FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

suissebih
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la suissebih » 24 maj 2012, 10:00

Bez obzira na sve, meni je žao što je Sloboda ispala, jer je klub sa tradicijom i uvijek je bila standardni prvoligaš, pa i u ligi bivše Jugoslavije koja je bila neuporedivo bolja. A ovaka rasplet u Mostaru i Trebinju se realno mogao očekivati jer Željo i Leotar imaju višedecenijske prijateljske odnose, A Velež i GOŠK je valjda komšijska relacija. Tako da je Sloboda trebala očekivati nepovoljne rezultate i odigrati mnogo, mnogo bolje uz više zalaganja i želje. Nadam se da će se već naredne godine vratiti u "Premijer ligu".

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 24 maj 2012, 10:07

nanek je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:kako je sve isplanirano da niste svjesni..sve je ovo namjesteno i na kraju je Sloboda ta koja je yebana..Celik i Velez su na Tusnju igrali pod rucnom,iskreno..Sloboda je kupila utakmicu u Gabeli za 75.000 KM,pola tih para je dao Ibrakovic..U Mostaru ( Velez ) Ibrakovica ne voli niko jer im je pravo zayebao klub kad je bio trener dovodjenjem svojih 10-tak igraca i njihovim forsiranjem,gdje god je on bio je i npr. Adin Dzafic..Gabela je kupila utakmicu u Mostaru danas,to je sigurno,za manje pare nego sto su prodali Slobodi tako da je Sloboda i na tom polju popusila fakticki..Nemam nista protiv Slobode ni protiv bilo koje ekipe u ligi,al ovo danas sto je Sloboda pokazala u I.Sarajevu je smijesno..pravo smijesno..vratice se Sloboda na godinu opet,u to ne sumnjam,mora se puno stvari popravit u samom gradu,pa onda u klubu..a to sto Fukare imaju nesto protiv Veleza sto je pustio danas,samo se sjetite kad je vasa Sloboda izbacila Velez iz lige prije nekoliko godina..mozete sad pricat kako izmisljam za pare,za cifru,za Gosk,za Velez,za sve ovo,al nije tako..Zeljeznicar je danas pustio Leotaru jer te dvije ekipe imaju najbolje odnose u ligi,i to se raspitajte..Zeljini igraci su bili na odmoru poslije Kozare u Dubrovniku 3 dana,a sta mislite ko im je to platio???? nasa liga je smijesna,al nije jedina u kojoj se utakmice dogovaraju..sretno..
Samo nesto, Zeljo u zadnjih 10 tekmi u Trebinju dobio samo 1 ;) Toliko o odnosima :) Plus, 3 sastav danas :)
raspitaj se malo pa ces valjda skontat..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 maj 2012, 10:09

Ja ne kontam zasto vise provocirate ljude? Dajte ih pustite na miru dosta im je muke sto su ispali, jos vi ovdje dosipate sol na ranu. Ja razumijem dva ili tri provokatora, pa eto i 10, ali da tako energicno dolazite u coporima i provocirate ljude, to je za zapitati se. Ebo vas i Zeljo i Amar Osim i svi igraci Zelje i iz strucnog staba, idite i slavite titulu, sami ste sebi bitni to govorite, a ovdje dolazite ljude da provocirate. Svima je sumnjivo sta se desavalo jucer, svako normalan to zna da nesto nije bilo udure. Moje misljenje nakon svega ovoga je da je tu bilo KO KOGA ZA*EBE, na kraju Sloboda ispala i jbg. Tesko je da su svi protiv Slobode bili, ali najgore i najveca gorcina je ta sto je Sloboda imala sve u svojim rukama i nisu iskoristili sansu i jbg. Stavljajte na ignore ove provokatore i nemate im se sta pravdati i goviriti kako su drugi krojili vasu sudbinu, jer to im je benzin za provokatorski pogon.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 10:17

Ne vjerujem koliko ima pacenika na ovom forumu,draze im se nasladjivati ispadanju Slobode nego da slave titulu svog kluba ili izlazak na euro scenu..

Svaka cast momcima na doceku igraca,jbg dokazali smo kako se docekuju igraci,dok bi negdje lomili im ruke,noge itd..

Golove sa meca iz trebinja necu da komentarisem smijesni su,ali dok gura babo sina nema napretka lige..

