HVALA MU ZA SVE!!!
Ne postoji dovoljno rijeci za sve ono sto je uradio za nasu fransizu.Od prosjeka smo se uzdigli da zlatnog standarda lige i postali sila koja je poobarala gotovo sve rekorde igranja u postsezoni.Izgradio je kulturu koja je postala prepoznatljiva i koja ce se, siguran sam, odrzati i dugo poslije njega.Drago mi je da ostaje uz fransizu i da se samo prebacuje na ulogu predsjednika kosarkaskih operacija, a tu je titulu svakako i imao uz HC poziciju sve ove godine.
Njegovim odlaskom sa pozicije trenera, mi smo i zvanicno zavrsili svoj tranzicioni period i odavde idemo samo prema gore.Nema vise Velike trojke, nema ni Popa pored aut linije, ali je tu ekipa koja se polako sprema za najvisi domet, a nama je to samo titula.
Inace, u ovom saopcenju fransize ne pominje se njegov nasljednik, ali znajuci nas i nas kontinuitet, cisto sumnjam da to nece biti Mitch.Ozbiljan je posao pred njim, ako ce mu biti povjerena ta pozicija, jer ovo sto je vodio u odsustvu Popa nije bas obecavajuce bilo.Doduse, mnostvo je tu raznih faktora bilo, pa da ne bude da trcim pred rudu.... PATFO zna sta radi!

EDIT: Evo i zvanicno, Mitch Johnson je novi trener.Nek mu je sretno, jer ocekivanja ce biti ogromna.