Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
cuj to. razlog?Ado76 je napisao/la:Krle izgleda ostaje.Brat @RN87 ce harikiri da izvrsi![]()
![]()
Ovo je izgleda yebo lud zbunjenog.Imamo drugog materijala za rasprodaju pa da Krleta postedimomuhamedhulk je napisao/la:cuj to. razlog?Ado76 je napisao/la:Krle izgleda ostaje.Brat @RN87 ce harikiri da izvrsi![]()
![]()
onda se nadam da ce ugovor produziti..
kengur je napisao/la:Majkl ovo su zadnje 3 stranice tvojih postova :Lakoste je napisao/la:Ne moze niti ce doci.Majkl je napisao/la:Said moze igrati za nas .
Said moze igrati za nas .
Hajde Saide hajde Saide ooooooo
Koliko je realno da nam Said dođe i je li on popravljen od povrede?
Mislim kad bi proso pripreme i spremio se ,zar ne bi bio stari Said.
HUsejnovic
Zna li ko je li Husejnovic povrijeđen pa ne igra za Lokomotivu ili je neki drugi razlog?Nešto se nadam njemu na zimu pa nešto kontam.
=============================
Ziv bio dokle vise sa Saidom ????????????
Imas od mene polugodisnju za tribinu po izboru ako se ovo ispostavi tacnimAdo76 je napisao/la:Krle izgleda ostaje.Brat @RN87 ce harikiri da izvrsi![]()
![]()
Said moze igrati za nas ,pustite Pilava debila što kaže.Said moze igrati za nas i pregovara sekengur je napisao/la:Majkl ovo su zadnje 3 stranice tvojih postova :Lakoste je napisao/la:Ne moze niti ce doci.Majkl je napisao/la:Said moze igrati za nas .
Said moze igrati za nas .
Hajde Saide hajde Saide ooooooo
Koliko je realno da nam Said dođe i je li on popravljen od povrede?
Mislim kad bi proso pripreme i spremio se ,zar ne bi bio stari Said.
HUsejnovic
Zna li ko je li Husejnovic povrijeđen pa ne igra za Lokomotivu ili je neki drugi razlog?Nešto se nadam njemu na zimu pa nešto kontam.
=============================
Ziv bio dokle vise sa Saidom ????????????
Ma pusti stručnjake ,ne vrijedi im objašnjavati.Said moze igrati za nas.kraljlavova je napisao/la:Kako je ono delac bio pod ugovorom pa posudba u neki klub pa kod nas dosao i imao pravo nastupa
Jesi li siguran da je duplo? Mi ovdje sa foruma smo čuli da je 70% više.svetastrana je napisao/la:Kolko znam njemu ugovor sa nama istice krajem Maja mjeseca. Ako bude pametan (a do sada nije bio i trazio je skoro duplu platu)...moze vec sutra potpisati novi ugovor. Nije on sam ima ih jos 2-3 koji traze skoro duple plate a ugovori im isticu u toku ove god. To je jedini razlog sto se prodaju , nikakve budalastine sto se pricaju od strane malenih da se nema para itd...SAMO OVO oko plata
BosnianKingdom je napisao/la:Jesi li siguran da je duplo? Mi ovdje sa foruma smo čuli da je 70% više.svetastrana je napisao/la:Kolko znam njemu ugovor sa nama istice krajem Maja mjeseca. Ako bude pametan (a do sada nije bio i trazio je skoro duplu platu)...moze vec sutra potpisati novi ugovor. Nije on sam ima ih jos 2-3 koji traze skoro duple plate a ugovori im isticu u toku ove god. To je jedini razlog sto se prodaju , nikakve budalastine sto se pricaju od strane malenih da se nema para itd...SAMO OVO oko plata
Pa jel te stid više bolan? Kad si vec počeo i završi,reci odmah da si ti Dino.
Ma mrs u pm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.