Nešto ?T-MAC je napisao/la:@OTNYS_YNWAalfarouqaminu je napisao/la: pa cime se ne bavis???
nesto on tebe puno ispituje....????![]()
Prije bih rekao svašta ali nema frke.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nešto ?T-MAC je napisao/la:@OTNYS_YNWAalfarouqaminu je napisao/la: pa cime se ne bavis???
nesto on tebe puno ispituje....????![]()
sta ce mi ta kornjacalegenda reala je napisao/la:Majestic kako sa traktorom grćeš snijeg ,koji je traktor jel Tomo Vinković![]()
jesi ovo ti

belOj. Moglo je sve u helać otići. Pripazi malo to !B0SANAC je napisao/la:'ebo te led.
Ja poso sada da ispecem sebi breclu u rerni, kad sam poso vadit onaj papir dole u rerni sav poceo goriti. A ja uhvatim papir za kraj i srecom kanta vode pored pa ga ubacim![]()
Da si blize....OTNYS_YNWA je napisao/la:belOj. Moglo je sve u helać otići. Pripazi malo to !B0SANAC je napisao/la:'ebo te led.
Ja poso sada da ispecem sebi breclu u rerni, kad sam poso vadit onaj papir dole u rerni sav poceo goriti. A ja uhvatim papir za kraj i srecom kanta vode pored pa ga ubacim![]()
![]()
Nego,
ima li ko da pomogne oko čišćenja ulaza u zgradu ? Plaćam 20 maraka za učestvovanje.
Moja lopata.
da,tako je.legenda reala je napisao/la:Ovo IMT 539 jel ,a imaš kašiku ugrađenu ili kako ,negdje sam slično nešta vidio
To kod tebe pravi stroj. Transformersmajestic24 je napisao/la:da,tako je.legenda reala je napisao/la:Ovo IMT 539 jel ,a imaš kašiku ugrađenu ili kako ,negdje sam slično nešta vidio
Nema jarane ugradjenu tvornicku kasiku vec ima naprijed neki nosac naprijed na koji mogu staviti grn. Vazno je da ga mogu iz kabine dignuti i spustiti te pomjerati u desnu,odnosno lijevu stranu.
majestic24 je napisao/la:da,tako je.legenda reala je napisao/la:Ovo IMT 539 jel ,a imaš kašiku ugrađenu ili kako ,negdje sam slično nešta vidio
Nema jarane ugradjenu tvornicku kasiku vec ima naprijed neki nosac naprijed na koji mogu staviti grn. Vazno je da ga mogu iz kabine dignuti i spustiti te pomjerati u desnu,odnosno lijevu stranu.
alfarouqaminu ima cak 40 postova dnevno...Unica_Liverpool_ je napisao/la:@alfarouqaminu
jesi vala spamer ja to hoću napisat već par dana
ma moćno je voziti u rikverc ,a ima ljudi koji godinam voze te traktore ali u rikverc nikako ,majestic24 je napisao/la:Ja vozim samo naprijed. Ma jarane,ovaj traktor imam oko 3 godine,mozda i vise...mislim da je na njega samo 2 ili 3 puta bila prikolica zakacena. Ma nije ono tesko voziti u rikverc,nauci se covjek vremenom.
legenda reala je napisao/la:ma moćno je voziti u rikverc ,a ima ljudi koji godinam voze te traktore ali u rikverc nikako ,majestic24 je napisao/la:Ja vozim samo naprijed. Ma jarane,ovaj traktor imam oko 3 godine,mozda i vise...mislim da je na njega samo 2 ili 3 puta bila prikolica zakacena. Ma nije ono tesko voziti u rikverc,nauci se covjek vremenom.
znači nov je kupljen ,nije ni jeftin bio sigurno,jel kupljen sa svim priključciam ili samo prikolica
I vjesanjekakavdanakneiskustvu je napisao/la:još 17 dana
_karabaja_ je napisao/la:I vjesanjekakavdanakneiskustvu je napisao/la:još 17 dana![]()
Ajd nek ti je sa srecom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.