na benc ja dizem 20 kila manje i sav se tresem
nema tu nikakve stele jednostavno nije bilo motivacije nit snage , sem toga cijela odbrana je ustvari neuigrana jer su to igraci sa klupe
vratite se za godinu dana pocistite djubrad iz kluba ujedinite se navijacki dovedite narod na tribine
prestanite stelit
i eto ga sloboda je premijerligas opet!!!!
bogami i kod vas su profesionalci sve pocevsi od uprave igraca i trenera najljepseg u drzavi

-
Gotovo 100 stranica kleveta, kuknjave i placa za manje od 20 sati
Ispade Juventus, Borac, Velez...
pa ljudi muski i stoicki podnesose ispadanje. Mislim da je nakon svega sve manje onih kojima je jucer bilo zao Slobode...

Ispade Juventus, Borac, Velez...

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Jel ovo juce bilo zalaganje i igra sampiona od kar.ina od ljudi u plavom dresu ??? 1000 stranica ogorcenja za milijon% pustan drugi gol Leotaru. Pogledaj snimak i vidi kako se odbrana sklonila a golman sklanja i ni u snu ne pokusaje da nesto uradi. Ne da ste zasluzili klevetu - mnogo sta vise ste zasluzili za ovo sta ste juce napravili. Ovo govorim u ime svih postenih navijaca u drzavi.... Sram neka vas bude .......bekrija1990 je napisao/la:Gotovo 100 stranica kleveta, kuknjave i placa za manje od 20 sati![]()
Ispade Juventus, Borac, Velez...pa ljudi muski i stoicki podnesose ispadanje. Mislim da je nakon svega sve manje onih kojima je jucer bilo zao Slobode...

p.s. sto se Veleza tice - daBogda ih do godine isto snaslo i nikad se ni na Vrapice ne vratlili. Oni su posebna supacka prica.

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 24 maj 2012, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nevjerovatno je sta ce covjek ovdje procitati.... Sloboda sad treba da se izdigne iz svega i da se vrati sto prije, a ovi sto govore da su im igraci pili 2 dana pa nisu mogli da trce, samo bih htjeo da ih pitam jel vas STID sto imate takve igrace u ekipi, pa nije ni cudo sto kad odete u Evropu primate po 5 komada... JAD I BIJEDA jos dugo cemo cekati da neki klub zaigra grupnu fazu bilo kojeg takmicenja..... Da ne bude nekih zabune i u Sarajevu je ista situacija osim Huseinovica, Sesara, Adilovica i Obuce, svo ostali skoro svaku noc se utapaju u alkoholu .....
Ima li Čelika u svemu ovome ?bparena je napisao/la:Jel ovo juce bilo zalaganje i igra sampiona od kar.ina od ljudi u plavom dresu ??? 1000 stranica ogorcenja za milijon% pustan drugi gol Leotaru. Pogledaj snimak i vidi kako se odbrana sklonila a golman sklanja i ni u snu ne pokusaje da nesto uradi. Ne da ste zasluzili klevetu - mnogo sta vise ste zasluzili za ovo sta ste juce napravili. Ovo govorim u ime svih postenih navijaca u drzavi.... Sram neka vas bude .......bekrija1990 je napisao/la:Gotovo 100 stranica kleveta, kuknjave i placa za manje od 20 sati![]()
Ispade Juventus, Borac, Velez...pa ljudi muski i stoicki podnesose ispadanje. Mislim da je nakon svega sve manje onih kojima je jucer bilo zao Slobode...
p.s. sto se Veleza tice - daBogda ih do godine isto snaslo i nikad se ni na Vrapice ne vratlili. Oni su posebna supacka prica.
Who dares, wins !
Nema. Leotar i Slavija su nas dobili pošteno, Slavija prije 2, Leotar prije 1 mjesec, i tad se kao znalo da će Sloboda sigurno ispasti pa ih mi još više gurali, nemoj molim te?
Da se igralo još koje kolo, mi bi napustili ligu, a ne Sloboda jer smo najlošiji poslije Kozare što pokazuje i proljetna tabela.
Protiv Slobode nismo igrali jako, al' smo barem zapeli protiv GOŠKa u Gabeli 0-0.

