Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Elmedin Konaković i Harun Mahmutović podnijeli su ostavke na mjesto predsjednika Upravnog odbora Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, odnosni generalnog sekretara.
Pomenuti dvojac donio je mnogo bosanskohercegovačkoj košarci, iako im je bilo veoma teško raditi pod pritiskom raznih laži. Na kraju, odlučili su se povući sa pozicija u krovnoj kući naše košarke.
"Istina je da smo podnijeli ostavke", potvrdio je Mahmutović u razgovoru za ****.ba, te je dodao:
"Dino je podnio ostavku i umjesto njega dolazi Sejo Bukva. I ja sam podnio ostavku i dogovor je da napravimo skupštinu u narednih mjesec kako bi se pronašao novi sekretar".
Već dugo vremena Konaković, a posebno Mahmutović, nalazili su se na udaru laži Enesa Trnovčevića, agenta Jusufa Nurkića, kojem su sada, kako kažu, napravili prostor da se vrati u nacionalni tim.
"Ispunjavamo obećanje Nurkiću, da ne bude da lažemo. On je igrač koji je potreban ovoj državi. Bitno je da on igra".
U Upravnom odboru Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine došlo je do još nekih promjena, tako da će člana Nermina Mandru zamijeniti Mevludin Delibašić, čovjek koji je na čelu KK Kakanj.
Pomenuti dvojac donio je mnogo bosanskohercegovačkoj košarci, iako im je bilo veoma teško raditi pod pritiskom raznih laži. Na kraju, odlučili su se povući sa pozicija u krovnoj kući naše košarke.
"Istina je da smo podnijeli ostavke", potvrdio je Mahmutović u razgovoru za ****.ba, te je dodao:
"Dino je podnio ostavku i umjesto njega dolazi Sejo Bukva. I ja sam podnio ostavku i dogovor je da napravimo skupštinu u narednih mjesec kako bi se pronašao novi sekretar".
Već dugo vremena Konaković, a posebno Mahmutović, nalazili su se na udaru laži Enesa Trnovčevića, agenta Jusufa Nurkića, kojem su sada, kako kažu, napravili prostor da se vrati u nacionalni tim.
"Ispunjavamo obećanje Nurkiću, da ne bude da lažemo. On je igrač koji je potreban ovoj državi. Bitno je da on igra".
U Upravnom odboru Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine došlo je do još nekih promjena, tako da će člana Nermina Mandru zamijeniti Mevludin Delibašić, čovjek koji je na čelu KK Kakanj.
Bilo bi dobro da Selimovic dobije neku poziciju u KSBIH
Pa to je naprosto divno, deja vu uništavanja Bosne, ode Dino, dođe Sejo, ko Medvedev i Putin, pa koji pacovi majku im ****...Rafael30 je napisao/la:
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bayern - Alba ima prenos na eurosport 1
Renfroe dosad 5 poena, kikan 2, tek je prva četvrtina
Izvini ali ja na eurosportu 1 imam biatlon, a na 2 njemački fudbal?dino-92 je napisao/la:Bayern - Alba ima prenos na eurosport 1
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Izvini ali ja na eurosportu 1 imam biatlon, a na 2 njemački fudbal?dino-92 je napisao/la:Bayern - Alba ima prenos na eurosport 1
i kod mene isto,a obicno na eurosportu 2 bude prenos eurokupa
hm, mozda zato sto je u mene njemacki program pa ubacili tu utakmicu.
uglavnom renfroe uvjek unjeo energiju kad je usao na parket, i tricom pred kraj rijesio utakmicu. na kraju 17 poena, najbolji kod bayerna.
kikanovic standardno s problemima u odbrani i solidan naprijed. sut sa poludistance ga ovaj put nije sluzio, ali je uhvatio dosta skokova u napadu i na kraju 12-13 poena
bayern na kraju prosao sa 9 razlike, prva utakmica je zavrsila nerijeseno
uglavnom renfroe uvjek unjeo energiju kad je usao na parket, i tricom pred kraj rijesio utakmicu. na kraju 17 poena, najbolji kod bayerna.
kikanovic standardno s problemima u odbrani i solidan naprijed. sut sa poludistance ga ovaj put nije sluzio, ali je uhvatio dosta skokova u napadu i na kraju 12-13 poena
bayern na kraju prosao sa 9 razlike, prva utakmica je zavrsila nerijeseno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hvala novom savezu sto nam je obezbjedio da Radoncic igra za Srbiju, napredak je ocigledan
zar on i nije iz srbije?
