Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
finale prije finala steta jes ali idemo dokazati koje najaci u evropiPomak je napisao/la:Gledam ove male zabare i fince...Gluho bilo koji antitalenti. Šteta što udaramo u ranoj fazi na ove Afrikanere, al nema predaje. IDEMO MOMCI PODERATI.
To je sve isto,FIBA ima pravo na prijenos i ako tu steka onda steka svagdjeUserNAME2 je napisao/la:daj te druge linkove da imamo spremne ovaj ce nas zezati 100%
Prognoza 100% tačnahz1987 je napisao/la:
mislim, toliko je ocito ko ce igrati finale
repriza proslogodisnjeg, naravno
JaTshabalala je napisao/la:Ovo kasni zbog prethodne tekme?
Ma ja al ovih debila na chatu za nepovjerovatiTshabalala je napisao/la:Ovo kasni zbog prethodne tekme?
Ja oplak'o.UserNAME2 je napisao/la:Ma ja al ovih debila na chatu za nepovjerovatiTshabalala je napisao/la:Ovo kasni zbog prethodne tekme?
Stvarno, mada presmiješni su mi ovi što pitaju dal' igraju Teletović i NurkićUserNAME2 je napisao/la:Ma ja al ovih debila na chatu za nepovjerovatiTshabalala je napisao/la:Ovo kasni zbog prethodne tekme?
Ma to odmah ide na sakrij chat, grupni IQ ravan temperaturi vani.UserNAME2 je napisao/la:Ma ja al ovih debila na chatu za nepovjerovatiTshabalala je napisao/la:Ovo kasni zbog prethodne tekme?