NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Komadant dolazi
Pa vidim neki novac dolazi iz Budzeta Federacije, vjerovatno mu je to razlog
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
200000 KM, nije ni to lose ako ce uloziti kako treba
-
- Kontakt:
Po info koje ja imam. HamdoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 jun 2025, 19:16pa sta je onda odluceno, ako se sve znaBosnianRahatluk je napisao/la: ↑19 jun 2025, 18:26Vjerovatno sutra a vjerovatno je i da vec postoji vecina.
-
- Kontakt:
Bude li tako 99% prestajem pratiti sve vezano za klub!BosnianRahatluk je napisao/la: ↑19 jun 2025, 21:14Po info koje ja imam. HamdoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 jun 2025, 19:16pa sta je onda odluceno, ako se sve znaBosnianRahatluk je napisao/la: ↑19 jun 2025, 18:26Vjerovatno sutra a vjerovatno je i da vec postoji vecina.
Idu izbori iduće godine, treba obezbijediti 78x mandat u Parlamentu FBiH a kako to uraditi tj. eksponirati sebe jest preko Jedinstva…zanimljiva gostovanja ćemo imati a u svakom gradu on moze preko Jedinstva rješit glasove 3 za 3…
Mene buni samo, ako opet krene po zlu i naopako, ko će ga smijeniti i otjerati!?!?
Mene buni samo, ako opet krene po zlu i naopako, ko će ga smijeniti i otjerati!?!?
-
- Kontakt:
Da bi politicki profitirao,trebao bi uvesti Jedinstvo u PL. Koliko novaca za to treba...Da li on to moze,zapravo ima li neko da to moze.
-
- Kontakt:
Ja vama govorio prije mjesec dana vi me ismijavali
Znaci pomocni teren 300 000 a glavni teren i atletska staza 200 000
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ako bude Hamdo bolje da smo ispali odmah...
- superFrankie
- Kontakt:
Znaci vracamo se ciganiji opet
-
- Kontakt:
Za ovo sad krivim gradonacelnika. Ako dopusti Hamdi ulazak u klub treba napraviti proteste u gradu. Mi ko da smo mrtvi pa dopustamo sve. Hamdo ce raditi u klubu pomocu ovih para sto ce se dobiti, od terena i tribine nista. ON DOLAZI ZBOG LICNOG INTERESA, KAO STO PUTA DO SAD.
Volio bih da ja grijesim i citiracu sam sebe da sam budala ako ovo ne bude istina. Volio bih da smo ispali, da je Capljina umjesto nas i to je to
Volio bih da ja grijesim i citiracu sam sebe da sam budala ako ovo ne bude istina. Volio bih da smo ispali, da je Capljina umjesto nas i to je to
-
- Kontakt:
Sreća pa se ti pitas u ovom gradunebeskasila je napisao/la: ↑20 jun 2025, 06:51Za ovo sad krivim gradonacelnika. Ako dopusti Hamdi ulazak u klub treba napraviti proteste u gradu. Mi ko da smo mrtvi pa dopustamo sve. Hamdo ce raditi u klubu pomocu ovih para sto ce se dobiti, od terena i tribine nista. ON DOLAZI ZBOG LICNOG INTERESA, KAO STO PUTA DO SAD.
Eto mu tribina ako voli.legendarnadruga je napisao/la: ↑20 jun 2025, 07:50Sreća pa se ti pitas u ovom gradunebeskasila je napisao/la: ↑20 jun 2025, 06:51Za ovo sad krivim gradonacelnika. Ako dopusti Hamdi ulazak u klub treba napraviti proteste u gradu. Mi ko da smo mrtvi pa dopustamo sve. Hamdo ce raditi u klubu pomocu ovih para sto ce se dobiti, od terena i tribine nista. ON DOLAZI ZBOG LICNOG INTERESA, KAO STO PUTA DO SAD.
Volio bih da ja grijesim i citiracu sam sebe da sam budala ako ovo ne bude istina. Volio bih da smo ispali, da je Capljina umjesto nas i to je to. Kakvi protesti ko smije doći protiv čovjeka koji voli klub
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Bitno da ga on voli.Svaki put kad je došao,ali svaki put je klub bio na rubu gašenja.Nije to nikakva ljubav nego licna korist što i ti jako dobro znaš jer i ti svoju ličnu korist tu gledas.legendarnadruga je napisao/la: ↑20 jun 2025, 07:50Sreća pa se ti pitas u ovom gradunebeskasila je napisao/la: ↑20 jun 2025, 06:51Za ovo sad krivim gradonacelnika. Ako dopusti Hamdi ulazak u klub treba napraviti proteste u gradu. Mi ko da smo mrtvi pa dopustamo sve. Hamdo ce raditi u klubu pomocu ovih para sto ce se dobiti, od terena i tribine nista. ON DOLAZI ZBOG LICNOG INTERESA, KAO STO PUTA DO SAD.
Volio bih da ja grijesim i citiracu sam sebe da sam budala ako ovo ne bude istina. Volio bih da smo ispali, da je Capljina umjesto nas i to je to. Kakvi protesti ko smije doći protiv čovjeka koji voli klub
-
- Kontakt:
Ima klubova, al nas je najveci problem sto granicimo sa rs-om, da je drzava kao sto bi trebala biti onda bi oko nas bili laktasi, bos novi, mrkonjic, bos dubicanebeskasila je napisao/la: ↑20 jun 2025, 15:06
Koliko nas kosta ova liga, pa nevjerovatno. Pola drzave nema kluba nikako.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Stvarno treba spojiti 1 lige, pazi naš drugi rang takmičenja zadnje sezone je brojao 32 kluba , a drugi nivo takmičenja Engleske ima 24 kluba.LloriS je napisao/la: ↑21 jun 2025, 00:31Ima klubova, al nas je najveci problem sto granicimo sa rs-om, da je drzava kao sto bi trebala biti onda bi oko nas bili laktasi, bos novi, mrkonjic, bos dubicanebeskasila je napisao/la: ↑20 jun 2025, 15:06
Koliko nas kosta ova liga, pa nevjerovatno. Pola drzave nema kluba nikako.
Ne možeš imati kvalitetnu drugu ligu, a i onda manji bazen za povući igrača u prvu ligu kada ti je druga liga toliko razvodnjena.
- superFrankie
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.