- alan_kardec
- Kontakt:
Zapetljano je to oko Radončića. Majka mu je iz Srbije i na osnovu toga je dobio poziv za u-18 reprezentaciju Srbije, otac mu je iz CG, poznati rukometaš koji je igrao za reprezentaciju BiH, a sam Dino je rođen u Njemačkoj. Znači prava na njega polažu Srbija, Cg, BiH, Njemačka, i čak Španija (može li išta bez njih)
.
Po članku koji sam ja pročitao danas, zaključio sam da se ne zna sigurno hoće li Radončić uopšte nastupiti za Srbiju na tom turniru u Njemačkoj, nego samo da mu je Gurović uputio poziv. Navodno je Dino već bio na okupljanju crnogorske reprezentacije, ali nije igrao.
Ukratko, niđe veze.
Po članku koji sam ja pročitao danas, zaključio sam da se ne zna sigurno hoće li Radončić uopšte nastupiti za Srbiju na tom turniru u Njemačkoj, nego samo da mu je Gurović uputio poziv. Navodno je Dino već bio na okupljanju crnogorske reprezentacije, ali nije igrao.
Ukratko, niđe veze.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dino je samo uvrsten na siri spisak Srbije, a to ne mora nista da znaci. Na siri spisak mozes da stavis koga god hoces i kod nas su na sirem spisku za EP bili i Teletovic i Nurkic.
Njegov otac je radio u savezu CG i tad je Dino dolazio na okupljanja CG, mada otkad se otac posvadjao sa ljudima u savezu nema ni Dine.
Mislim da bi se trebali izglasati novi selektori sto prije pa da se oni onda potrude dovesti Dinu u nasu reprezentaciju.
Njegov otac je radio u savezu CG i tad je Dino dolazio na okupljanja CG, mada otkad se otac posvadjao sa ljudima u savezu nema ni Dine.
Mislim da bi se trebali izglasati novi selektori sto prije pa da se oni onda potrude dovesti Dinu u nasu reprezentaciju.
Eno sada, a da je slučajno zaigrao za nas onda bi bilo harun ga doveotuzlak1987 je napisao/la:Hvala novom savezu sto nam je obezbjedio da Radoncic igra za Srbiju, napredak je ocigledan
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mozda i ovako, da je ostao Harun bilo bi sanse da igra za nas, ovako ne.nerminh74 je napisao/la:Eno sada, a da je slučajno zaigrao za nas onda bi bilo harun ga doveotuzlak1987 je napisao/la:Hvala novom savezu sto nam je obezbjedio da Radoncic igra za Srbiju, napredak je ocigledan
Doduse mozda Enes i Jusuf lobiraju
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Hajde posto vidim da neki su ironicni, dobio je poziv Srbije, isto kao sto ima nas, Spanijin i Crne Gore a on sam nije odlucio gdje ce, a doduse kako Ethel kaze Enes spava u Madridu da zaigra za nas.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Napisat ce Enes pismo Dini, a Jusuf ce ga potpisati, sve u cilju da Dino zaigra za nas.
Da, da i krivi su "oni" i ako ne glasamo za ove iste biće nam gore
Važno je imati u nekoga pokazivati da bi pokrio sebe
A kada smo kod Enesa jeli on najveći lešinar koji žari i pali europom ili kiflin haver
A kada smo kod Enesa jeli on najveći lešinar koji žari i pali europom ili kiflin haver
Kako sam nacuo, Dino je prihvatio ponudu Tanjevica da igra za CG. Obecano mu je valjda da ce biti u A selekciji.
po kojem osnovu bi mogao igrati za nas,ako su mu roditelji iz srbije i crne gore,je li dovoljno to sto mu je otac igrao za nasu rukometnu reprezentaciju?
Dovoljno je da mu je u zadnja 2 koljena neko iz bih, tako je npr Sutalo dobi najregularnije papire, sa Vasiljević na osnovu babe iz okoline Goraždafilip13 je napisao/la:po kojem osnovu bi mogao igrati za nas,ako su mu roditelji iz srbije i crne gore,je li dovoljno to sto mu je otac igrao za nasu rukometnu reprezentaciju?
Uspoređuješ covjeka koji je dao sve od sebe da digne kosarku, da obezbjedi sto bolje uslove a i rezultati govore naspram lika koji nista dobro nije uradio za BiH i kosarku , super zaista.nerminh74 je napisao/la:Da, da i krivi su "oni" i ako ne glasamo za ove iste biće nam gore
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.