AllGunsBlazing je napisao/la:A sta ovaj nikad nije igrao utakmice osim ovih sad???? Covjek je bolji tj. ima bolju statistiku od igraca na kojeg ste mnogi svrsavali, ja ti kazem Downing nema brzinu, dribling krila, ima centarsut, i pas ali jel to ono sto krasi dobro krilo?? Ili je pak brzina, dribling???
aha,sigurno je jaca francuska liga od engleske
ima wallcot brzinu i samo to,lennon isto,zato im pas igra,centarsut odnosno mozak 0..isto sto za kuyta vecina prica kako je bezveze igrac,a covjek najbolji holandski igrac na euru,na svjetskom uz robbena i sneijdera najbolji bio, a u engleskoj isto tako pokazo kakav je igrac..imal on brzinu,dribling,ovo,ono

giggs ti je isti tip igraca ko downing..obojica jednostavno igraju,sta ce im cirkusantski potezi..ako cemo tako gledat kako to da jedan mohammed zidane koji moze sve zivo s loptom uradit ne igra u top klubu nego grije klupu u dortmundu..i tchoyi iz west broma ima 50 puta bolju tehniku i dribling nego vecina krila iz top klubova..da ne nabrajam dalje,ima kolko hoces takvih igraca..tolko od mene,znam da se dzaba naprezem i da necu bit upravu al eto