FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li ko stream sa boljim tonom, ovo je katastrofa.
Koliko raje ima na utakmici Europa Leauge? 

- RK Gradacac
- Kontakt:
Ljudi moji koji su nasi? Gledam utakmicu preko ovog streama al nista se zivo ne raspoznaje, a nema komentatora nazalost. Jel Zeljo u tamno plavim dresovima??
010 ISN'T JUST A CODE
Lovcen izgleda bolja ekipa. Zeljo totalno nepovezano igra.
- primasquadra
- Kontakt:
e **** ti bi trebao znati tko su tvoji , nije loš stream dobro je pa ima bilo kakav .RK Gradacac je napisao/la:Ljudi moji koji su nasi? Gledam utakmicu preko ovog streama al nista se zivo ne raspoznaje, a nema komentatora nazalost. Jel Zeljo u tamno plavim dresovima??
preko kojeg linka, meni nece nijedanprimasquadra je napisao/la:e **** ti bi trebao znati tko su tvoji , nije loš stream dobro je pa ima bilo kakav .RK Gradacac je napisao/la:Ljudi moji koji su nasi? Gledam utakmicu preko ovog streama al nista se zivo ne raspoznaje, a nema komentatora nazalost. Jel Zeljo u tamno plavim dresovima??
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ne pravi se pametan nego odgovori fino kulturno. Evo sad nema nikakvog streama vise, a kamera je postavljena na neku obliznju zgradu na kosevskom tako da se nista zivo ne raspoznaje. A Zeljo nema tamno plave dresove? Niti bijele sa nekim cudnim znakom na prsima... Makar se fino culo navijanje, makar nesto. Jos neko kaze plati pa gledaj, ovo da platim???primasquadra je napisao/la:e **** ti bi trebao znati tko su tvoji , nije loš stream dobro je pa ima bilo kakav .RK Gradacac je napisao/la:Ljudi moji koji su nasi? Gledam utakmicu preko ovog streama al nista se zivo ne raspoznaje, a nema komentatora nazalost. Jel Zeljo u tamno plavim dresovima??
010 ISN'T JUST A CODE
http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 60480.html
ovaj stream je sasvim gledljiv i zvuk je super
treba imati samo VLC instaliran
(20mb)
ovaj stream je sasvim gledljiv i zvuk je super

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Meni ovako baš zanimljivo gledat utakmicu, imam osjećaj da sam na stadionu 

Sto svi o posjeti toliko sute, nije valjda tako malo raje otislo?
- RK Gradacac
- Kontakt:
Rade linkovi dobro meni
Dobar je kvalitet streama, zvuk solidan...
Ok je posjeta obzirom na okolnosti. (da bilo ko ko je postio nije mogao doći jer nije mogao stići jesti).

Dobar je kvalitet streama, zvuk solidan...

Ok je posjeta obzirom na okolnosti. (da bilo ko ko je postio nije mogao doći jer nije mogao stići jesti).
- Evolution87
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 03 jul 2014, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evo vam stream,slika odlicna,nema komentatora,cujete sta se dogadja na terenu,a i navijace
,jedino sto trebate napraviti je da kliknete ispod na full screen,pa ko hadzije pratite:
https://www.larssonche.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

6 milja maxpisac je napisao/la:Sto svi o posjeti toliko sute, nije valjda tako malo raje otislo?
- legenda reala
- Kontakt:
Pa to je ono sportsko Sarajevo o kojem si trubio na temi rukometne reprezentacije i kako ste vi gospoda ne pratite repku samo Željo i Sarajevo , a nema vas ni hiljadu na stadionu i kod jednih i drugih, sad je bar jasno da ne volite sport uopštepisac je napisao/la:Sto svi o posjeti toliko sute, nije valjda tako malo raje otislo?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
RADI; samo da ga ne ugase ko sve ostale :Sxinxee je napisao/la:Evo vam stream,slika odlicna,nema komentatora,cujete sta se dogadja na terenu,a i navijace,jedino sto trebate napraviti je da kliknete ispod na full screen,pa ko hadzije pratite:
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Re: Odg: FK Željezničar
Nije tema, ali da dam brz odgovor na ovo. Tu sam prije svega mislio na ljubav prema klubovima koja je veca nego naspram reprezentacije.legenda reala je napisao/la:Pa to je ono sportsko Sarajevo o kojem si trubio na temi rukometne reprezentacije i kako ste vi gospoda ne pratite repku samo Željo i Sarajevo , a nema vas ni hiljadu na stadionu i kod jednih i drugih, sad je bar jasno da ne volite sport uopštepisac je napisao/la:Sto svi o posjeti toliko sute, nije valjda tako malo raje otislo?
- fanatic1991
- Kontakt:
znaci stream mi zalagao bio na korneru zelje i kad god odradim reload zeljo korner iznova izvodi xD
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Re: Odg: FK Željezničar
Repka svetinja, volim je haman više nego sebe.pisac je napisao/la:Nije tema, ali da dam brz odgovor na ovo. Tu sam prije svega mislio na ljubav prema klubovima koja je veca nego naspram reprezentacije.legenda reala je napisao/la:Pa to je ono sportsko Sarajevo o kojem si trubio na temi rukometne reprezentacije i kako ste vi gospoda ne pratite repku samo Željo i Sarajevo , a nema vas ni hiljadu na stadionu i kod jednih i drugih, sad je bar jasno da ne volite sport uopštepisac je napisao/la:Sto svi o posjeti toliko sute, nije valjda tako malo raje otislo?

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 28 gostiju.