Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 avg 2011, 00:13

Carlo je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Btw jel i dalje Downing bolji od Gervinha ili??? :lol: :lol: :lol:
Ti što si iskompleksiran, to nije niko na ovom forumu.
Jesam, jesam svaku noc sanjam Downinga i navijace Liverpoola :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisam vam ja kriv sto ste ono posrali sad jedite..
Celik!3,2,2.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 25 avg 2011, 00:32

Drago mi je da je i ova tema živnula, barem do nedjelje.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 avg 2011, 00:32

AllGunsBlazing je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Btw jel i dalje Downing bolji od Gervinha ili??? :lol: :lol: :lol:
Ti što si iskompleksiran, to nije niko na ovom forumu.
Jesam, jesam svaku noc sanjam Downinga i navijace Liverpoola :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisam vam ja kriv sto ste ono posrali sad jedite..
Normalna stvar. I treba da ga sanjaš, ne samo njega nego i cijeli tim Liverpoola. Uostalom, tvrditi da je Gervinho bolji od Downinga je suludo. Čovjek je odigrao samo tri utakmice, prva je za zaborava, a ove dvije protiv slabašnih Talijana. Sweet dreams!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 avg 2011, 00:41

We have a new stadium, and a fantastic training ground, and a very strong financial situation and a very strong team.

Mislim da je ovom rečenicom Wenger sve rekao. :D

To je suština zbog koje sam i dalje uz Wengera. ;)

Ostatak intervijua:
“Sometimes you have to take a distance from the catastrophies people have predicted.

“We have been a little bit under pressure for Arsenal to play in the Champions League (group stages). With the players that have left, that pressure would have increased.

“But since the beginning of season, I sense a strong determined attitude and spirit inside the team.

“There is a sense of relief, of course - we did not want to go out at this stage - and pride as well. It was a massive game for us.

“Overall it was a fantastic second half and we had chance after chance.

“We kept calm and composed when we were down 1-0, we kept trying to play the football we wanted to play. In the end it was a comfortable win in a very important game.”

“Gervinho was always dangerous. I said many times he will be a big player for us sometimes the quality of the player is linked with the transfer amount and it is not always the case,” said Wenger.

“The Szczesny save was the turning point at 1-1, it kept us qualified and you could see that mentally it had an impact on their belief and they were not the same team after they missed the penalty.”

"I cannot lie and say we’ll sign someone tomorrow because it is not true, but we are trying very hard.”
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 avg 2011, 01:08

Carlo je napisao/la: Normalna stvar. I treba da ga sanjaš, ne samo njega nego i cijeli tim Liverpoola. Uostalom, tvrditi da je Gervinho bolji od Downinga je suludo. Čovjek je odigrao samo tri utakmice, prva je za zaborava, a ove dvije protiv slabašnih Talijana. Sweet dreams!
:lol: :lol: :lol: jesi smijesan evo upadoh od smijeha, jedino sto mogu sanjati je sudiju, najboljeg igraca Liverpoola.. A to Downing imao bolje?? Ti slabasni Italijani su u kvalifikacijama za ono sto bi vi voljeli i to puno, pa ti vidi.. I nije prva za zaborava, jeste dobio crveni ali i pored toga je imao dobru utakmicu.. Taj vas Downing ne moze trcati a on bi da igra krilo, pa covjek jedino ima centarsut na mjestu ostalo je sve presmijesno,..
Celik!3,2,2.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 25 avg 2011, 01:18

AllGunsBlazing je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Normalna stvar. I treba da ga sanjaš, ne samo njega nego i cijeli tim Liverpoola. Uostalom, tvrditi da je Gervinho bolji od Downinga je suludo. Čovjek je odigrao samo tri utakmice, prva je za zaborava, a ove dvije protiv slabašnih Talijana. Sweet dreams!
:lol: :lol: :lol: jesi smijesan evo upadoh od smijeha, jedino sto mogu sanjati je sudiju, najboljeg igraca Liverpoola.. A to Downing imao bolje?? Ti slabasni Italijani su u kvalifikacijama za ono sto bi vi voljeli i to puno, pa ti vidi.. I nije prva za zaborava, jeste dobio crveni ali i pored toga je imao dobru utakmicu.. Taj vas Downing ne moze trcati a on bi da igra krilo, pa covjek jedino ima centarsut na mjestu ostalo je sve presmijesno,..
ne provaljuj se,da si ga dovoljno puta gledo ne bi to izvaljivo

