Safet Sušić - Pape
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
nije morao, NIJEDRHAUSE je napisao/la:Mahmutović je morao dobiti poziv, MORAO!!!

Nikakav argument nije "ma on svakako nece igrati" naprotiv ako su vec tu da popune spisak zasto ne siriti bazu igraca? Zasto ne pozivati nove momke i isprobavati barem na treningu???Monolog je napisao/la:@Gringo,
Ma daj, kakav crni Cocalic? Za Besica ok, ali mislim da je tu "dopusteno" Jagodicu da koristi Muhameda. Besic ce svakako biti u nasem timu u buducnosti (rekao bih vec u Brazilu), tako da... Sto se tice Cocalica, ako kombinujemo sve faktore (ulazak na Papetov spisak, gledanje utakmica, vjera u odredjenog igraca), taj nece nikad zaigrati za nasu repku. Barem ne pod Papetovim vodstvom. Sto se mene tice (a gledao sam Cocalica i u Panioniosu i u Maccabiju), to i nije neki gubitak.
Pa nema ni Rahimic utakmica u nogama, nesto ne vidim da se tu zalis. Da se razumijemo, ja i dan danas ne volim sto Pape ne misli prilikom davanja izjava (ili, bolje receno, ne drzi se svojih rijeci), ali ukoliko zbog toga otpadne Pandza, onda treba otpasti i Rahimic kome CSKA produzuje ugovor samo zato sto ih je on zaduzio. Nit' igra, nit' koji vrag. A, Pandza je jedan od najzahvalnijih nasih igraca. Pravi pit bull. Svakako nece dobiti neku minutazu, tako da...
Uostalom, Spaha je igrao za repku bez da je imao klupski angazman.
Zasto ne dati do znanja citavoj javnosti da nema nedodirljivih-pretplacenih ako je sve regularno kao sto se tvrdi???
Za Cocu se ne bih slozio da na zadnjem veznom nema mjesta, jaka je Izraelska liga, Zeljo je to najbolje osjetio...A klub mu extra dobro gura u EL

Mi mislimo da su to neke bezze lige a kao Dinamo, Hajduk su nesto, pa dodje nekakva Austrija i pojede najbolji klub iz Ex Yu

Rahimica neka tu iz jednostavnog razloga da mladjim igracima ima neko opaliti klempu na trenigu i poslati ih po vodu...

Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 26 avg 2013, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Sa Mahmutovićem i Cocalićem na spisku bi poslali jasnu poruku Slovacima, a ovako... crno nam se piše

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jeste pogazio je svoje rijeci, ali zbog reprezentacije ! Sto govori da je stavio reprezentaciju daleko daleko ispred sebe
Ako rijesimo ovaj dvomec u nasu korist mi smo uspjeli ono sto nikad nismo a to je taj yebeni plasman, i naravno da ce zvati Pandzu i Ibricica koji su tu vec dugi niz godina. Eto zvace Cocalica yebo vas on (nista protiv momka) u ovako vaznim utakmicama.
Za koje se vi slamke hvatate jadnici...

Ako rijesimo ovaj dvomec u nasu korist mi smo uspjeli ono sto nikad nismo a to je taj yebeni plasman, i naravno da ce zvati Pandzu i Ibricica koji su tu vec dugi niz godina. Eto zvace Cocalica yebo vas on (nista protiv momka) u ovako vaznim utakmicama.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Inace svi smo mi mislili izabciti Dzeku i Spahu a u prvih 11 staviti Mahmuta i CocalicaVirtu4l je napisao/la:Sa Mahmutovićem i Cocalićem na spisku bi poslali jasnu poruku Slovacima, a ovako... crno nam se piše![]()

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
E moj Pape, ope' sVršajević 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Amar Dzeko je napisao/la:Jeste pogazio je svoje rijeci, ali zbog reprezentacije ! Sto govori da je stavio reprezentaciju daleko daleko ispred sebe![]()
to je ok razmišljanje,, nece se uigravat pred ovu utakmicu likovi koji nisu nikad blizu A tima bili,,dajte malo realnosti,,,zbijmo redove i svi zajedno do pobjede i plasmana u Brazil
Mora li pred svaku utakmicu da bude nemir ? Raznjet cemo Slovake nisu svijesni sta ih ceka !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- imekorisnicko
- Kontakt:
zašto bi Mahmutović trebao dobiti poziv?....jedan dobar razlog?gringobih je napisao/la:Inace svi smo mi mislili izabciti Dzeku i Spahu a u prvih 11 staviti Mahmuta i CocalicaVirtu4l je napisao/la:Sa Mahmutovićem i Cocalićem na spisku bi poslali jasnu poruku Slovacima, a ovako... crno nam se piše![]()
![]()
![]()
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Koliko frustracije i nezadovoljstva neku ljudi mora da imaju pa da je ovdje iznose, to je stvarno nevidjeno.
Ovdje stvarno 3, 4 covjeka toliko seru a nemoju blage veze o nogometu/fudbalu (vjerujem da u svom zivotu nikad nisu sutnuli loptu kako treba)!
Ovdje stvarno 3, 4 covjeka toliko seru a nemoju blage veze o nogometu/fudbalu (vjerujem da u svom zivotu nikad nisu sutnuli loptu kako treba)!
Zato što je prebrz napadač i može zamjeniti Ibija u drugom poluvremenu kad ih izmorene bude trebalo hvatati na brzinu i zicereimekorisnicko je napisao/la:zašto bi Mahmutović trebao dobiti poziv?....jedan dobar razlog?gringobih je napisao/la:Inace svi smo mi mislili izabciti Dzeku i Spahu a u prvih 11 staviti Mahmuta i CocalicaVirtu4l je napisao/la:Sa Mahmutovićem i Cocalićem na spisku bi poslali jasnu poruku Slovacima, a ovako... crno nam se piše![]()
![]()
![]()