Sad se pokusati vratit iz prve lige federacije,zadrzat momke na okupu sa Ibrakovicem na celu i to je to.. da vidim samo ko ce otici iz kluba kada ga je doveo u drugu ligu :evil:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 24 maj 2012, 10:17

Evo da napisem i ovde,pisao sam u temi premijer liga.
Juce se desilo to da je neko obecao Slobodi opstanak i ako izgube od Slavije,u to se uklapa i pobjeda Slobode nad Goskom.Nisu puno brinuli za svoju utakmicu pa su dobili samarcinu.Ne znam koje godine je bilo,kad je Borac drugi put ispao iz lige,Modrica,tadasnji prvak je odnijela bodove sa Gradskog u Banja Luci,tad smo i mi imali idiote u upavi kao Sloboda,pa im je gospodin Jelic,tadasnji predesdnik saveza rekao nista ne brinite,sve je sredjeno Borac ce ostati 100% u ligi,pa je isto u zadnjem kolu bio pljus,ali ta samarcina nam je dobro dosla pa sad vidite gdje smo,treci put zaredom Evropa i borba za trofeje.
Zao mi je Slobode kao kluba,navijaca ali vjerujete za ispadanje vam je kriva vasa uprava i niko vise,volio bi da se sto prije vratite i da shvatite kako se ponasati u ovoj ligi.
I jos samo za ove navijace zeljeznicara,da se ne sramote ovde,utakmicu su prodali i to je njihovo pravo al bar neka cute i ne opravdavaju to pa se onda kasnije iscudjavaju zasto ih u Banja Luci gadjaju ciglama i zasto se onako ponasa cijeli stadion,mislim da sad ostatak Bosne zna a oni neka zive jos u zabludi.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 maj 2012, 10:19

bparena je napisao/la: Ti meni o jednom ja tebi o onome sto neces da skontas...
Ja sam Robijas iz Zenice (vidis po avataru) ali fuj na Zelju i Velez definitivno. Sloboda je juce zrtvovana od svih koji su bili ispod + Zeljo sa vrha. Sve ste svi poslozili da nakon Bihaca sutnete i Tuzlu iz PL. Isti scenario ste spremii i Zenici i Celiku i isto bi se zalozili da nam pljunete u ledza ko i Tuzli ali necete moci. Ovo ce nam dobro doci da znamo s kim imamo posla i moj grad ce znati zaustaviti ove prevare. Vjerujem da od danas se u Zenici pravi zaokret po pitanju Robijasa i mi cemo pomoci Celiku a nacemo nacina da i Tuzlu dignemo aBogda. Sto se tice Veleza oni su danas izgubili kazem pola drzave sigurno. A vi samo svojim putem i sretno u evropi. Yebo i to ako obraz nemas ....
Samo ovdje dodaj i FUJ na Celik, jer su i Slavija i Leotar uzeli velikog Celika u sred Zenice i tako direktno potkopala Slobodu.
Zeljo je od 24 poena sa direktnim Slobodinim konkurentima uzeo 21, a koliko je tvoj Celik uzeo?

Ne pravi se da si bolji od drugih, kada to nije tako.

Zeljin sam navijac i zao mi je prvo Slobode a drugo prekinutog niza jucer.
Slobodi zelim da se vrati sto prije, bolja i jaca nego prije, da sredi klub i da napadne vrh tabele, jer ima odlican omladinski pogon.
Sto se tice Zenice i Celika, imate primjer Veleza i Slobode, kako ste krenuli idete i vi ka drugoj ligi, zato reogranizujte se dok mozete, potjerate tu lopovsku upravu pa opletite i vi fudbala za promjenu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 24 maj 2012, 10:28

ovo za Kapiju i zakletvu je lijepo al tesko ce mo mi ove igrace zadrzat bez para, ovoj djeci treba podrska i dobili su je i svi smo mi uz njih. Situacija ako se nepromijeni ako se nastavi krasti a Tuzla da suti pa se opet pred kraj sezone svi sjete Slobode tesko cemo nabolje. Nama sad prvo treba da se organizuje uprava sa istinskim zaljubljenicim Slobode koji ce doci da rade za klub a ne da iskoriste klub.Da se rijesimo svih onih silnih menadera koji se vrte oko nasih igraca i da sredimo papire i transfer politiku sa igracima. Jer od novca Saida u klub je doslo samo 100000 Km ono sve nekim menadzerima i Bog zna gdje dalje. Uspostavit pravila igre u klubu i prije priprema zanti 90 % sastava i trenera i pomocnike. I onda napokon odradit jedne pripreme bez promlema i kalkulacija i dovest kojeg igraca onde gdje nam treba a ne igraca koji ima veze u Slobodi pa nazor da igra. Ako sve ostane isto ili slicno zadrzacemo se mi u drugoj ligi