Since Aug 2004, only 4 players (Lampard, Fabregas, Gerrard & Giggs) have created more PL chances than Stewart Downing.

sad i sudija kriv za poraz boze sacuvaj,samo mi nemoj rec da frimpong nije zasluzio crveni..jel drugi go cist :?: jest :!:

sta bi boga ti prico da je van persie dao go kad je arshavin napravio cist faul na kellyu :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 25 avg 2011, 01:26

GO GO Arsenal..
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 avg 2011, 01:30

Phill Jackson je napisao/la:ne provaljuj se,da si ga dovoljno puta gledo ne bi to izvaljivo

Since Aug 2004, only 4 players (Lampard, Fabregas, Gerrard & Giggs) have created more PL chances than Stewart Downing.

sad i sudija kriv za poraz boze sacuvaj,samo mi nemoj rec da frimpong nije zasluzio crveni..jel drugi go cist :?: jest :!:

sta bi boga ti prico da je van persie dao go kad je arshavin napravio cist faul na kellyu :roll:
sta mi ti izbodeni pricas??? Gledao sam ga vise puta sto u Villi sto u Liverpoolu, i kakve veze imaju stvorene sanse ??? Jel primjecujes razliku izmedju njega i Cesca,Gerrarda,Lamparda pa i u zadnjih nekoliko godina GIggsa??? Oni su centralni vezni on je krilo, i zbog toga je bolji od njeg Gervinho..
Taj prvi gol je prelomio utakmicu, da nisu dali ne bi do sutra dali gola..
Celik!3,2,2.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 25 avg 2011, 01:43

i sta rec poslje ovoga :lol: igraci koji odigraju 3 tekme su sa sigurnoscu bolji od onih s 200+ :lol:

postedi nas ubuduce,vidi se kolko si gledo,,stvarno se vidi..ne moze se s tobom pricat

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 25 avg 2011, 01:48

Svaka cast Gunnersi!Tuzno bi bilo vidjeti jednu sezonu LP bez sva 4 predstavnika iz najjace lige na svijetu.
Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 25 avg 2011, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 avg 2011, 01:48

A sta ovaj nikad nije igrao utakmice osim ovih sad???? Covjek je bolji tj. ima bolju statistiku od igraca na kojeg ste mnogi svrsavali, ja ti kazem Downing nema brzinu, dribling krila, ima centarsut, i pas ali jel to ono sto krasi dobro krilo?? Ili je pak brzina, dribling???
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 avg 2011, 01:49

Ne želim da se miješam, al' ako šta ima Gervinho neprikosnoveno (skoro, tek možda Nasri i Nani da su tu negdje) u EPL to je dribling, što će reći tehnika.

A Liverpoolu Liverpoolovo, Arsenalu Arsenalovo. Neka i jedan i drugi služe svojim klubovima najbolje što znaju. :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 25 avg 2011, 01:57

AllGunsBlazing je napisao/la:A sta ovaj nikad nije igrao utakmice osim ovih sad???? Covjek je bolji tj. ima bolju statistiku od igraca na kojeg ste mnogi svrsavali, ja ti kazem Downing nema brzinu, dribling krila, ima centarsut, i pas ali jel to ono sto krasi dobro krilo?? Ili je pak brzina, dribling???
aha,sigurno je jaca francuska liga od engleske :roll:

ima wallcot brzinu i samo to,lennon isto,zato im pas igra,centarsut odnosno mozak 0..isto sto za kuyta vecina prica kako je bezveze igrac,a covjek najbolji holandski igrac na euru,na svjetskom uz robbena i sneijdera najbolji bio, a u engleskoj isto tako pokazo kakav je igrac..imal on brzinu,dribling,ovo,ono :?: giggs ti je isti tip igraca ko downing..obojica jednostavno igraju,sta ce im cirkusantski potezi..ako cemo tako gledat kako to da jedan mohammed zidane koji moze sve zivo s loptom uradit ne igra u top klubu nego grije klupu u dortmundu..i tchoyi iz west broma ima 50 puta bolju tehniku i dribling nego vecina krila iz top klubova..da ne nabrajam dalje,ima kolko hoces takvih igraca..tolko od mene,znam da se dzaba naprezem i da necu bit upravu al eto :!:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 avg 2011, 02:00