Protiv Slobode nismo igrali jako, al' smo barem zapeli protiv GOŠKa u Gabeli 0-0.
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 24 maj 2012, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945
Pa nemojte onda vi šabani soliti pamet nekome. Gledajte svoja posla.Nimla_RZ je napisao/la:Nema.
Who dares, wins !
Moj posao i jeste ovo, pratiti bh. fudbal jer ćemo se iduće sezone naći u vjerovatno sličnoj situaciji. Vama kad je trebalo, Orašje se dobiloNeToBoLa je napisao/la:Pa nemojte onda vi šabani soliti pamet nekome. Gledajte svoja posla.Nimla_RZ je napisao/la:Nema.

Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 24 maj 2012, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945
Niko ti ne brani da pratiš. Nemojte samo vaših dubokoumnih komentara koji su na nivou predškolskog uzrasta.
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
jesi dobro bparena?bparena je napisao/la:Jel ovo juce bilo zalaganje i igra sampiona od kar.ina od ljudi u plavom dresu ??? 1000 stranica ogorcenja za milijon% pustan drugi gol Leotaru. Pogledaj snimak i vidi kako se odbrana sklonila a golman sklanja i ni u snu ne pokusaje da nesto uradi. Ne da ste zasluzili klevetu - mnogo sta vise ste zasluzili za ovo sta ste juce napravili. Ovo govorim u ime svih postenih navijaca u drzavi.... Sram neka vas bude .......bekrija1990 je napisao/la:Gotovo 100 stranica kleveta, kuknjave i placa za manje od 20 sati![]()
ovako prvo i jedino sto cu reci jeste ZELJEZNIČAR je od mogucih 24 boda protiv ekipa koji su bili rivali za ispadanje slobodi uzeo 21 BOD.
Mislim da je to za ekipu,prvaka,osvajaca kupa, sasvim korektno..puno korektnije nego prema ostalim..
i jos jedna stvar,bio sam prisutan u prostoru u kojem prvo vojvoda,a onda zahirovic ulaze i daju pare da im ŽELJO da bod..
prema tome,nemojte srati vise o ovome ili onome..
licno,slobode mi je zao radi imena,niceg vise..jer komunisti su me pogodili ciglom,dizali mi tri prsta,a ljudi iz raznoraznih uprava slobode sjecaju se sezone 2002/2003..toliko o obrazu,postenju i sl..nemojte ljudi bezveze..
a pitajte najljepseg trenera,kad mu je obraz cist,sta je bilo prije utakmice jucer...
nemojte..kad ne znate..
zao mi je imena slobode,zao mi je Alena gromade...a sve ostalo,smijesni ste,cirkus ste,komunisti cao,zelim vam da sto prije docekate da vasa ekipa igra van svog sesnesterca.
sportski pozdrav
- delpiero20
- Kontakt:
A sto ti uopste dolazis na temu FK Sloboda Tuzla ako "nista niste krivi"..NeToBoLa je napisao/la:Niko ti ne brani da pratiš. Nemojte samo vaših dubokoumnih komentara koji su na nivou predškolskog uzrasta.
NeToBoLa je napisao/la:Pa nemojte onda vi šabani soliti pamet nekome. Gledajte svoja posla.Nimla_RZ je napisao/la:Nema.
A ovi iz glavnog grada posutati sve jace ekipe i dovest livadare timove u PL kako vam ne bi niko mogao stati na put ?
Da gledam kako Tuzlacima okrecete ledza i vi i one jade s juga dole haaaaaaaaa ?
Jel vam jos Zenica smeta poslije Tuzle i Bihaca haaaaaaa ?
Hocetel i vi ko i one prodane duse "posteno izgubiti" nakon skoro 40 pobjeda haaaaaa?
I mozete u alkoholu i kurvama ko sto se oni tamo fale ici slaviti ispadanje Tuzlanske Slobode.

Gledamo mi svi svoja posla i ne volimo ovo sto je Zeljo "ocekivano" izgubio i Velez "ocekivano" izgubio. ISTOVREMENO.
fujjjjjjjjjj prodane duse.

Jos vam Zenica smeta - al zasmetace vam pravo vjeruj mi ............

