FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Halo sta bi.Jeli ovo Osime skrtico podmladjivanje.Ovo je Amaterizam a ne podmladjivanje.Jel te stid navijaca.
Bez zajebancije sad.
Ovo je odron od igre sa obje strane, ovaj Lovcen bas se vidi amaterska ekipa veze ljudi nemaju, a Bogami ni ovaj Strašni Zeljeznicar nije nista bolji. Akcije ni jedne nisu imali, al ni jedne samo nabijaju loptu pa ako dodje do nekoga dobro i jest.
Jedino ako zabiju go to ce biti iz kornera ili nekog prekida.
Ovako ako budu u ligi igrali, nece ni medju prvih 5 biti, ljudi budite realni kakav Stanic i reprezentacija pa on veze nema, a da ne pricamo o Turkovicu
Ovo je odron od igre sa obje strane, ovaj Lovcen bas se vidi amaterska ekipa veze ljudi nemaju, a Bogami ni ovaj Strašni Zeljeznicar nije nista bolji. Akcije ni jedne nisu imali, al ni jedne samo nabijaju loptu pa ako dodje do nekoga dobro i jest.
Ovako ako budu u ligi igrali, nece ni medju prvih 5 biti, ljudi budite realni kakav Stanic i reprezentacija pa on veze nema, a da ne pricamo o Turkovicu
Halo ovdje nesmijes istinu rec odma si smrad ili pitar.
- mentalitet87
- Kontakt:
- 1988risha
- Kontakt:
Sramote nam državu i glavni grad... Logikasajo10 je napisao/la:A covjece pa sta onda trosis vrijeme na forumu pisati? Jednostavno ugasis stream, izadjes sa forumama i zivi zivot. To porucujem i ostalim hejterima.. Ne kontam logike. Pa nije valjda da je doslo do toga da narod nema zivota...1988risha je napisao/la:ja bruke od utakmice![]()
![]()
Bolje ljudi da idete na teraviju,od ovih hajra nema
![]()

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- RK Gradacac
- Kontakt:
Bas ti hvala na iscrpnom rezimeu, evo sad kontam da pocnem navijat za Sarajevo jbg ipak ste vi divovi.aS_Roma je napisao/la:Bez zajebancije sad.

010 ISN'T JUST A CODE
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vidim liju se krokodilske suze po temi, ništa neočekivano
Ništa, samo nastavit' s pritiskom i postići prvi gol, onda će sve biti lakše. Za ljepšu igru malo ćemo pričekati, ne mora u prvom poluvremenu sezone da se umire od ljepote. Ni Široki danas nije igrao lijepo nego pametno.

Ništa, samo nastavit' s pritiskom i postići prvi gol, onda će sve biti lakše. Za ljepšu igru malo ćemo pričekati, ne mora u prvom poluvremenu sezone da se umire od ljepote. Ni Široki danas nije igrao lijepo nego pametno.
Sramota je ovaj mentalitet i ponasanje koje pokazujes. A ne ova yebena utakmica...1988risha je napisao/la:Sramote nam državu i glavni grad... Logikasajo10 je napisao/la:A covjece pa sta onda trosis vrijeme na forumu pisati? Jednostavno ugasis stream, izadjes sa forumama i zivi zivot. To porucujem i ostalim hejterima.. Ne kontam logike. Pa nije valjda da je doslo do toga da narod nema zivota...1988risha je napisao/la:ja bruke od utakmice![]()
![]()
Bolje ljudi da idete na teraviju,od ovih hajra nema
![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A ovo je smijesno pravo, Svraka fol kapiten, pa reprezentacija dize se cijena da se proda pa kad su vidjeli da lik veze nema onda ga poslali na klupu i sad fol Stanic idemo rperezentacija, kapiten i da pokusamo prodati, a lik sa peterca semafor prebacio 

Nije lose, samo fali gol. Cini se da su dobro pripremljeni.
Lovcen izgleda cvrsta ekipa, ni malo losa.
Lovcen izgleda cvrsta ekipa, ni malo losa.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Težak je pitarski život
imal kakav stream da idalje radi?

imal kakav stream da idalje radi?

Na Nedi će uzet pare, kakav Stanić i SvrakaaS_Roma je napisao/la:A ovo je smijesno pravo, Svraka fol kapiten, pa reprezentacija dize se cijena da se proda pa kad su vidjeli da lik veze nema onda ga poslali na klupu i sad fol Stanic idemo rperezentacija, kapiten i da pokusamo prodati, a lik sa peterca semafor prebacio

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Ima li kod vas zvuk na livestream-u?
ako si gledao utakmicu, izvjestaj ti ne trebaRK Gradacac je napisao/la:Bas ti hvala na iscrpnom rezimeu, evo sad kontam da pocnem navijat za Sarajevo jbg ipak ste vi divovi.aS_Roma je napisao/la:Bez zajebancije sad.
Hahahahaha
pa ne zna se ko je losiji vi ili ovi amateri .. 

Ima,kad utakmica traje,odlican jeulaznica je napisao/la:Ima li kod vas zvuk na livestream-u?

Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 03 jul 2014, 22:16, ukupno mijenjano 2 puta.
vi ste svoje protiv predstavnika CG pokazali

U redu sve losi smo al vi nasli pricati o amaterima, pogledajte ko vas je izbacivao zadnjih godina. Ljudi su osvojili Kup zemlje ciji vas je predstavnik popisao nedavno tako malo se smirite.
Nisam ni ocekivao Bog zna kakvu utakmicu s obzirom na sve al osim Bucana u napadu mi ovo prelose. Pogotovo ova trojica u sredini spori s loptom koju uglavnom vracaju nazad.
Nisam ni ocekivao Bog zna kakvu utakmicu s obzirom na sve al osim Bucana u napadu mi ovo prelose. Pogotovo ova trojica u sredini spori s loptom koju uglavnom vracaju nazad.
Prvo da utvdrimo ciji je stadion i zbog koga je sagrađen.Colorado je napisao/la:Hahahahaha![]()
![]()
pa ne zna se ko je losiji vi ili ovi amateri ..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.