LINK
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kralju, živio ti nama dugo godina, i vama sve najboljeAmca007 je napisao/la:Jesmo rivali, ali najbolji na svijetu....
Sretno komsije u cetvrtak i da pobijedite đetiće....
Nadam se da ce biti na BHT-u prenos....
![]()
Maxi je napisao/la:Alexandre Pato - Analize
1 hr ·
Zeljeznicar (Bih) - Lovcen (Mne)
Ovaj meč je namješten, a dobitni tip utakmice dobit će samo ljudi u vip grupi!!! Ne treba pojašnjavati moje utakmice prošle sezone iz BiH lige..... Meč je potvrđen od igrača Širokog!!!
Zainteresirani za vip grupu, INBOX!!!!!!
Facebook kladioničari.
Zar jos uvijek neko vjeruje u toMaxi je napisao/la:Alexandre Pato - Analize
1 hr ·
Ovaj meč je namješten, a dobitni tip utakmice dobit će samo ljudi u vip grupi!!! Ne treba pojašnjavati moje utakmice prošle sezone iz BiH lige..... Meč je potvrđen od igrača Širokog!!!
Facebook kladioničari.
Hoce li ovo biti emitovano na nekoj TV stanici ili je ovo samo za YouTube Channel?samozeljo1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hoće li više prestati pitarska propaganda prije skoro svake Željine tekme. Prije prvenstva itd. Sve na nekim bezvenim sajtovima ili preko ovih fejs analitičara ccc. Isto ko da smo mi budale. Što je najgore prvo ovdje postave. Stvarno nema smisla više. Trebamo reagovati ali fakat više.mirza_it je napisao/la:Maxi je napisao/la:Alexandre Pato - Analize
1 hr ·
Facebook kladioničari.![]()
sutra tekterabajt je napisao/la:Kad se puštaju ulaznice imal mozda danas na grbavici ulaznica da se ode kupiti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.