Nije li Marin malo(više) potcjenjen ?
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
A to...nisam znaodarker10 je napisao/la:Izgleda da Marin vuce neku povredu.
Em igra ko sat em ovaj Jo nije normalan,ko da mu se i ne igraalex1991 je napisao/la:Marin se izgleda pretplatio na uspjehe na terenima Flushing Meadowsa,nakon proslogodisnje titule sada je blizu polufinala iako mu niko nije davao neke velike sanse za takav rezultat.
Ma mislim da sam vidio naslov na nekom portalu da je unatoc povredi prosao u narednu runduppppp je napisao/la:Po ovome kako igra večeras ne bih rekao da Marin vuče bilo kakvu povredu ...
Izvini buraz nisam dugo na forumu...pa ne znam na sta mislis...cesto mi se ljudi zale al ja ne kontam sta trebam uraditiMaGiCa je napisao/la:Nauči da quotuješ sagovornike.delinjo je napisao/la:Kome se ocistio put??ako je wawrinka tebi cist put...onda se slazem ..Rogeru se sve ocistilo
BTW, pričamo o hipotetičkom SF u kome bi igrao sa Andersonom (umesto Wawaša), a pre toga sa Gasquetom (umesto Berdycha).
Meni to deluje kao strada giusta iliti čist put.
delinjo je napisao/la:Izvini buraz nisam dugo na forumu...pa ne znam na sta mislis...cesto mi se ljudi zale al ja ne kontam sta trebam uraditi
. Mora to da ostane netaknuto, a ti ih redovno brišeš.MaGiCa je napisao/la:delinjo je napisao/la:Izvini buraz nisam dugo na forumu...pa ne znam na sta mislis...cesto mi se ljudi zale al ja ne kontam sta trebam uraditi
Kad odgovaraš nekome, nemoj da oštetiš ove zagrade koje omedjuju tekst ili ono što je u njima npr. [q uote="delinjo"]....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.