Koj dresove nosimo, da znam za koga da navijam?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zbog FKS.a ne zbog vas sigurnoElegant je napisao/la:Prvo da utvdrimo ciji je stadion i zbog koga je sagrađen.Colorado je napisao/la:Hahahahaha![]()
![]()
pa ne zna se ko je losiji vi ili ovi amateri ..
Plave KolegaUnofficialpage je napisao/la:Meni je tek sad naumpalo da igramo
Koj dresove nosimo, da znam za koga da navijam?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shminka je napisao/la:vi ste svoje protiv predstavnika CG pokazali![]()
![]()
Aha, stao stream. Đe je livescore?BelminM23 je napisao/la:Plave KolegaUnofficialpage je napisao/la:Meni je tek sad naumpalo da igramo
Koj dresove nosimo, da znam za koga da navijam?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel' ono on sa desetak metara otvorio sebi prostor za šut a onda je poslao 2 m iznad desne stative?esprit24 je napisao/la:Joj ovaj Turkovic je rasni strijelac,nadmasit ce i Lazara i Adilovica![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
to je bio StanicMakanaky je napisao/la:Jel' ono on sa desetak metara otvorio sebi prostor za šut a onda je poslao 2 m iznad desne stative?esprit24 je napisao/la:Joj ovaj Turkovic je rasni strijelac,nadmasit ce i Lazara i Adilovica![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne gledamo istu utakmicu izgleda...aS_Roma je napisao/la:ako si gledao utakmicu, izvjestaj ti ne trebaRK Gradacac je napisao/la:Bas ti hvala na iscrpnom rezimeu, evo sad kontam da pocnem navijat za Sarajevo jbg ipak ste vi divovi.aS_Roma je napisao/la:Bez zajebancije sad.
Ovo je odron od igre sa obje strane, ovaj Lovcen bas se vidi amaterska ekipa veze ljudi nemaju, a Bogami ni ovaj Strašni Zeljeznicar nije nista bolji. Akcije ni jedne nisu imali, al ni jedne samo nabijaju loptu pa ako dodje do nekoga dobro i jest.
Jedino ako zabiju go to ce biti iz kornera ili nekog prekida.
Ovako ako budu u ligi igrali, nece ni medju prvih 5 biti, ljudi budite realni kakav Stanic i reprezentacija pa on veze nema, a da ne pricamo o Turkovicu
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 76 gostiju.