Ma 'ta ćeš ti, pljuvač.joker90 je napisao/la:Ma 'ta ce Bulic, dijete kaze meni znalac zvani @GameFKS!Zukanovic je napisao/la:Deni dobija nas pasos.i jest bulic je njegov menadzer.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma 'ta ćeš ti, pljuvač.joker90 je napisao/la:Ma 'ta ce Bulic, dijete kaze meni znalac zvani @GameFKS!Zukanovic je napisao/la:Deni dobija nas pasos.i jest bulic je njegov menadzer.
Idi lezi spavati i ne budi se dok ne izjednacimo, yebem ti nebesaFoSte95 je napisao/la:Ma jok ba nego sanjao ta dva momenta, semafor na 0:1 i Zakarića na 2:1PitarBordo je napisao/la:Zakarić da dva gola odjednom?FoSte95 je napisao/la:Ja nesto mislim da bi Germainu trebalo dati šansu, a ne poslat ga na posudbu.
Btw sanjam sinoc mec sa Zrinjskim, Reis za 0:1, a Zakaric ga iz kontre sukne u 88. za 2:1 Zrinjskog:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sledeće kad neko napiše, Cleo na FB-u stavio traveling to Sarajevo![]()
![]()
Kezmana i Jovetica je on prvi prikljucio u tim i dao im minutazu za prvi tim.Pitaristok je napisao/la:Da li je, dok je bio u Partizanu, Ješić napravio transfer nekog igrača Partizana za veće novce i koliko se moze smatrati da je J. zaslužan za napredak/razvoj tog igrača???
Ovo pitam jer me bas interesira jel može on napraviti boljeg igrača u Velagicu od Cimirota i sl..
Masina stroj machine machina s400BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ne sam, Amere, ne sam, majstore...
Ma dobro je jarane "samo" je potpisao na 2,5 godineEvolution87 je napisao/la:Neosporan kvalitet, cim je ovako brzo zadovoljio
Sumnjas u Jesica??Evolution87 je napisao/la:Neosporan kvalitet, cim je ovako brzo zadovoljio
Ima jedno pola godine vecpitarlOOk je napisao/la:Ne znam otkud vam to za Barbarića, ja znam da se traži njemu državljanstvo, otkud sad da već ima
Da si ti ziv i zdravSarajlijica1946 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/tomislav-b ... eler/46500
quote="pitarlOOk"]Ne znam otkud vam to za Barbarića, ja znam da se traži njemu državljanstvo, otkud sad da već ima
Dobio je i Deni danas cini mi sepitarlOOk je napisao/la:![]()
to je prava stvar, fakat sam ga brojao kao stranca, još da Deni dobije i smanjili smo broj
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], hotonjskimaher, mosarajvosa83 i 41 gost.