FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Molim vas bez tih rasprava !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Prvo Travnik, pa Zeljo, aBd šest bodova i eto nas na vrhu, valjda će i Borac negdje zaribati jer ce njih biti vala tesko stici.
jooj al su ovo nekad tekme dobre bile
NK CELIK - FK SARAJEVO 1-1
Sarajevo je predobar tim imalo
NK CELIK - FK SARAJEVO 1-1
Sarajevo je predobar tim imalo

Nikad ne provociram cak naprotiv volim svoj klub a postujem sve druge kao i njihove prave navijace.Genije je napisao/la:Šta ?...radio u željeznicama i igralo se na turnirima malog fudbala između preduzeća i nije imao mjesta u timu i otišao na klupu i navijao za željeznice i izgovarao te čarobne riječi moj grad moj klub i negdje to uknjižio na kamenu i ostavio u stari sanduk na tavanu i ti prije neki dan slučajno otvorio sanduk našao kamen i vidio te čarobne riječi i najednom te probudi neka buka ti izađeš na balkon a ono ulica puna navijača u bordo koji izgovaraju ime tog grada koji ti je u san došao i ti shvatiš da ti je dedo ustvario bio navijač FKS a da te riječi nije izgovarao uopšte nego da si ih čuo od nekih tamo pitara sa Baščaršije.bekrija1990 je napisao/la:Parolu MOJ GRAD - MOJ KLUB prvi je izgovorio moj rahmetli dedo 1921 godine.
A inače ako kažete da je nešto vaše po štumfovskom to znači da mora biti u vašem vlasništvu nema ništa srcem samo materijala,malo je reći da ste smiješni.
Ali kada vec pametujes,treba da znas da je Zeljo domicilan u ovome gradu i na tvoju zalost to ne mozez promjeniti,prava Sarajevska carsija je postojala do 1945 godine i po njoj su mogli hodati samo navijaci i igraci Zelje ti skontaj zasto,FK Sarajevo je osnovan 1949 godine,a 1946 je osnovan neki drugi klub kojeg ste vi naslijedili.Od 1945 komunjare su od grada Sarajeva i carsije uradile sta su naumile,pa su glavne carsijske ulice nosil prava "carsijska" imena od Milosa Obilica i slicnih.Kada smognes snage da postujes druge klubove i njihovu istoriju, a ne da se ponasas kao Srbi(oni negiraju nasu BiH iako je nastala mnogo prije njih) da je svijet nastao tek onda kada i vi onda mozez pametovati.Takvi navijaci kao ti i sa vase a i nase strane su bruka za klubove kao sto su Zeljo i Sarajevo.Iskren pozdrav svim pravim navijacima Sarajeva.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Jel' ovo životat' Bosmal u pozadini?Elektrika je napisao/la:
dušmanima je inače mnogo vokri kad naglašavamo ovu parolu