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 24 maj 2012, 10:30

Iskreno, žao mi je Slobode bilo. Nadam se da će se odmah vratiti tamo gdje joj je i mjesto, Premijer ligu BiH.. Ali vjerujte da će biti teško, teže nego što mislimo svi. Svi će zapeti protiv Slobode, ama baš svi, upamtite. Iskreno se nadam samo da ovaj adrenalin ili šta ja znam već šta, koji je proradio kod navijača, igrača, stručnog štaba i uprave Fk Sloboda ne opadne do početka Prve lige FBiH pa opet Slobodu kući bude pratilo 100-200 ljudi u vrh glave. Sada više nego ikada prije treba pomoći klubu da stane na noge, da se ne ponovi sudbina košarke. Evo sad će izbori, otići će i Jasmin pa ćemo vidjeti je li do njega sve ovo.. Golovi Leotara su smiješni protiv Želje, http://sportsport.ba/bh_fudbal/video-le ... r-21/81045" onclick="window.open(this.href);return false; Prvi gol niko nije skočio niti čuvao frajera, drugi gol golman samo stade da lopta uđe u gol, da je bar pružio ruku bar odbranio bi.

Ali nema veze. Glavu gore. VRIJEME JE ZA NOVI POČETAK.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 10:36

@TRUST

Sta za Kapiju i zakletvu..nisam bas u prici ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 24 maj 2012, 10:37

Ko se ruga poseruga,eto igrajte sada sa Banovicima i Orasjem :D :D :D Sretno vam ispadanje ,mi seljaci cemo se boriti za Evropu a vi za PL,aha :D :D

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 maj 2012, 10:37

Ja sam navijać Želje i odmah ću reći da mi je izuzetno žao što je Sloboda ispala. Nadam se da će se Sloboda vratiti već u narednoj sezoni i biti ono što je nekada bila.

Znam kako se osjećate, jer se to isto desilo mom Želji 1977. godine. Igrali smo drugu ligu zapad SFRJ i na svakoj tekmi je bilo 10 000 ljudi.

Sve strukture u Slobodi, kao i u gradu, treba da se konsoliduju i pomognu u stabilizaciji kluba. Sloboda je dala velike igrače i ti igrači treba da pomognu Slobodu. Još se sjećam igara Rizaha Meškovića, rahmetli Mustafe Hukića, Šećerbegovića, Sarajlića, Kovačevića, rahmetli Verlaševića (koji je igrao i u mom klubu), Hatunića, Cvetkovića i ostalih zvijezda Slobode.

Ne želim da napadate nikoga, već se okrenite sebi i interesima Slobode. SRETNO.

Ponavljam, jako mi je žao što se ovo Slobodi desilo, a sličan post, sa nadom da ćete ostati, napisao sam na ovoj temi prje, otprilike, mjesec dana. Nažalost moje želje se nisu ispunile.

Još jednom SRETNO:
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 24 maj 2012, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 24 maj 2012, 10:46

SaltCityAttack je napisao/la:Momci su sinoc docekani obecali su svi strucni stab, ono malo uprave i ono igraca, da ce svi oni zajedno sa nama 25 maja za dan zalosti na Kapiji zakleti se pred svima da se odmah vraccamo u drustvo najboljih i da cemo u sezoni nakon te biti ekipa koja ce se boriti za evropu... glavu gore idemo gore jos jednom kazem ne obracajte paznju na nikog ko dodje da se naslasjuje nasoj muci... ne pisite nikome da nas je Velez ili Zeljo izdao nema potreba to je njihov obraz, a nas je bio da se sami spasimo i nismo uspjeli, a vjerujte pola lige je bilo protiv nas ali otom potom nema veze idemo dalje... SLOBODA DO GROBA !!!!!!!!
evo ovo stp je napiso i lijepo bi to bilo al mora doci do promjena u organizacij kluba

