Dva velikana...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Barcelona smanjuje plate, prosjaci obustavili isplatu ...
Dva velikana...
Dva velikana...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BosniaBoston
- Kontakt:
U potpunosti se slazem.Zakljuciti bez pobjednika i ispadanja,nek u evropu idu ovi sto su isli prosle godine(u njih spada i veliki ŽELJO ako dobije licencu) i to je to
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑27 mar 2020, 12:38U potpunosti se slazem.Zakljuciti bez pobjednika i ispadanja,nek u evropu idu ovi sto su isli prosle godine(u njih spada i veliki ŽELJO ako dobije licencu) i to je to
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sve u cilju otimanja titule Željkanu i guranju našeg velikana u nove finansijske probleme. Samo čekam kad će na listi ovih smrtnih slučajeva od korone izbaciti Željkan Kamatarević (1921-2020). 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako god okrenes , ovaj Celik nema sanse da ispadne...
Evo sad se i Sloboda dobrovoljno javlja da preseli u niži rang, sto znaci da je likCe jednostavno zacementiran u Premijer ligi...
Cak su doveli i trenera sto je svaki klub izbacio iz elitnog takmicenja, ali jok, nema sanse...
Pola igraca dali prosjacima , no sile nema da odu u 1.ligu Federacije...
Brate i od korone ste jaci, Aferim...

Evo sad se i Sloboda dobrovoljno javlja da preseli u niži rang, sto znaci da je likCe jednostavno zacementiran u Premijer ligi...
Cak su doveli i trenera sto je svaki klub izbacio iz elitnog takmicenja, ali jok, nema sanse...
Brate i od korone ste jaci, Aferim...
- samoposteno
- Kontakt:
I to im dali skupe igrace koje oni sad moraju placat a ne igaju veselo pravo.... sta li je samo sa Blazevicem pravo se sekiram oko njegove karijereVanja8 je napisao/la: ↑27 mar 2020, 13:36Kako god okrenes , ovaj Celik nema sanse da ispadne...
Brate i od korone ste jaci, Aferim...![]()
![]()
Da li bi isto pisao da je Zeljo prvi? Nesto cisto sumnjam. Al ako cemo iskreno nasa liga je najregularnija. 2/3, svak sa svakim... To sto vi niste znali iskoristiti dvije velike pobjede na derbiju, ko vam je kriv.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 mar 2020, 12:38U potpunosti se slazem.Zakljuciti bez pobjednika i ispadanja,nek u evropu idu ovi sto su isli prosle godine(u njih spada i veliki ŽELJO ako dobije licencu) i to je to
Ja bi volio da se nastavi liga ako se stanje imalo unormali. Jer je i nas klub usao u formu, novi igraci su se poceli pokazivati u pravom svijetlu. Samo iz tih razloga bi bilo drago da se nastavi, naravno ako se unormali sve. Naravno i tekmi sam se uzelio. I mislim da bi mi kao tim opet na kraju izasli kao pobjednici, jer imamo i sirok roster igraca, mogli bi igrati ubrzanim tempom kola. Al eto vidjecemo. Kako se situacija odvija cisto sumnjam da ce se nastaviti.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije odigrato 70% utakmica,znaci...Zagor je napisao/la: ↑27 mar 2020, 15:17Da li bi isto pisao da je Zeljo prvi? Nesto cisto sumnjam. Al ako cemo iskreno nasa liga je najregularnija. 2/3, svak sa svakim... To sto vi niste znali iskoristiti dvije velike pobjede na derbiju, ko vam je kriv.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 mar 2020, 12:38U potpunosti se slazem.Zakljuciti bez pobjednika i ispadanja,nek u evropu idu ovi sto su isli prosle godine(u njih spada i veliki ŽELJO ako dobije licencu) i to je to
Ja bi volio da se nastavi liga ako se stanje imalo unormali. Jer je i nas klub usao u formu, novi igraci su se poceli pokazivati u pravom svijetlu. Samo iz tih razloga bi bilo drago da se nastavi, naravno ako se unormali sve. Naravno i tekmi sam se uzelio. I mislim da bi mi kao tim opet na kraju izasli kao pobjednici, jer imamo i sirok roster igraca, mogli bi igrati ubrzanim tempom kola. Al eto vidjecemo. Kako se situacija odvija cisto sumnjam da ce se nastaviti.
