FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
jedva čekam da počne pa da zagalamimooo 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
jedva da vode ovo svjetsko prvenstvo a ne da prate Želju i Sarajevo. nesposobna tv-a, ne treba se ni nadati nikad nista od njih.DR.HOUSE je napisao/la:a stvarno ovo je bruka jbo ih moja tv kuknjava kuknjava kuknjavamahalactm87 je napisao/la:kakav bezobrazlukjavnog rtv servisa da nisu u mogucnosti da omoguce direktan prenos vec snimak, i kaze plati pretplatu e nikad je ja necu platit
mi koji nismo korisnici snimak![]()
![]()
![]()
Nisam siguran da ce moci i revans igrati, jedino ako su se pravila promjenila ove godine.arma je napisao/la:
Nema on pravo da igra u sutrašnjoj utakmici kvalifikacija Lige Evrope protiv Lovćena, ali će već u revanšu trener Admir Adžem imati na raspolaganju i Kosorića.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
u petak najvjerovatnije potpisuje napadac "onaj " 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ako je Kajkut, bolje da si šutio.super je napisao/la:u petak najvjerovatnije potpisuje napadac "onaj "

-
- Kontakt:
Amin Bože!super je napisao/la:u petak najvjerovatnije potpisuje napadac "onaj "
Grbavica naš je Hram!!!
strašan napad cemo imati !RiverPlate je napisao/la:Amin Bože!super je napisao/la:u petak najvjerovatnije potpisuje napadac "onaj "

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Strašni sud jebote. 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Nikola jesil' to ti ?jahija je napisao/la:Strašni sud jebote.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Al zna nas super obradovati
aBd cekamo petak ...

Polahko ljudi pa vec 2 mjeseca slusamo ove price. Dok ne potpise nikome ne vjerujem.
opet

Željooooo je napisao/la:strašan napad cemo imati !RiverPlate je napisao/la:Amin Bože!super je napisao/la:u petak najvjerovatnije potpisuje napadac "onaj "
Ko je sa Nedom u tandemu.

nije Ronaldo, nije Messi, to je naš Krste Velkoski.amypitar je napisao/la:Željooooo je napisao/la:strašan napad cemo imati !RiverPlate je napisao/la:u petak najvjerovatnije potpisuje napadac "onaj "
Amin Bože!
Ko je sa Nedom u tandemu.![]()

kako se podmlađujete , poslije kajkuta ako dovedete jos par takvih, prekucat cete milan sa gatusom, sedorfom i maldinijem 

kad će Kaleši još čeka vizu u jednom gradu, a ?rammstein je napisao/la:kako se podmlađujete , poslije kajkuta ako dovedete jos par takvih, prekucat cete milan sa gatusom, sedorfom i maldinijem
Hehehe, pa Vi mislite da bi sa našim podmlatkom lako mogli izaći na kraj to je vaš strah mislite da mi budemo truba pa da nemate prave konkurencije, e pa neće moći imamo svega i našeg između ostalog i podmladka, koji je u juniorskoj konkureciji i kadetskoj osvojio prvenstvo samim tim je dokaz da imamo svega i da smo najbolji, radimo dobro i kvalitetno, a vi nemate od toga ništa tek stvarate sa upumpanim milionima a bez toga ste bili niko i ništa obična krpetina tarača.
Titulu vi još dugo nećete osvojiti garantujem!

Titulu vi još dugo nećete osvojiti garantujem!

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
sto rammstein moli na temi celika da pregovaraju sa kajkutom
prepao se momak 

Traži im stadion pa ne može da nađe neko mu rekao da imaju stadion u vlasništvu pa ne može čovjek da ga nađe, ili nema za kartu dok mu utrpani ne kupi.emirati je napisao/la:kad će Kaleši još čeka vizu u jednom gradu, a ?rammstein je napisao/la:kako se podmlađujete , poslije kajkuta ako dovedete jos par takvih, prekucat cete milan sa gatusom, sedorfom i maldinijem

kažu spava na jednom evropskom aerodromu već 6 mjeseci, a oni mu ovdje i papire sredilijahija je napisao/la:Traži im stadion pa ne može da nađe neko mu rekao da imaju stadion u vlasništvu pa ne može čovjek da ga nađe, ili nema za kartu dok mu utrpani ne kupi.emirati je napisao/la:kad će Kaleši još čeka vizu u jednom gradu, a ?rammstein je napisao/la:kako se podmlađujete , poslije kajkuta ako dovedete jos par takvih, prekucat cete milan sa gatusom, sedorfom i maldinijem![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 23 gosta.