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 24 maj 2012, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Popij pivo, izađi sa drugovima vani, zbari neku pichoku, opusti se malo.bparena je napisao/la:NeToBoLa je napisao/la:Pa nemojte onda vi šabani soliti pamet nekome. Gledajte svoja posla.Nimla_RZ je napisao/la:Nema.
A vi iz glavnog grada posutati sve jace ekipe i dovest livadare timove u PL kako vam ne bi niko mogao stati na put ?
Da gledam kako Tuzlacima okrecete ledza i vi i one jade s juga dole haaaaaaaaa ?
Jel vam jos Zenica smeta poslije Tuzle i Bihaca haaaaaaa ?
Hocetel i vi ko i one prodane duse "posteno izgubiti" nakon skoro 40 pobjeda haaaaaa?
I mozete u alkoholu i kurvama ko sto se oni tamo fale ici slaviti ispadanje Tuzlanske Slobode.![]()
Gledamo mi svi svoja posla i ne volimo ovo sto je Zeljo "ocekivano" izgubio i Velez "ocekivano" izgubio. ISTOVREMENO.
fujjjjjjjjjj prodane duse.![]()
Jos vam Zenica smeta - al zasmetace vam pravo vjeruj mi ............
Ispadali su i veći od Slobode (čitaj Velež i Borac), pa šta. A kuhanja je bilo oduvijek, prestanite se više praviti debili.
-
cista novinarska izmisljotina.DANDY je napisao/la:Koga ste gađali ciglama na Tušnju?Kome je pola zapada vise od 30 minuta yebavalo oca šlagiranog? Itd,itd...Do Vas je,nije do Nas.
bio sam na utakmici Sloboda - Zeljeznicar kada su izbili neredi i upravo sam sjedio na tribini sa koje je navodno doletjela ''cigla'' koja je zapravo bila prazna plasticna boca od 2l. cini mi se da je tada pogodjen a. spahic, tadasnji bek plavih. nema potrebe za sirenjem dezinformacija

u vezi ispadanja ne bih pretjerano komentarisao osim da nisam iznenadjen. jednostavno sloboda si nije smjela dozvoliti da ovisi od kluba i grada sa kojim ima najsnaznije postratno rivalstvo i koji je vec obezbjedio titulu tako da mu bodovi iz trebinja ni u snu nisu trebali (za razliku od novaca). ili recimo od mostaraca koji cim su i matematicki obezbjedili opstanak poceli su sa malverizacijama (uostalom, svi mostarci su toga svjesni i stoga silni protesti protiv uprave). pred utakmicu sa Velezom, gosti su najavljivani kao ''stari rivali, prijatelji iz Mostara'' a danas ih kao trebamo pljuvati!? bitch please. Sami smo si krivi sto smo se uzdali u one u koje nismo trebali.
Ja takve riječi nemam u svom vokabularu. Neću da te vrijeđam, pa ti sad vidi ko ima komentare koji su na nivou predškolskog uzrasta.
Čelik Zenica 1945
Bgm krivi. Ali nismo sami u tome. Komplet liga vas je izbacila a ovi iz Zenice se našli dobricama praviti i davati vam podršku a u startu vam odmah rivalima dali sve bodove u Zenici. Nema veze što je to početak bio, jer se odmah sve znalo ko leti a ko osvaja. Još samo budala vjeruje da je ova liga regularna.delpiero20 je napisao/la:A sto ti uopste dolazis na temu FK Sloboda Tuzla ako "nista niste krivi"..NeToBoLa je napisao/la:Niko ti ne brani da pratiš. Nemojte samo vaših dubokoumnih komentara koji su na nivou predškolskog uzrasta.
Who dares, wins !
Sam kažeš u startu, pa jesmo li mi znali da će Sloboda sigurno ispasti? I mi smo do predzadnjeg kola bili kandidat za ispadanje (uzeli bod u Gabeli), i sad da dajemo direktnom konkurentu bodove NAMJERNO sa našeg terena? 
Opet nastavljaš za vrijeđanjem. Ponovno pročitaj svoj post o predškolskom uzrastu. Završio sam - pozdrav.

Opet nastavljaš za vrijeđanjem. Ponovno pročitaj svoj post o predškolskom uzrastu. Završio sam - pozdrav.
Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
Kao neko ko je ovakve rezirane dogadjaje prezivio sa Borcem, naravno od istih `klubova`mogu razumjeti kako se osjecate. Nemojte nasjedati na ove price sami ste krivi itd, nemozes se boriti protiv vise njih koji rade protiv tebe.
Mi smo se vracali jaci i bolji. Valjda cete i vi a onda oko za oko zub za zub
Mi smo se vracali jaci i bolji. Valjda cete i vi a onda oko za oko zub za zub
"JOŠ OD 1926"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.