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- FK Sarajevo
- Kontakt:
To za vas i jeste pogubno.Vi ste osnovani 25 godina prije Sarajeva,a pogledajte stanje danas.Sarajevo ima vise navijaca od Selje.Djaba sto su ovi prvi osnovani.I vecina djedova i pradjedova mnogih sarajevskih mladica je navijala za Zelju,a ona njihovi ocevi ili djedovi su navijali za Sarajevodino lj je napisao/la:Nikad ne provociram cak naprotiv volim svoj klub a postujem sve druge kao i njihove prave navijace.Genije je napisao/la:Šta ?...radio u željeznicama i igralo se na turnirima malog fudbala između preduzeća i nije imao mjesta u timu i otišao na klupu i navijao za željeznice i izgovarao te čarobne riječi moj grad moj klub i negdje to uknjižio na kamenu i ostavio u stari sanduk na tavanu i ti prije neki dan slučajno otvorio sanduk našao kamen i vidio te čarobne riječi i najednom te probudi neka buka ti izađeš na balkon a ono ulica puna navijača u bordo koji izgovaraju ime tog grada koji ti je u san došao i ti shvatiš da ti je dedo ustvario bio navijač FKS a da te riječi nije izgovarao uopšte nego da si ih čuo od nekih tamo pitara sa Baščaršije.bekrija1990 je napisao/la:Parolu MOJ GRAD - MOJ KLUB prvi je izgovorio moj rahmetli dedo 1921 godine.
A inače ako kažete da je nešto vaše po štumfovskom to znači da mora biti u vašem vlasništvu nema ništa srcem samo materijala,malo je reći da ste smiješni.
Ali kada vec pametujes,treba da znas da je Zeljo domicilan u ovome gradu i na tvoju zalost to ne mozez promjeniti,prava Sarajevska carsija je postojala do 1945 godine i po njoj su mogli hodati samo navijaci i igraci Zelje ti skontaj zasto,FK Sarajevo je osnovan 1949 godine,a 1946 je osnovan neki drugi klub kojeg ste vi naslijedili.Od 1945 komunjare su od grada Sarajeva i carsije uradile sta su naumile,pa su glavne carsijske ulice nosil prava "carsijska" imena od Milosa Obilica i slicnih.Kada smognes snage da postujes druge klubove i njihovu istoriju, a ne da se ponasas kao Srbi(oni negiraju nasu BiH iako je nastala mnogo prije njih) da je svijet nastao tek onda kada i vi onda mozez pametovati.Takvi navijaci kao ti i sa vase a i nase strane su bruka za klubove kao sto su Zeljo i Sarajevo.Iskren pozdrav svim pravim navijacima Sarajeva.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Megamon
- Kontakt:
nista pametno procitati,kako je vrijeme daj Boze da nas bude 3000.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Uvijek se nadje neko da mi popravi dan, svaka cast majstoreFK Sarajevo je napisao/la: To za vas i jeste pogubno.Vi ste osnovani 25 godina prije Sarajeva,a pogledajte stanje danas.Sarajevo ima vise navijaca od Selje.Djaba sto su ovi prvi osnovani.I vecina djedova i pradjedova mnogih sarajevskih mladica je navijala za Zelju,a ona njihovi ocevi ili djedovi su navijali za Sarajevo![]()
.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hvala tipile87 je napisao/la:Uvijek se nadje neko da mi popravi dan, svaka cast majstoreFK Sarajevo je napisao/la: To za vas i jeste pogubno.Vi ste osnovani 25 godina prije Sarajeva,a pogledajte stanje danas.Sarajevo ima vise navijaca od Selje.Djaba sto su ovi prvi osnovani.I vecina djedova i pradjedova mnogih sarajevskih mladica je navijala za Zelju,a ona njihovi ocevi ili djedovi su navijali za Sarajevo![]()
.

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Nikad ne provociram cak naprotiv volim svoj klub a postujem sve druge kao i njihove prave navijace.
Ali kada vec pametujes,treba da znas da je Zeljo domicilan u ovome gradu i na tvoju zalost to ne mozez promjeniti,prava Sarajevska carsija je postojala do 1945 godine i po njoj su mogli hodati samo navijaci i igraci Zelje ti skontaj zasto,FK Sarajevo je osnovan 1949 godine,a 1946 je osnovan neki drugi klub kojeg ste vi naslijedili.Od 1945 komunjare su od grada Sarajeva i carsije uradile sta su naumile,pa su glavne carsijske ulice nosil prava "carsijska" imena od Milosa Obilica i slicnih.Kada smognes snage da postujes druge klubove i njihovu istoriju, a ne da se ponasas kao Srbi(oni negiraju nasu BiH iako je nastala mnogo prije njih) da je svijet nastao tek onda kada i vi onda mozez pametovati.Takvi navijaci kao ti i sa vase a i nase strane su bruka za klubove kao sto su Zeljo i Sarajevo.Iskren pozdrav svim pravim navijacima Sarajeva.[/quote]
To za vas i jeste pogubno.Vi ste osnovani 25 godina prije Sarajeva,a pogledajte stanje danas.Sarajevo ima vise navijaca od Selje.Djaba sto su ovi prvi osnovani.I vecina djedova i pradjedova mnogih sarajevskih mladica je navijala za Zelju,a ona njihovi ocevi ili djedovi su navijali za Sarajevo
.[/quote]
O broju navijaca je glupo raspravljati i niko nemoze znati ciji su brojniji koliko se god trudio i svi ce vikati da njihovih ima vise (obadva kluba ih imaju savim dovoljno).A to sto pises Seljo je samo stvar tvog kompleksa od domicilnog i nije 25 nego 28 godina.
Ali kada vec pametujes,treba da znas da je Zeljo domicilan u ovome gradu i na tvoju zalost to ne mozez promjeniti,prava Sarajevska carsija je postojala do 1945 godine i po njoj su mogli hodati samo navijaci i igraci Zelje ti skontaj zasto,FK Sarajevo je osnovan 1949 godine,a 1946 je osnovan neki drugi klub kojeg ste vi naslijedili.Od 1945 komunjare su od grada Sarajeva i carsije uradile sta su naumile,pa su glavne carsijske ulice nosil prava "carsijska" imena od Milosa Obilica i slicnih.Kada smognes snage da postujes druge klubove i njihovu istoriju, a ne da se ponasas kao Srbi(oni negiraju nasu BiH iako je nastala mnogo prije njih) da je svijet nastao tek onda kada i vi onda mozez pametovati.Takvi navijaci kao ti i sa vase a i nase strane su bruka za klubove kao sto su Zeljo i Sarajevo.Iskren pozdrav svim pravim navijacima Sarajeva.[/quote]
To za vas i jeste pogubno.Vi ste osnovani 25 godina prije Sarajeva,a pogledajte stanje danas.Sarajevo ima vise navijaca od Selje.Djaba sto su ovi prvi osnovani.I vecina djedova i pradjedova mnogih sarajevskih mladica je navijala za Zelju,a ona njihovi ocevi ili djedovi su navijali za Sarajevo

