Antonelli ce biti bolji od PiastrijaKennyKFCLofton je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:18Uđeš u komentare ovdje a ljudi padaju u trans zbog Piastria, klanjaju se, pišu kako ima 3/4/5 titula u sebi.DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:08KennyKFCLofton je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:05Treba Maxa ubacit u isti tim s Piastrijem da ga Max ugasi kao što je Marquez ugasio Bagnaiu i pokaže ovim koji se naklanjaju Piastriu koliko je bezlični "dobar".![]()
Dečko ima sreću da se Mclaren digao na ovaj nivo, da nam je neko prije 15 mjeseci rekao da će Mclaren u 2025 bit 0,5sec po krugu brži od ostalih svi bi se nasmijali samo.
A Piastria će Max, Charles i George uvijek da poderu u istom automobilu tako da Piastri može samo da se nada se ima najbolji automobil i da neko od ove trojice nije s njim u timu.
Naveo sam samo ovu trojicu, bit će i Hadjar , Antonelli i još par njih za godinu/dvije bolji od Piastria
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Invincibles14
- Kontakt:
Re: Formula 1
Koga boli neka stvar za Maxom? Mclaren ne zeli Maxa i tamo Max sigurno voziti nece.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:05Treba Maxa ubacit u isti tim s Piastrijem da ga Max ugasi kao što je Marquez ugasio Bagnaiu i pokaže ovim koji se naklanjaju Piastriu koliko je bezlični "dobar".
Ovo je F1, ne takmicenja Maxa i njegovi funbojeva.
Maxa ces slijedece godine gledari u borbi za po koji poen
- BosniaBoston
- Kontakt:
Volio bih da Red Bull proba sa Maxom u Racing Bullsu, baš me zanima kakav bi rezultat bio. Danas je i Lawson bio na putu da ostvari odličan rezultat dok ga Sainz nije udario
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
On je fanboy jer navija za njega, ali zato ti sa svojih 50 komentara za Mc u toku utrke i jedno 20 smajlija u postu si veeeliki navijac i znalac? Nije ni cudo sto se sprdaju s tobom po drugim temama.Evander je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:33Koga boli neka stvar za Maxom? Mclaren ne zeli Maxa i tamo Max sigurno voziti nece.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:05Treba Maxa ubacit u isti tim s Piastrijem da ga Max ugasi kao što je Marquez ugasio Bagnaiu i pokaže ovim koji se naklanjaju Piastriu koliko je bezlični "dobar".
Maxa ces slijedece godine gledari u borbi za po koji poen![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Toliko vam tesko pada uspjeh Mclarena?DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:38On je fanboy jer navija za njega, ali zato ti sa svojih 50 komentara za Mc u toku utrke i jedno 20 smajlija u postu si veeeliki navijac i znalac? Nije ni cudo sto se sprdaju s tobom po drugim temama.Evander je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:33Koga boli neka stvar za Maxom? Mclaren ne zeli Maxa i tamo Max sigurno voziti nece.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:05Treba Maxa ubacit u isti tim s Piastrijem da ga Max ugasi kao što je Marquez ugasio Bagnaiu i pokaže ovim koji se naklanjaju Piastriu koliko je bezlični "dobar".
Maxa ces slijedece godine gledari u borbi za po koji poen![]()
Vidim, ovdje su svi navijaci ili Ferarija, ili Maxa.
Nevjerovatan merak mi je gurati vam qrac u usta citavu sezonu.
Poserem se i na Maxa i na pricu kako bi on u Mclarenu to i to radio Piastriu...
E ne radi, Neka se bori za bodove slijedece sezone.
