tako je i ovdje je jedno 90 % trazilo smjene jarnija,kodre,uscuplica a tako je to svugdje ako nema rezultata i igre trener leti zvao se on Murinjo ,Benitez ,Kodro ili Jesicarhimed89 je napisao/la:I da nadodam..Sarajevo na pocetku nije ni bilo u mogucnosti da dovodi neka aman zaman imena ni na klupu jer klub je tek stvarao neki imidz.Domaci strucnjaci su bili poprilicno potroseni ili zauzeti pa se vjerovatno zato pribjeglo nekim novim ljudima.Ja vjerujem da bi Kodro napravio dobar rezultat da je ostao duze,ali uvijek tu dolazimo do ovih rasprava da se mora napraviti instant rezultat i da je pritisak tribine i navijacke grupe toliki da ce padati i glave odlicne uprave ako rezultat izostane u sezoni.Sama uprava je pod velikim pritiskom ali i uticajem navijacke grupe i cesto moraju da rade ishitrene smjene jer ce u slucaju neodlaska trenerove glave i njihove glave biti na nisanu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
50.000 € za Kouadio ako bude oso. Mislim da je to uredu.
Samo argumenti momcino.
Mozes se ti smijati koliko hoces,ali to samo pokazuje da volis svoje misljenje vise nego istinu.
Mozes se ti smijati koliko hoces,ali to samo pokazuje da volis svoje misljenje vise nego istinu.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Da argumentima odgovaram na paralele između Baneta Ivanovica i Tatomirovica, Celzija i nas, neke hvala, radije cu preskociti ko i ti moje postove ubuduce sto bi trebao. Ovo dalje dole sto je napisano, nema nikakve veze s vezom. Meni je bitno FK Sarajevo, tebi je bitan Ibrakovic i tu si samo kad se pise o njemu, hvala i doviđenja!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Lijepo sam napravio paralelu da su i jedan i drugi bili dobri igraci u odredenom periodu,i da je tatomirovic dosao i do kapitenske trake i nagrade Ismir Pintol i da je do svog maksimuma dobro odradio posao a kad vise nije mogao odgovoriti zadatku uprava se rijesila igraca.Tako je i Bane u jednom periodu bio odlican igrac i donijeo je mnogo dobrog svojoj ekipi a sad kad vise ne moze da odgovori zadatku predmet je pljuvanja i tjeranja iz ekipe od strane navijaca.joker90 je napisao/la:Da argumentima odgovaram na paralele između Baneta Ivanovica i Tatomirovica, Celzija i nas, neke hvala, radije cu preskociti ko i ti moje postove ubuduce sto bi trebao. Ovo dalje dole sto je napisano, nema nikakve veze s vezom. Meni je bitno FK Sarajevo, tebi je bitan Ibrakovic i tu si samo kad se pise o njemu, hvala i doviđenja!
Posto radis ovakve spinove ocito da si zlonamjeran al necu ti uciniti uslugu i izbjegavati tvoje misljenje.Postujem misljenje svakog forumasa i iz stotina razlicitih misljenja kreiram svoje jer nisam sklon jednoumlju.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Zlonamjeran sam do bola, pogotovo kad pisem sa ljudima koji nisu navijaci Sarajeva kao ti, boli tebe kar.ina, neces ti kosu cupati na Kosevu, nego cu ja. Zar ti nisi simpatizer Slobode, Olimpica ili koga vec, ima tema za vas, a to nije ova!