Pa koji ti je Word ?LudLo 2 je napisao/la:Kad udjem da pisem u Microsoft Word trazi mi neki product key ako idem na X nmg pisati nista , ima li pomoci?
Imam ti ja product key od 2007.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa koji ti je Word ?LudLo 2 je napisao/la:Kad udjem da pisem u Microsoft Word trazi mi neki product key ako idem na X nmg pisati nista , ima li pomoci?
Youtube Downloaderharry_90 je napisao/la:Znal neko dobar program da mogu pjesmu sa youtube skinuti i konvertovat u mp3.imao sam neki video2mp3.net al ni on vise ne radi kako treba,kada pritisnem da skinem pjesmu samo me izbaci i nece vise ni da mrdne
harry_90 je napisao/la:Znal neko dobar program da mogu pjesmu sa youtube skinuti i konvertovat u mp3.imao sam neki video2mp3.net al ni on vise ne radi kako treba,kada pritisnem da skinem pjesmu samo me izbaci i nece vise ni da mrdne
majestic24 je napisao/la:Jel neko gledao film "My name is Khan"??? Sad sam ga gledao i moram reci da bolji film nisam odavno pogledao. Preporucujem ga svima da ga pogledate (koji imate slobodnog vremena jer film traje dva i pol sata)
Na stolici i nerviram sealfarouqaminu je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Znal neko dobar program da mogu pjesmu sa youtube skinuti i konvertovat u mp3.imao sam neki video2mp3.net al ni on vise ne radi kako treba,kada pritisnem da skinem pjesmu samo me izbaci i nece vise ni da mrdne
Gde si brate??? pa kako tebe moze da zeza, pa lepo ti rekao youtube download

Znao sam da ćeš se ti javiti.GunnerS je napisao/la:Uh, jebote što mi zgadi sada ženski rod, fuj !!![]()
OTNYS_YNWA je napisao/la:Znao sam da ćeš se ti javiti.GunnerS je napisao/la:Uh, jebote što mi zgadi sada ženski rod, fuj !!![]()
Isti komentar.onoffon je napisao/la:wtf
uhapsi ga....OTNYS_YNWA je napisao/la:Isti komentar.onoffon je napisao/la:wtf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.