FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze li mi neko reci ko je blizi upravi ima li sanse da dovedemo ovog Igora Radovanovica iz Slavije? Ako se dobro sjecam cesto nam je znao zabiberiti kad smo igrali protiv njih a jedno vrijeme je i u Zelji igrao. Ima li neko ko je malo vise od mene upucen u njegove igracke kvalitete jer ja koliko sam vidio sa snimaka i koliko me sjecanje sluzi bio bi uz Turkovica odlicna opcija u napadu ili mozda grijesim?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
Hahaha od kud ti on naum pade pa nije on za naše ekipe ponaročito ne sadašnje, šta ti pada na pamet pa bolje juniora onog beganovića ubacit ako može neg njega.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma procitah ovdje na ss.ba da vjerovatno ide iz Slavije i da ima ponude pa pitam.jahija je napisao/la:Hahaha od kud ti on naum pade pa nije on za naše ekipe ponaročito ne sadašnje, šta ti pada na pamet pa bolje juniora onog beganovića ubacit ako može neg njega.
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Fudbaler Istanbula i bh. reprezentativac iza sebe ima sjajnu sezonu u turskom klubu, što je potvrdio i posljednjim nastupima u dresu Zmajeva.
Edin Višća će ovoga ljeta sasvim sigrurno biti na meti mnogih evropskih timova, a kako danas piše britanski Daily Star za njegove usluge već se interesuju Leicester City koji će ove szeone igrati u Premiershipu, kao i Norwich City član Championshipa.
Imamo li procenat od eventualnog Edinovog transfera?
Edin Višća će ovoga ljeta sasvim sigrurno biti na meti mnogih evropskih timova, a kako danas piše britanski Daily Star za njegove usluge već se interesuju Leicester City koji će ove szeone igrati u Premiershipu, kao i Norwich City član Championshipa.
Svani četvrtak!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
http://****.ba/vijest/75871" onclick="window.open(this.href);return false;
Trojica fudbalera sutra potpisuju za Željezničar
Željezničar se u Međugorju priprema za nastupe u Evropi, a prvi ih očekuje već naredne sedmice protiv crnogorskog Lovćena u Evropskoj ligi.
I dok Plavi vrijedno rade, polako se slaže i igrački kadar za narednu sezonu, tako da će sutra ugovore sa timom sa Grbavice potpisati i trojica igrača koja su bila na probi u protekolm periodu.
Riječ je o Anesu Nuspahiću dojučerašnjem krilnom napadaču Jedinstva, zatim o Ediju Baši koji dolazi iz Poreča i koji također igra kao krilo, te o nekadašnjem kadetu Plavih Harisu Količiću, koji se nakon boravka u Fortuni iz Dusseldorfa vraća na Grbavicu.
Željezničar se u Međugorju priprema za nastupe u Evropi, a prvi ih očekuje već naredne sedmice protiv crnogorskog Lovćena u Evropskoj ligi.
I dok Plavi vrijedno rade, polako se slaže i igrački kadar za narednu sezonu, tako da će sutra ugovore sa timom sa Grbavice potpisati i trojica igrača koja su bila na probi u protekolm periodu.
Riječ je o Anesu Nuspahiću dojučerašnjem krilnom napadaču Jedinstva, zatim o Ediju Baši koji dolazi iz Poreča i koji također igra kao krilo, te o nekadašnjem kadetu Plavih Harisu Količiću, koji se nakon boravka u Fortuni iz Dusseldorfa vraća na Grbavicu.
Re: Odg: FK Željezničar
imamo, ne znam koliki, ali imamoFidelito je napisao/la:Fudbaler Istanbula i bh. reprezentativac iza sebe ima sjajnu sezonu u turskom klubu, što je potvrdio i posljednjim nastupima u dresu Zmajeva.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Cijena karti navijacima Lovcena 5 eura, i nama valjda 5 al maraka 

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
otisao na posudbu u Istru.Head je napisao/la:Ne upratih,igrali uopste Hodzic za Dinamo u ovim pripremnim utakmicama?
Kad,nisam upratio toodjava je napisao/la:otisao na posudbu u Istru.Head je napisao/la:Ne upratih,igrali uopste Hodzic za Dinamo u ovim pripremnim utakmicama?
1946
- champions1921
http://gnkdinamo.hr/hr/novosti/vijesti/ ... eniju.html" onclick="window.open(this.href);return false;odjava je napisao/la:otisao na posudbu u Istru.Head je napisao/la:Ne upratih,igrali uopste Hodzic za Dinamo u ovim pripremnim utakmicama?
BUDI ŽELJO !!!
pisalo je da je otisao na posudbu,cak je neko lijepio i link ovdje,ako se nesto nije promjenilo ne znam.evo momak objavi,ipak je u dinamu,onda lazu!
Žrijeb nas je pomazio, a tu nemislim na lahke protivnike, nego na blizinu. Klub bi mogao napokon napraviti iskorak u Evropi dolaskom u treće pretkolo LE, a zbog blizine gostovanja, moglo bi se ove godine i lijepo zaraditi.
Mislim da je svima jasno da ove godine branimo najmanje zarađeni koeficijent u Evropi u posljednjih 5 godina i napokon ćemo se osamiti na tabeli kao naujuspješniji BH klub i u Evropi ( pored naravno dominacije na domaćem terenu
).
Bez makar 3 pobjede u ova četiri meča nema priče.
Mislim da je svima jasno da ove godine branimo najmanje zarađeni koeficijent u Evropi u posljednjih 5 godina i napokon ćemo se osamiti na tabeli kao naujuspješniji BH klub i u Evropi ( pored naravno dominacije na domaćem terenu

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
on ce vjerovatno na posudbu u Lokomotivu,kakva Istraodjava je napisao/la:pisalo je da je otisao na posudbu,cak je neko lijepio i link ovdje,ako se nesto nije promjenilo ne znam.evo momak objavi,ipak je u dinamu,onda lazu!

-
- Kontakt:
Pioniri slavili protiv Slobode
http://fkzeljeznicar.ba/pioniri-slavili ... bode/9455/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/pioniri-slavili ... bode/9455/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hodzic ni na treningu ne igra...
da nije povreda nedaj boze...

Dugo se čekalo na neki "pametni" komentarnolimit je napisao/la:Normalno da cete odbraniti koeficjent kad godinama nikoga niste pobjediliHenderson je napisao/la:Žrijeb nas je pomazio, a tu nemislim na lahke protivnike, nego na blizinu. Klub bi mogao napokon napraviti iskorak u Evropi dolaskom u treće pretkolo LE, a zbog blizine gostovanja, moglo bi se ove godine i lijepo zaraditi.
Mislim da je svima jasno da ove godine branimo najmanje zarađeni koeficijent u Evropi u posljednjih 5 godina i napokon ćemo se osamiti na tabeli kao naujuspješniji BH klub i u Evropi ( pored naravno dominacije na domaćem terenu).

- JosipBukal
- Kontakt:
Zna li iko išta o ovom Bašijuarma je napisao/la:http://****.ba/vijest/75871
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.