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne vidim logiku u prodaji Kouadia. Ako se zna da ce se Duljevic prodati poslje ove ili najkasnije sljedece sezone. I sta onda treba traziti krilo u zadnji momenat koje bi trebalo biti bolje od Kouadia. Kvalitetna krila su itekako potrebna a on je pokazao da ima kvalitet i tek sada je trebao dobiti pravu sansu da se vidi koliko moze. On ako odigra prosjecnu utakmicu sada protiv Evertona tesko da ce produziti ugovor.
A ovi sto govore da je Sarajevo ako se gleda igracki kvalitet realno oko 4,5 mjesta nije tacno. Jedino Zrinjski ima slican kvalitet kao Sarajevo ako se izuzme nesto losija, neiskusnija zadnja linija Sarajeva. Svi ostali klubovi su bar 20% igracki losiji. Nijedan klub Premijer lige ne moze sebi priustiti igraca kao sto je naprimjer Benko.
A ovi sto govore da je Sarajevo ako se gleda igracki kvalitet realno oko 4,5 mjesta nije tacno. Jedino Zrinjski ima slican kvalitet kao Sarajevo ako se izuzme nesto losija, neiskusnija zadnja linija Sarajeva. Svi ostali klubovi su bar 20% igracki losiji. Nijedan klub Premijer lige ne moze sebi priustiti igraca kao sto je naprimjer Benko.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stranac + neke pareAjax je napisao/la:Ne vidim logiku u prodaji Kouadia. Ako se zna da ce se Duljevic prodati poslje ove ili najkasnije sljedece sezone. I sta onda treba traziti krilo u zadnji momenat koje bi trebalo biti bolje od Kouadia. Kvalitetna krila su itekako potrebna a on je pokazao da ima kvalitet i tek sada je trebao dobiti pravu sansu da se vidi koliko moze. On ako odigra prosjecnu utakmicu sada protiv Evertona tesko da ce produziti ugovor.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 24 jan 2016, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja podrzavam Sarajevo,a Slobodu gotivim iz razloga sto je sa mog kantona,dok je Olimpik mali klub koji pokusava nesto napraviti i ne vidim razlog zasto bi ti to smetalo.Ima jos mnogo navijaca koji navijaju za Sarajevo ali gotive mozda Velez,odu na tekmu Olimpika,imaju simpatije prema nekom petom desetom klubu.
I nisam ja predmet rasprave nego ono sto sam napisao.To sto povrsno gledas fudbal je tvoja stvar.Pravi navijaci su uvijek uz svoj klub i jednostavno ga vole osvajao on titule ili ne.Doveo on pojacanja ili ne,..
I nisam ja predmet rasprave nego ono sto sam napisao.To sto povrsno gledas fudbal je tvoja stvar.Pravi navijaci su uvijek uz svoj klub i jednostavno ga vole osvajao on titule ili ne.Doveo on pojacanja ili ne,..
Toliko o tome da si navijac Sarajeva, sto ne kazes uzmemo?arhimed89 je napisao/la:Par dana me ubi osjecaj da Zeljo nece uzeti Celika i da ce Sarajevo uzeti Sirokog.Na moju zalost Zeljo sinoc nije pobjedio Celika,a veceras cu da vidim sta ce biti sa Sarajevom.Iskren da budem,volio bih da uzmete Siroki danas ali u konacnici da Zeljo ipak na kraju osvoji titulu.Nek to bude pobjedom na derbiju