Sudeći po ovim upisima, @evander je desna ruka Zaka Browna.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Oni koji su duze na pdfu znaju da je evander isto ovako žarko navijao za Mercedes do prije par godina, a jednom u 2 mjeseca napise post kako je “inace navijac mclarena”. Nešto kao navijači Lakersa koji su u GSW vidjeli rezervnu ekipu, pa se prešaltali opet kad je Lebron dosao
#Punoljetstvo
Evander navijao za Mclaren dok je os Sena vozio. Nanvijao i kad je Alonso drugi put bio i kad su najgoru na gridu bili.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 avg 2025, 18:01Oni koji su duze na pdfu znaju da je evander isto ovako žarko navijao za Mercedes do prije par godina, a jednom u 2 mjeseca napise post kako je “inace navijac mclarena”. Nešto kao navijači Lakersa koji su u GSW vidjeli rezervnu ekipu, pa se prešaltali opet kad je Lebron dosao
Mclaren forever!!!
Gazi Maxove pusiikurce i navijace propalog Ferarija!!!!
Znaci ukratko svi su bolji od PiastrijaKennyKFCLofton je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:18
Uđeš u komentare ovdje a ljudi padaju u trans zbog Piastria, klanjaju se, pišu kako ima 3/4/5 titula u sebi.
Dečko ima sreću da se Mclaren digao na ovaj nivo, da nam je neko prije 15 mjeseci rekao da će Mclaren u 2025 bit 0,5sec po krugu brži od ostalih svi bi se nasmijali samo.
A Piastria će Max, Charles i George uvijek da poderu u istom automobilu tako da Piastri može samo da se nada se ima najbolji automobil i da neko od ove trojice nije s njim u timu.
Naveo sam samo ovu trojicu, bit će i Hadjar , Antonelli i još par njih za godinu/dvije bolji od Piastria
Ferrari sam sebi kriv za totalno neuspješnu godinu, a stvarno su postali samo izvor memova ove godine. Moraju neku ozbiljnu reoragnizaciju kompletnog tima uraditi, pa čak i da zamijene oba vozača.
Max konačno dobra utrka, ali u ovom trenutku nema šanse pobijediti McLaren i Piastrija.
Drago mi je za Hadjara i svakog ko iz uslovno rečeno manjih ekipa dođe na podijum. Očekujem sljedećeg Albona ili Alonsa, pa čak ako bude kakve kiše ni Strolla se ne smije otpisati
Max konačno dobra utrka, ali u ovom trenutku nema šanse pobijediti McLaren i Piastrija.
Drago mi je za Hadjara i svakog ko iz uslovno rečeno manjih ekipa dođe na podijum. Očekujem sljedećeg Albona ili Alonsa, pa čak ako bude kakve kiše ni Strolla se ne smije otpisati
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Ferrari je ovakav od 2008. godine .Posljednja strateski perfektno odradjena utrka je vjerovatno Brazil 2007. godineLynx je napisao/la: ↑01 sep 2025, 10:43Ferrari sam sebi kriv za totalno neuspješnu godinu, a stvarno su postali samo izvor memova ove godine. Moraju neku ozbiljnu reoragnizaciju kompletnog tima uraditi, pa čak i da zamijene oba vozača.
Drago mi je za Hadjara i svakog ko iz uslovno rečeno manjih ekipa dođe na podijum. Očekujem sljedećeg Albona ili Alonsa, pa čak ako bude kakve kiše ni Strolla se ne smije otpisati![]()
Ocito ovdje Mclaren nece ni izbliza imati prednost kao u Holandiji, ali ponovo mozemo ocekivati dosadnu utrku. Vjerovatno ce kvalifikacije biti najzanimljiviji dio vikenda.
U samoj utrci, nakon starta, ne ocekujem previse promjena.
U samoj utrci, nakon starta, ne ocekujem previse promjena.
Dino na kraju 6-ti u sprintu. Bas losa trka s obzirom da je prvi startao. Istina, bio je treci i dobio kaznu pred kraj...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vidi se da ima nase korijene
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosniaBoston
- Kontakt:
Uh Russella
#Punoljetstvo
-
Invincibles14
- Kontakt:
Mogao bi ovo biti dobar vikend, nadamo se.
Max ili Russel za pole izgleda, ne lezi ova staza McLarenu, a i Tsunoda je dokaz da RBu lezi staza.
Bortolleto opet sjajan.
Norris jedva.
Bortolleto opet sjajan.
Norris jedva.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)