harry_90 je napisao/la:Evo skinuo sam ovaj yt downloader,i zalijepim link,pritsnem da skine i samo mi izbaci download error.Moze li neko pomoc da rijesim problem,totalno sam zablokirao.
mozda ga nisi lepo skinuo, ili nije ti u redu komp
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
harry_90 je napisao/la:Evo skinuo sam ovaj yt downloader,i zalijepim link,pritsnem da skine i samo mi izbaci download error.Moze li neko pomoc da rijesim problem,totalno sam zablokirao.
Zašto ne skineš realone player ? Dođe ti i converter zajedno sa njim.harry_90 je napisao/la:Evo skinuo sam ovaj yt downloader,i zalijepim link,pritsnem da skine i samo mi izbaci download error.Moze li neko pomoc da rijesim problem,totalno sam zablokirao.
Imas joker, sos pozivharry_90 je napisao/la:Evo skinuo sam ovaj yt downloader,i zalijepim link,pritsnem da skine i samo mi izbaci download error.Moze li neko pomoc da rijesim problem,totalno sam zablokirao.
pa cime se ne bavis???OTNYS_YNWA je napisao/la:Zašto ne skineš realone player ? Dođe ti i converter zajedno sa njim.harry_90 je napisao/la:Evo skinuo sam ovaj yt downloader,i zalijepim link,pritsnem da skine i samo mi izbaci download error.Moze li neko pomoc da rijesim problem,totalno sam zablokirao.Najlakše.
![]()
@ Ma jok T-Mac. Ne bavim se ja time.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Valja li avatar ?![]()
s cime ovu hrane???Unica_Liverpool_ je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Valja li avatar ?![]()
e otnys razočaravaš me![]()
fuj!
EVO AJ IDEM VISE DA NE SAKUPIM 3000POSTOVAonoffon je napisao/la:hahahahahaahahaha, misli na vrijeme koje istice od postavljanja jednog do postavljanja drugog komentara.
nekad oduzi reko bi 10 minOTNYS_YNWA je napisao/la:Nema ograničenje za postove nego je mislio na to da ti mora isteći predviđeno vrijeme
da bi ti ponovno postao.![]()
Čini mi se da se radi o 1 minuti ali nisam siguran.
@OTNYS_YNWAalfarouqaminu je napisao/la: pa cime se ne bavis???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 84 gosta.