" onclick="window.open(this.href);return false; Ti poredis ovog covjeka sa Downingom???? I on ne dribla???? :lol: :lol: :lol: Ovdje vidis covjeka koji je brz, dobar dribler sve ono sto krilo treba imati.. Ako si gledao Gervinha vidio si da ni on nema cirkusantske poteze, da svoj dribling koristi najbolje moguce, da je pravo krilo, mi govorimo ko je bolji igrac na krilu, i mislim da u odnosu na date osobine da je to poprilicno ocigledno, uostalom sve ce sezona pokazati..
Celik!3,2,2.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 25 avg 2011, 02:06

AllGunsBlazing je napisao/la: Ti poredis ovog covjeka sa Downingom???? I on ne dribla???? :lol: :lol: :lol: Ovdje vidis covjeka koji je brz, dobar dribler sve ono sto krilo treba imati.. Ako si gledao Gervinha vidio si da ni on nema cirkusantske poteze, da svoj dribling koristi najbolje moguce, da je pravo krilo, mi govorimo ko je bolji igrac na krilu, i mislim da u odnosu na date osobine da je to poprilicno ocigledno, uostalom sve ce sezona pokazati..
Druze, vidjet ces ko ce na kraju sezone imati vise golova i asistencija. Gervinho, Gigs ili Dowining.. Nek to bude mjerilo, prosle godine je Downing premasio obojicu, ove godine ostaje da vidimo :)
Zadnja izmjena: Red Assassin, dana/u 25 avg 2011, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 25 avg 2011, 02:07

pazi mccourta iz celtica,i on je sigurno bolji od downinga zato sto ima bolesnu tehniku :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 avg 2011, 02:08

[youtube][/youtube]

Downing ne može trčati. :? Momak ima identičan stil driblanja kao Robben samo što je injury-free za razliku od ovoga.

A mogu se kladiti u život da bi svršavao na Downinga poslije jedne utakmice samo da je potpisao za Arsenal. Ubijeđen sam u to. Al' dobro, logično je da se brani igrači iz kluba za koji se navija koliko god tvoje poređenje realno izgledalo smiješno.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 avg 2011, 02:10

Koga je premasio??? Imao 7 asistencija i 8 golova Gervinho imao 15 golova i 10 asistencija :lol: :lol:
@Phill Nije bitno kakvu tehniku imas, jer bi onda najbolji bili oni sto se takmice na freestyle vec kako je koristis, kao sto se veceras vidjelo, a i portiv Newcastle-a samo sto je tad fulao sa dodavanjima, a uspjesno probijao sa krila..
@Bertrand Downing je za Arsenal trebao potpisati prije par godina, i nije mi nikad bio drag, i da je potpisao Arsenal ne bi imao koristi od njega, uostalom za koliko je on doveden??
edit: koja brzina :lol: :lol: :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 25 avg 2011, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 avg 2011, 02:10

@Phill Jackson: Aj ,molim te, opiši nam šta je za tebe dobar krilni igrač?

Pa da onda pričamo. :)

Nemoj samo koristiti ono " dobar kao Ronaldo",da se distanciramo. :mrgreen:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 avg 2011, 02:18

AllGunsBlazing je napisao/la:Downing je za Arsenal trebao potpisati prije par godina, i nije mi nikad bio drag, i da je potpisao Arsenal ne bi imao koristi od njega, uostalom za koliko je on doveden??
Arsenal bi imao ogromne koristi od Downinga na lijevoj strani samo što je to tebi jako teško priznati. I ja ne volim dosta igrača pa ih zbog toga ne bih želio gledati u Liverpoolu al' moram biti realan i reći da bi za napredak kluba oni bili od velike pomoći. Uostalom, gotovo sam siguran da vam se ne bi desila ista situacija kao sa inostrancem Nasrijem.

Doveden je za 20m, prvenstveno jer je Englez. Ugovor mu je isticao za dvije godine i kada se sve to uzme u obzir, cijena je negdje i solidna. Ok, realno vrijedi možda 15m, max. 20m, u čemu je Villa i uspjela, većinom zbog toga što su izvlačili na kartu ''već smo prodali jednog bitnog igrača Younga, pa nije poželjno prodati i najboljeg igrača kluba za prethodnu sezonu''.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.