O broju navijaca je glupo raspravljati i niko nemoze znati ciji su brojniji koliko se god trudio i svi ce vikati da njihovih ima vise (obadva kluba ih imaju savim dovoljno).A to sto pises Seljo je samo stvar tvog kompleksa od domicilnog i nije 25 nego 28 godina.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Danas treba odmarati sve igrace sa 2 zuta,vidim da je Golac sudija taj ce jedva docekati da nas osteti pred utakmicu sa njegovim...znaci umjesto Torlaka staviti Dupovca,umjesto Hameta i Hamzagica ubaciti Papeta i Kenu ako je spreman
Utakmicu rijesiti u prvih pola sata
Utakmicu rijesiti u prvih pola sata
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
To za vas i jeste pogubno.Vi ste osnovani 25 godina prije Sarajeva,a pogledajte stanje danas.Sarajevo ima vise navijaca od Selje.Djaba sto su ovi prvi osnovani.I vecina djedova i pradjedova mnogih sarajevskih mladica je navijala za Zelju,a ona njihovi ocevi ili djedovi su navijali za Sarajevodino lj je napisao/la:Nikad ne provociram cak naprotiv volim svoj klub a postujem sve druge kao i njihove prave navijace.

O broju navijaca je glupo raspravljati i niko nemoze znati ciji su brojniji koliko se god trudio i svi ce vikati da njihovih ima vise (obadva kluba ih imaju savim dovoljno).A to sto pises Seljo je samo stvar tvog kompleksa od domicilnog i nije 25 nego 28 godina.[/quote]
Nije 28 nego 25 godina, Sarajevo je osnovano 1946 kao sto i pise na GRBU KLUBA a ne 1949..te godine se samo ime promjenilo! Nadam se da kontas razliku izmedju gore navedenog !
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
E Pitari koliko vi plaćate otprilike gostujuće karte
?

Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
vecinom izmedju 5 i 10 kmMirko Vucinic je napisao/la:E Pitari koliko vi plaćate otprilike gostujuće karte?

- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Joj ovi kukaju ovamo skupo im a htjeli su 2000 phhhh..Cenka ...aS_Roma je napisao/la:vecinom izmedju 5 i 10 kmMirko Vucinic je napisao/la:E Pitari koliko vi plaćate otprilike gostujuće karte?
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Mirko Vucinic je napisao/la:Joj ovi kukaju ovamo skupo im a htjeli su 2000 phhhh..Cenka ...aS_Roma je napisao/la:vecinom izmedju 5 i 10 kmMirko Vucinic je napisao/la:E Pitari koliko vi plaćate otprilike gostujuće karte?
Nisu u pitanju karte oni bojkotuju jer je kisa i raje nece biti a posebno sad sa ovakvim vremenom.Koji 2000 pa njih nebih bilo toliko ni na Grbavici mada se mora priznati da su domacinski navijaci.Inace njima nije stran bojkot bilo je bojkota na Kosevu u Vrapcicima i Lukavica itd!

- Mirko Vucinic
- Kontakt:
[
Nisu u pitanju karte oni bojkotuju jer je kisa i raje nece biti a posebno sad sa ovakvim vremenom.Koji 2000 pa njih nebih bilo toliko ni na Grbavici mada se mora priznati da su domacinski navijaci.Inace njima nije stran bojkot bilo je bojkota na Kosevu u Vrapcicima i Lukavica itd!
[/quote]
Ma svasta je tu u pitanju
Svasta svasta ... 

Ma svasta je tu u pitanju

A zna'l ko zašto neće igrati Hilmo.Je li u pitanju povreda ili da nije neka svađa
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
- Megamon
- Kontakt:
Ti dodjes samo kad ti treba neki info o Hilmo,a trebao bi igratirumbalija je napisao/la:A zna'l ko zašto neće igrati Hilmo.Je li u pitanju povreda ili da nije neka svađa

btw.Odoh i ja polahko,cujemo se veceras oko osam,pola devet
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Daj gol Picula
- Kontakt:
Ja sam to rekao na stranici Slavije ...Jedan si od vecine