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 24 maj 2012, 10:51

GazijaKalesija je napisao/la:Iskreno, žao mi je Slobode bilo. Nadam se da će se odmah vratiti tamo gdje joj je i mjesto, Premijer ligu BiH.. Ali vjerujte da će biti teško, teže nego što mislimo svi. Svi će zapeti protiv Slobode, ama baš svi, upamtite. Iskreno se nadam samo da ovaj adrenalin ili šta ja znam već šta, koji je proradio kod navijača, igrača, stručnog štaba i uprave Fk Sloboda ne opadne do početka Prve lige FBiH pa opet Slobodu kući bude pratilo 100-200 ljudi u vrh glave. Sada više nego ikada prije treba pomoći klubu da stane na noge, da se ne ponovi sudbina košarke. Evo sad će izbori, otići će i Jasmin pa ćemo vidjeti je li do njega sve ovo.. Golovi Leotara su smiješni protiv Želje, http://sportsport.ba/bh_fudbal/video-le ... r-21/81045" onclick="window.open(this.href);return false; Prvi gol niko nije skočio niti čuvao frajera, drugi gol golman samo stade da lopta uđe u gol, da je bar pružio ruku bar odbranio bi.

A golovi koje ste dali Velezu su kao OK :lol: Pa pogledaj odbranu Veleza kod golova i sansi Slobode :o Da su mogli pobjeci sa stadiona, pobjegli bi. Uzeo Velez pare i od vas i od Goska :lol:

[youtube][/youtube]

Okanite se vi Zelje i Veleza, pa se fino sjetite zbog kojih utakmica ste ispali ;)

24.09.11. 15:30 FK Sloboda - FK Olimpic 1:4
15.10.11. 15:00 FK Sloboda - NK Zvijezda 0:0
11.03.12. 14:30 FK Sloboda - FK Sarajevo 0:1
07.04.12. 14:00 FK Sloboda - FK Rudar P. 1:2
28.04.12. 16:30 FK Sloboda - FK Željezničar 0:4
05.05.12. 17:00 FK Sloboda - FK Borac 0:1
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 maj 2012, 10:58

Za ove nazovi navijacice zELJE, koji pravdaju sklanjanje njihovog golmana sa gola, ocigledno pustanje lopte da udje u gol! O I.Osimu, (ko on place za Bosnom, ko ga handri i ja sam krvario i ranjavan i to ne pred svojom Tuzlom nego u okolini Sarajeva za deblokadu Sarajeva), o postenoj namjeri komiteta, o vodenoj glavi, o bojkotu igranja za prvaka naseg kluba u znak solidarnosti sa Velezom zbog Golog Brijega, o kradji Slobode i nepravednom oduzimanju licence za nastup u Evropi, o dugu NS po presudi suda prema nasem klubu...
O bratskim odnosima zELJ i Leotara, o bratskim odnosima Veleza i Goska, sve najbolje. Neka i treba tako.
I ja mogu reci da je CELIK i ZENICA nas bratski klub. I ako su prodali bilo kome sta, halalim!
Zato neka oni cuvaju svoje bratske klubove, mi cemo svoje.

Nismo valjali, nismo bili jaki, vjerovali smo, a nismo trebali! Neka je proklet i sva pokoljenja ko halali.
Jednostavno znaju oni koji se mogu naci u ovoj staroj:
Nema drskijeg stvora od žene uhvaćene u preljubu, kad drskost i bijes iz prijestupa crpi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 24 maj 2012, 11:00

Ovde vecina navijaca veleza i zelje, se opravdava time kako smo mi dobili gosk dole, i kako je velez igro ovde protiv nas...
Znaci ako je nasa utakmica u gabeli kupljena onda vi priznajete da ste i vi prodali utakmicu leotaru... prvaci drzave ;)