#Punoljetstvo
- MocMahale444
Odigrati 2 derbija pa kome titula.
Ko bude bolji u te dvije tekme
Ko bude bolji u te dvije tekme
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Najtužnije je što bi kod nas situacija bila i dosta dobra da se nastavi krajem aprila, iako se tome nisam ni u snu nadao, da nije bilo idiota na proslavi u Konjicu.
Izolacija i strpljenje još 15-ak dana i bilo bi vjerovatno sve OK, ali jok, nekoliko **** idiota je ovo i produbilo i proširilo.
Sad čekaj i gledaj reprize iz prošlosti.
A ko još živi od prošlosti?
Osim željezničara...
Niko!
Izolacija i strpljenje još 15-ak dana i bilo bi vjerovatno sve OK, ali jok, nekoliko **** idiota je ovo i produbilo i proširilo.
Osim željezničara...
Niko!
-
zeljovac21
- Kontakt:
I jos uvijek imate manje titulasampras je napisao/la: ↑27 mar 2020, 15:37Najtužnije je što bi kod nas situacija bila i dosta dobra da se nastavi krajem aprila, iako se tome nisam ni u snu nadao, da nije bilo idiota na proslavi u Konjicu.
Osim željezničara...
Niko!
Ma *ebo te titula, možeš je o ćunu okačiti, ako je starija od godinu dana, nikakvog hajra od nje nemaš, osim uspomene.zeljovac21 je napisao/la: ↑27 mar 2020, 15:40I jos uvijek imate manje titulasampras je napisao/la: ↑27 mar 2020, 15:37Najtužnije je što bi kod nas situacija bila i dosta dobra da se nastavi krajem aprila, iako se tome nisam ni u snu nadao, da nije bilo idiota na proslavi u Konjicu.
Osim željezničara...
Niko!![]()
Hoću da gledam Sarajevo u Evropskim utakmicama, hoću da nas neko nakanta, nije bitno gdje, na Koševu, Bergamu, Glasgowu, Gladbachu, Zenici, Pragu, Baselu, Sofiji...
Titula je najvažnija zbog toga i zbog 1.000.000 €, ostalo je utopija...
Kakva je situacija s finansijama u plavoj momčadi, moglo bi FK Sarajevo uskoro imati i komšiju manje, a ne samo titulu manje. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dio decembarske je isplaćen nedavno, a desetina januarske bi trebala do kraja aprila...
Voda, struja, rate kredita, dugovi kunti i panti, kamate i ostalo pojedoše sve...
Šta li će se prije ugasiti Corona virus ili željezničar...
Voda, struja, rate kredita, dugovi kunti i panti, kamate i ostalo pojedoše sve...
Šta li će se prije ugasiti Corona virus ili željezničar...
Ako iko ugasi prosjake to ce biti likCe...samoposteno je napisao/la: ↑27 mar 2020, 13:50I to im dali skupe igrace koje oni sad moraju placat a ne igaju veselo pravo.... sta li je samo sa Blazevicem pravo se sekiram oko njegove karijereVanja8 je napisao/la: ↑27 mar 2020, 13:36Kako god okrenes , ovaj Celik nema sanse da ispadne...
Brate i od korone ste jaci, Aferim...![]()
![]()
Ali pusti Blaževica, samo neka je Stila dobro...
Koliko su diglu hampu oko blazevica i ovdje ko nas zajebavali, frajer jos ne zaigra eto, a kako je krenulo i nece. Nek pita amawa je li sad sretan haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.