Ok braca , hvala ti.corleone87 je napisao/la:Slaba kisa prije podne,za vrijeme utakmice ne bi trebalo padatimukitmovac je napisao/la:Prve 4 tekme u Sarajevu, kakvo vrijeme sutra najavljuju?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ok braca , hvala ti.corleone87 je napisao/la:Slaba kisa prije podne,za vrijeme utakmice ne bi trebalo padatimukitmovac je napisao/la:Prve 4 tekme u Sarajevu, kakvo vrijeme sutra najavljuju?
Valja nam pored gas maski i kabanice nositi.TeaM87 je napisao/la:Preko dana suncano, a navece gmrljavina u smrdljivom dijelu gradamukitmovac je napisao/la:Prve 4 tekme u Sarajevu, kakvo vrijeme sutra najavljuju?
hoce,zato sto se za svaku tekmu prijavljuje posebno.za ovu je samo mogao nedo turkovic...arma je napisao/la:Moze li neko ko je upucen da mi odgovori da li ce moci vi novi igraci sto su dosli a nisu buli priavjeni za prvo kolo ,hoce li moci igrati uzvratnu utakmicu protiv lovcena ili tek u 2 pretkolu) a ovi novi igraci kolicic 1995 godiste,nuspahic 1993 ,basa 1993 ...nisu mladi igraci aaa???
Kako me nervira ona pregrada na zapadnoj tribini, ne mogu vam opisat', ko da smo domaće životinje pa nas drže u toru tamo gdje njima odgovara. SMIJEŠNO!Što se tiče same utakmice, u prodaji će biti 12 000 karata.
bice 10 hiljada.terabajt je napisao/la:Sutra neće biti kiše.A posjetu očekujem oko 7-8 hiljada.
Nece biti kortea družegio10 je napisao/la:Može li PP, u koliko kreće korteo sutra i odakle?
a stvarno ovo je bruka jbo ih moja tv kuknjava kuknjava kuknjavamahalactm87 je napisao/la:kakav bezobrazlukjavnog rtv servisa da nisu u mogucnosti da omoguce direktan prenos vec snimak, i kaze plati pretplatu e nikad je ja necu platit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.