Et' ja sam to zaključio prateći par tekmi gdje je dotični zabijao

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
dao 5 golova u 2 utakmice za velikana Tepliceimekorisnicko je napisao/la:zašto bi Mahmutović trebao dobiti poziv?....jedan dobar razlog?gringobih je napisao/la:Inace svi smo mi mislili izabciti Dzeku i Spahu a u prvih 11 staviti Mahmuta i CocalicaVirtu4l je napisao/la:Sa Mahmutovićem i Cocalićem na spisku bi poslali jasnu poruku Slovacima, a ovako... crno nam se piše![]()
![]()
![]()
- skyisthelimit
hroni je napisao/la:
to je ok razmišljanje,, nece se uigravat pred ovu utakmicu likovi koji nisu nikad blizu A tima bili,,dajte malo realnosti,,,zbijmo redove i svi zajedno do pobjede i plasmana u Brazil
Da, glupo je 4 utakmice prije kraja zvati 4-5 novih igraca a ove stare ala Zahirovic rijesiti. Pa sta treba, umjesto treninga da se Dzeko, Spaha i co bolje upoznaju i druze sa Mahmutovicem, Cocalicem i sl. Ma daj
15.10 - 15.06 ...
Da se Slovaci prepadnu kad vide sa koliko napadača idemo na njihimekorisnicko je napisao/la:zašto bi Mahmutović trebao dobiti poziv?....jedan dobar razlog?gringobih je napisao/la:Inace svi smo mi mislili izabciti Dzeku i Spahu a u prvih 11 staviti Mahmuta i CocalicaVirtu4l je napisao/la:Sa Mahmutovićem i Cocalićem na spisku bi poslali jasnu poruku Slovacima, a ovako... crno nam se piše![]()
![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- imekorisnicko
- Kontakt:
protiv Slovačke nije mogao ulaziti ni na poluvremenu jer je riskantno da tu debituje,na prvenstu msm da ćemo igrati sa 1 napadačem pa nam treći i ne treba,a on nije budućnost,prestar je za toiVar je napisao/la:
Zato što je prebrz napadač i može zamjeniti Ibija u drugom poluvremenu kad ih izmorene bude trebalo hvatati na brzinu i zicere![]()

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma u nas kad neki kvasi-novinar na znamo svi koji nacin napise nesto o nekom novom imenu, svi neznalci odma skoce i traze ga u repku. 

E majke mi par vas niste normalni!!!!!!!!!!!!
Pa od kada je Pape selektor vi samo pljujete po njemu i omalovažavate ga kad god je prilika.Pa ljudi gdje je vaše dostojanstvo??????Pišete gluposti bez ikakvih dokaza, i to sada pred odlučujuće utakmice koje mogu donijeti toliko radosti ovoj napaćenoj zemlji i njenim narodima.Vi tražite sada da mijenja tim koji je došao do vrata raja, i da zove neke nove igrače, ma dajte ljudi malo se saberite i ponekad pročitajte šta pišete.Šta treba sada okrenuti Pandži leđa,a dečko je išao glavom na kopačku i nikada se nije štedio.Trenutno na žalost nemamo boljih igrača,druga je stvar što to mnogi neć da vide.Ne volim ni ja Papeta,al ga poštujem kao selektora moje zemlje,al' čovjek ima rezultate i tu sva priča završava.Vrhunac gluposti je pitanje zašto je u ponedjeljak objavio spisak,to je baš neviđena glupost.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Šta fali da uzme zadnjih 10 minuta? Evo moja glava ako ne bi bio bolji i od Svršajevića i Šunjića i Sesara i Svrake zajedno do sad. Pa ti kako hoćešimekorisnicko je napisao/la:protiv Slovačke nije mogao ulaziti ni na poluvremenu jer je riskantno da tu debituje,na prvenstu msm da ćemo igrati sa 1 napadačem pa nam treći i ne treba,a on nije budućnost,prestar je za toiVar je napisao/la:
Zato što je prebrz napadač i može zamjeniti Ibija u drugom poluvremenu kad ih izmorene bude trebalo hvatati na brzinu i zicere![]()

Daj Bega, daj Bega, daj Bega među stative, došao Beg među stative daj nekog drugog. Daj Papca, daj Papca, daj Papca, došao Papac sad daj nekog trećeg. Daj Lulića, daj Lulića, daj Lulića, došao Lulić sad daj nekog četvrtog. Daj Zukanovića, daj Zukanović, daj Zukanovića, došao Zukanović daj nekog petog. Daj Hajrovića, daj Hajrovića, daj Hajrovića... Došao Hajrović sada ni to ne valja. Daj nekog desetog.
Vi bi malo malo pa mijenjali tim. Tim koji pobjeđuje se ne mijenja.
Vi bi malo malo pa mijenjali tim. Tim koji pobjeđuje se ne mijenja.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.