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobro on jeste stranac samo ne mora znaciti da moras uvijek imati 6 super kvalitetnih stranaca za prvih 11. Sa njegovom prodajom se moze nesto i dobiti ali isto tako i puno izgubiti ako se pokaze kao pravi igrac. Kocka se posebno ako ne znas kada Duljevic odlazi i kakav ce se Deni pokazati. Mozda vec za pola godine odlazi Duljevic ako bude prava ponuda sto da ne. Znaci tesko je biti pametan sta je najbolje rijesenje.MortemHz je napisao/la:Stranac + neke pare
Pakuj stvari arhimede i mars sa teme (:
-
- Kontakt:
Nisam ni ja zadovoljan sa svom četvoricom novih igrača, trenutno, mislim da nisu toliki kalibar za Sarajevo, međutim, ne mora značiti da ti igrace neće explodirati kod nas u ovoj poluamatrskoj ligi...
Varate se ako mislite da je naša liga jača od Australije...
Sa infa:
Stefan uopće nije menadžer već otac Ranko.
Varate se ako mislite da je naša liga jača od Australije...
Sa infa:
Stefan uopće nije menadžer već otac Ranko.

Gledaj brace mumina sto su pali na ruku.

Sevko i Krle cafiri eskiviraju. Dzemo

Svi prvotimci su tu uključujući i Sanina Klarica iz Akademije, na put nisu krenuli Hadzic,Civic,Mujakic i Mustafic
- crozzer
- Kontakt:
Mladost naša 

Dobar im je bus majku mu ih da je meni do faksa vakav sve bi 10-tke bile
Inace nisam neki "pljuvac", ali ako mi se nesto nedjasvi, onda cu da kritikujem.
Nije meni problem ovaj kramer iz sajnfilda, i mozda decko "eksplodira" ovdje kod nas
, ali mi to u ovom trenutku neznamo a potpisujemo igraca na dvije i po godine, a kojem cemo mozda morati dati otpremninu na ljeto jer nije zadovoljio. Mozda sam ja pogresno shvatio, te je recimo decko na probnom radu od 6 mjeseci pa ako se pokaze korisnim dobije ugovor jos dvije godine.
Jasno mi je zasto ga Jesic zeli, vjetovatno kao rezervu na lijevom beku i stoperu, ali ako vec dovodimo back_up igraca, zasto dovodimo stranca? Jos pri tom svemu dajemo mu 2.5 godine ugovor? Zar nismo ako nema u akademiji mogli dovesti nekog domaceg mladjeg igraca za rezervu na lijevom beku i dati prostora Mihojevicu na stoperu.
Brazilci su vjerovatno odlican potez, on ih trenirao sto znaci lakse ce se uklopiti tako da ostaje samo da vidimo sta mogu na ovom nivou.
Deni takodjer odlican potez i imam osjecaj da ce se nametnuti plus dobio domace drzavljanstvo.
Ovaj zadnji potez mi se nesvidja, osim ako momak nije na probi iducih 6 mjeseci.
Al dobro, nakon sto je Jesic povukao bruku dobrih poteza mozda ovaj se i moze oprostiti.
Netreba nam opet gomilanje igraca kad smo se rasteretili, a ovaj zadnji potez mi lici na to. Nadam se da nisam upravu.
Jedno je jasno Jesic ce morati napraviti neku seriju pobjeda u prvih 6 kola, inace ce svega biti. Nama treba stabilnosti u strucnom stabu, nadam se da ce nas sve iznenaditi na proljece, u protivnom tapkamo na istom mjestu.

Nije meni problem ovaj kramer iz sajnfilda, i mozda decko "eksplodira" ovdje kod nas

Jasno mi je zasto ga Jesic zeli, vjetovatno kao rezervu na lijevom beku i stoperu, ali ako vec dovodimo back_up igraca, zasto dovodimo stranca? Jos pri tom svemu dajemo mu 2.5 godine ugovor? Zar nismo ako nema u akademiji mogli dovesti nekog domaceg mladjeg igraca za rezervu na lijevom beku i dati prostora Mihojevicu na stoperu.
Brazilci su vjerovatno odlican potez, on ih trenirao sto znaci lakse ce se uklopiti tako da ostaje samo da vidimo sta mogu na ovom nivou.
Deni takodjer odlican potez i imam osjecaj da ce se nametnuti plus dobio domace drzavljanstvo.
Ovaj zadnji potez mi se nesvidja, osim ako momak nije na probi iducih 6 mjeseci.
Al dobro, nakon sto je Jesic povukao bruku dobrih poteza mozda ovaj se i moze oprostiti.
Netreba nam opet gomilanje igraca kad smo se rasteretili, a ovaj zadnji potez mi lici na to. Nadam se da nisam upravu.
Jedno je jasno Jesic ce morati napraviti neku seriju pobjeda u prvih 6 kola, inace ce svega biti. Nama treba stabilnosti u strucnom stabu, nadam se da ce nas sve iznenaditi na proljece, u protivnom tapkamo na istom mjestu.

Numquam Desistemus!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Hoćeš reći da nema para u klubu, i da je to razlog sto ne dovodimo kvalitetne igrače?MCMLXVI je napisao/la:Money talks, sve ostalo je zabluda u kojoj ovdje mnogi zive (:OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ma ima se para, nego neće niko u BiH. Možeš dovesti neku havarisanu klasu, ili nekoga na zalasku karijere. A igrači poput Aleksandrova će doći jedino ako im propadnu sve šeme u jačim ligama.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jbt sport sporz novinara i govana slikali bus napisali otisli na priprem i to clanak.Niko nije sposoban napisati spisak igraca koji su otpitovali,kao da je nuklearka jbt fakat me nerviraju glipani!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], bordobijelisampion i 8 gostiju.