A i najveci kriminalci, lopovi, ubice imaju neki kodeks, imaju obraz, imaju liniju ispod koje ne idu.
A ja ne mogu zaboravit ono intoniranje himne u trebinju i igraca leotara koji se ufatio za jaja tom prilikom.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 24 maj 2012, 11:02

bekrija1990 je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:Iskreno, žao mi je Slobode bilo. Nadam se da će se odmah vratiti tamo gdje joj je i mjesto, Premijer ligu BiH.. Ali vjerujte da će biti teško, teže nego što mislimo svi. Svi će zapeti protiv Slobode, ama baš svi, upamtite. Iskreno se nadam samo da ovaj adrenalin ili šta ja znam već šta, koji je proradio kod navijača, igrača, stručnog štaba i uprave Fk Sloboda ne opadne do početka Prve lige FBiH pa opet Slobodu kući bude pratilo 100-200 ljudi u vrh glave. Sada više nego ikada prije treba pomoći klubu da stane na noge, da se ne ponovi sudbina košarke. Evo sad će izbori, otići će i Jasmin pa ćemo vidjeti je li do njega sve ovo.. Golovi Leotara su smiješni protiv Želje, http://sportsport.ba/bh_fudbal/video-le ... r-21/81045" onclick="window.open(this.href);return false; Prvi gol niko nije skočio niti čuvao frajera, drugi gol golman samo stade da lopta uđe u gol, da je bar pružio ruku bar odbranio bi.

A golovi koje ste dali Velezu su kao OK :lol: Pa pogledaj odbranu Veleza kod golova i sansi Slobode :o Da su mogli pobjeci sa stadiona, pobjegli bi. Uzeo Velez pare i od vas i od Goska :lol:

[youtube][/youtube]

Okanite se vi Zelje i Veleza, pa se fino sjetite zbog kojih utakmica ste ispali ;)

24.09.11. 15:30 FK Sloboda - FK Olimpic 1:4
Prvo , kad bi bar malo bio objektivan rekao bi da su golovi čisti ko suza.. Pa pogledaj prečke i ostale zaHebancije čovječe :O Ni u jednom trenutku se nisu sklanjali :S Ne znam zašto hoćete da " prikačite " nešto što nije istina. Budi iskren i reci, OK , pustili smo Leotaru i to je to.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 maj 2012, 11:03

classic je napisao/la:Ovde vecina navijaca veleza i zelje, se opravdava time kako smo mi dobili gosk dole, i kako je velez igro ovde protiv nas...
Znaci ako je nasa utakmica u gabeli kupljena onda vi priznajete da ste i vi prodali utakmicu leotaru... prvaci drzave ;)

A i najveci kriminalci, lopovi, ubice imaju neki kodeks, imaju obraz, imaju liniju ispod koje ne idu.
A ja ne mogu zaboravit ono intoniranje himne u trebinju i igraca leotara koji se ufatio za jaja tom prilikom.
A kada su drolje imale kodeks, zao mi je sto vrijedjam drolje jer ima i od njih gorih!
Opet ne znaci da nismo ispali svojom krivicom! Jesmo! Krivi smo za svoju sudbinu isto kao sto su drolje krive za svoju!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 24 maj 2012, 11:05

classic je napisao/la:Ovde vecina navijaca veleza i zelje, se opravdava time kako smo mi dobili gosk dole, i kako je velez igro ovde protiv nas...

Placi moli tu pomoci nema hahahahaha busi busi

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 maj 2012, 11:06

bekrija1990 je napisao/la: 24.09.11. 15:30 FK Sloboda - FK Olimpic 1:4
Davno ste vi ispali -16.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 maj 2012, 11:11

meni ste neshvatljivi..nijedan post na vasoj temi nisam napisao jos jer sam vas pokusavao skontati i gledati citav ovaj slucaj sa vase strane.tj vasim ocima..al vi samo druge krivite..Te Velez vam kriv..te Zeljo..
vasi igraci su krivi ljudi dragi jer ste ispali ...igra u Lukavici nula bodova kao da je Slavija Dortmund..
imali ste sve u svojim "rukama"..i poraz od jednog gola razlike vas je ostavljao u ligi..ajde da ste vi pobjedili u zadnjem kolu pa da vas je neko zeznuo(e tad bi se moglo reci da je Velez zajebo itd itd)..al ovako ste se sami ukopali.
al ovako nema sanse da je iko kriv osim vasih igraca i to sto prije prihvatite lakse ce vam biti... :roll: :roll:
vas ne treba da interesuje sta radi Velez.il Zeljo...dodze onaj arena i ulizuje se nesto a njegov celik izgubio i od slavije i od leotara kuci..a sada dolaze sa supljom kako oni vama nesto nikada nebi ucinili i kako oni vas vole ovo ono..
al bitno je da su vas dobili u sred Zenici..suma sumarum vise vas je dragi prijateljski nastrojeni Celik zajebo nego ostali.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.