majestic24 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:ma moćno je voziti u rikverc ,a ima ljudi koji godinam voze te traktore ali u rikverc nikako ,majestic24 je napisao/la:Ja vozim samo naprijed. Ma jarane,ovaj traktor imam oko 3 godine,mozda i vise...mislim da je na njega samo 2 ili 3 puta bila prikolica zakacena. Ma nije ono tesko voziti u rikverc,nauci se covjek vremenom.
znači nov je kupljen ,nije ni jeftin bio sigurno,jel kupljen sa svim priključciam ili samo prikolica
Ma kakav nov jarane. Mislim da je 1993 godiste. Nisam ja njega ni kupio,vec uzeo od komsije. Ja komsiji prodao zemlju i cekao ga neko vrijeme za pare. Nakon mjesec-dva on dosao i kaze "nema para". Nije problem. Odem mu u garazu i uzmem sebi traktor. Uradimo prepis i to je to.
Uz njega sam dobio prikolicu,plugove i frezu.
@onoffon - nemam balirke a ni netreba mi.
ako hoćeš raditi ,ti na oranju i frezanju možeš zaraditi silne pare ,da naredni period samo ležiš
lahko ti dođe do traktora ,tako su čovjeku tamića iz garaže odvukl
Pa Stefane kad si ti rođen sve sami fudbaleri ,čudo kako i ti nisi napravio zavidan uspjeh u nogometu
sinoć smo pričali o datumima ,večeras o traktorima pa pridruži se ako hoćeš
kakavdanneiskustva pa i vrijeme ti je više da se ženiš ,uđe u godine ,a i nek ti djeca zapamte kosu dok nisi oćelavio
Nek je sa srećom