Svake nedjelje.Mokes je napisao/la:Jesi se oporavio, Zadro ? Ides li vise na termine
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pored toga novi uposlenik FTV-a. Pisao sam i ja ranije o njemu na ovoj temi.High je napisao/la:Skot u helementu:
Vuk Bačanović
9 July at 21:25 ·
Kako vas mrzim sarajevski ****, koliko ste govana srali, a sad... pa mozete cijelo sarajevo ispresjecati sa ovim grobnicastim mapama rs-a, postigli ste samo da propustite sve vozove i da je rs danas multietnickija nego sarajevo ikada u svojoj istoriji. U srcu mom samo je jedan dom.
Pseudoljevičar u vlastitom izmetu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
meni taj liči na Helera 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I Vuk tako ode u **** a imo je potencijala.
Đe si legeno heroju radničke klase, ev raspordajem zemlju imam za tebe nešto u Goraždu, jeftino da ne propadne.
btw imam bolju kosu i bradu od vuka
Đe si legeno heroju radničke klase, ev raspordajem zemlju imam za tebe nešto u Goraždu, jeftino da ne propadne.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 11 jul 2016, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
evo hoću da idem u treću, ma kakvi i moja propada nemam kad da je obrađujemHeller je napisao/la:
Đe si legeno heroju radničke klase, ev raspordajem zemlju imam za tebe nešto u Goraždu, jeftino da ne propadne.![]()
a baš ličite vako facom ti i ovaj VUK
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesam VIP imal neko na forumu da mi ne zna identitetlegenda reala je napisao/la:evo hoću da idem u treću, ma kakvi i moja propada nemam kad da je obrađujemHeller je napisao/la:
Đe si legeno heroju radničke klase, ev raspordajem zemlju imam za tebe nešto u Goraždu, jeftino da ne propadne.![]()
![]()
a baš ličite vako facom ti i ovaj VUK
Ne moraš obrađivat, digneš kredit i zgradu kakvu napraviš
@High ako ćeš podjebavat podjebavaj il kako treba il nikako
Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
čuj zgradu, bježi naybete
prodaš stanove=profitlegenda reala je napisao/la:čuj zgradu, bježi naybete
Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
ja sam obični radnik, nisam Ljiljan jbt
- SlevinKelevra
- Kontakt:
imamo velike kite, karamo ko ludi, nadprosječno inteligentni, lijepi ko san, nismo skromni, talentovani za sve. mislim da je niče imao nas na umu kad je pisao o nadljudima...don_burza je napisao/la:sta misslis o podrinjcima? kakvi su ?Heller je napisao/la:, ja ti reko zašto imam takvo mišljenje o njima, slično kao i s Podrinjcima,.
legendo potvrdi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ovdje se Podrinje odnosi uglavnom na Sjeverno a ne na gospodu iz Goražda i Foče, i seljake iz Čajniča i Višegrada.DANTES je napisao/la:imamo velike kite, karamo ko ludi, nadprosječno inteligentni, lijepi ko san, nismo skromni, talentovani za sve. mislim da je niče imao nas na umu kad je pisao o nadljudima...don_burza je napisao/la:sta misslis o podrinjcima? kakvi su ?Heller je napisao/la:, ja ti reko zašto imam takvo mišljenje o njima, slično kao i s Podrinjcima,.![]()
legendo potvrdi
Nullius in verba
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Re: RE: Re: Chat
Koji je to faks zemoBosniacum Lilium je napisao/la:Štatistiks šlus
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ipak je Vlado Marić sa FTV-a nenadjebiv kad u vrijeme onih poplava u otvorenom programu kaže, parafraziram; Donacije stižu sa svih strana, Cristiano Ronaldo je donirao 5 miliona eura.
Don't hate what you don't understand.
Ima li neko od vas account na Wikipediji i iskustva s radom na istoj?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Kakva osoba je učila, predavala sarajevskim srednjoškolcima historiju.High je napisao/la:Skot u helementu:
Vuk Bačanović
9 July at 21:25 ·
Kako vas mrzim sarajevski ****, koliko ste govana srali, a sad... pa mozete cijelo sarajevo ispresjecati sa ovim grobnicastim mapama rs-a, postigli ste samo da propustite sve vozove i da je rs danas multietnickija nego sarajevo ikada u svojoj istoriji. U srcu mom samo je jedan dom.
Pseudoljevičar u vlastitom izmetu.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.