FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 18 jan 2016, 23:13

Zastone je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:@zastone a šta si mislio? :kafa: :mrgreen:
reko da te nisu uspjeli zavarati sa onom fan stranicom :lol:
ehhh, podcjenjuješ me :D
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 jan 2016, 23:13

Imam Reisa u prijateljima, matere mi budu li njemu naredili da ugasi profil to treba sve bojkotovat i ne vrijedi se ako ima zajednicki profil sa zenom .

Ove me podsjeca na Barcu od prosle godine vako su oni pali na svim frontovima pa sve expresno dobili :D
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 18 jan 2016, 23:16

pasica je napisao/la:
Anex je napisao/la:Za 15-20 dana mnogi ce na ovom forumu pojesti vlastita g.ovna,zivi bili pa vidjeli
A sta cemo ako se nista znacajno ne desi? Hoces onda ti pojesti i nasa?
A ako se desi i ti ces onda pored svojih i moja

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 18 jan 2016, 23:17

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Zastone je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:@zastone a šta si mislio? :kafa: :mrgreen:
reko da te nisu uspjeli zavarati sa onom fan stranicom :lol:
ehhh, podcjenjuješ me :D
ili da slucajno nisi ti administrator te stranice :rol: :rol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 18 jan 2016, 23:19

Oerde je napisao/la:Pozdrav raja, šta ima, kako ste?

Čitam sve ovo i jednostavno mi nije jasno kako neki ljudi brane Ješića, istovremeno pokušavajući da diskredituju istog!?

-"Šta će nam Simeunović, Ješić sto posto nema veze s tim..."

-"Ma daj, gdje će njega Ješa dovesti, pa Ješa nema pojma o igračima iz naše lige"

-" Čuj Lede, Ješić nema veze s tim transferom siguran sam u to, starac iz Olimpika"

Redom, ako Ješić ne zna koga dovodi kad dovodi Denija Simeunovića, treba odmah dobiti otkaz, jer, zar nije on taj kojemu se u ekipu i transfere ne smije niko miješati, zar nije on konačno taj imperator na klupi čija je i prva i zadnja!?

Ako Ješić nema pojma o igračima iz naše lige, dakle nema pojma ni o ligi, niti o protivnicima, po mom mišljenju, opet nam ne treba.

Ako Ješić ne traži i ne želi Ledeta u ekipi, ko ga onda dovodi, iz kojeg razloga, zašto? Dakle, Ješić nije imperator.

Da se vratimo u stvarnost, u intervjuu koji je dao za zvanični sajt, Deni kaže kako ga je šef struke gledao i ranije i ranije htio dovesti u klub kojega je vodio. Dakle, Denija je tražio Ješić, dakle poznaje i prati i igrače i ligu. Dakle, ako i samo ako dođe Lede, to će biti jer ga je Ješić tražio, nikako drukčije, jer ako prati i ligu, jednostavno mora znati za Muharemović Veldina, kratko i jasno.

Ako neko ima ličnih problema s nekim, to je realno njegov problem, ja samo želim što jače Sarajevo.
Ja baš danas razmišljam o tebi :)

Znaš kada i šta treba reći.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 18 jan 2016, 23:22

Zastone je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la: ehhh, podcjenjuješ me :D
ili da slucajno nisi ti administrator te stranice :rol: :rol:
hahahaha, a nisam, mada, ako bi se realno sagledale stvari, zna se ko bi bio najpogodniji za vođenje te stranice :kafa:
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 jan 2016, 23:23

Anex je napisao/la:
pasica je napisao/la:
Anex je napisao/la:Za 15-20 dana mnogi ce na ovom forumu pojesti vlastita g.ovna,zivi bili pa vidjeli
A sta cemo ako se nista znacajno ne desi? Hoces onda ti pojesti i nasa?
A ako se desi i ti ces onda pored svojih i moja
Jok, meni je to strano, dok tebi vidim nije dok nam to svima predlazes. Ja bih ti radije nesto po spisku, pa znati cemo na cemu smo za dvije hefte.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 18 jan 2016, 23:28

papak jedan to po spisku mozes najmilijim ja tebi nisam nista psovao niti te licno pominjao a sto se sam pronalazis to je tvoj problem

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 23:56

High je napisao/la:slika

Juriš na 4. mjesto! :salut:
Gledaj Reisa naseg sto se smije, garant prn'o pa konta kako je ovaj iza nayebao..
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 18 jan 2016, 23:57

joker90 je napisao/la:
High je napisao/la:slika

Juriš na 4. mjesto! :salut:
Gledaj Reisa naseg sto se smije, garant prn'o pa konta kako je ovaj iza nayebao..
Ovdje je isti Sucre iz PB. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 23:59

High je napisao/la: Ovdje je isti Sucre iz PB. :urnebes:
Isti likovi.. Reis malo dobrocudniji..
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 19 jan 2016, 00:02

Sad se snima nova sezona PB, valjda stigne i to odraditi. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 19 jan 2016, 00:07

Oerde je napisao/la:Pozdrav raja, šta ima, kako ste?

Čitam sve ovo i jednostavno mi nije jasno kako neki ljudi brane Ješića, istovremeno pokušavajući da diskredituju istog!?

-"Šta će nam Simeunović, Ješić sto posto nema veze s tim..."

-"Ma daj, gdje će njega Ješa dovesti, pa Ješa nema pojma o igračima iz naše lige"

-" Čuj Lede, Ješić nema veze s tim transferom siguran sam u to, starac iz Olimpika"

Redom, ako Ješić ne zna koga dovodi kad dovodi Denija Simeunovića, treba odmah dobiti otkaz, jer, zar nije on taj kojemu se u ekipu i transfere ne smije niko miješati, zar nije on konačno taj imperator na klupi čija je i prva i zadnja!?

Ako Ješić nema pojma o igračima iz naše lige, dakle nema pojma ni o ligi, niti o protivnicima, po mom mišljenju, opet nam ne treba.

Ako Ješić ne traži i ne želi Ledeta u ekipi, ko ga onda dovodi, iz kojeg razloga, zašto? Dakle, Ješić nije imperator.

Da se vratimo u stvarnost, u intervjuu koji je dao za zvanični sajt, Deni kaže kako ga je šef struke gledao i ranije i ranije htio dovesti u klub kojega je vodio. Dakle, Denija je tražio Ješić, dakle poznaje i prati i igrače i ligu. Dakle, ako i samo ako dođe Lede, to će biti jer ga je Ješić tražio, nikako drukčije, jer ako prati i ligu, jednostavno mora znati za Muharemović Veldina, kratko i jasno.

Ako neko ima ličnih problema s nekim, to je realno njegov problem, ja samo želim što jače Sarajevo.
:clap: :clap:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 19 jan 2016, 00:32

Kakva zvjerka je ovaj Barbaric, poslije Duljevica najdraži igrač u FKS :D

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 19 jan 2016, 01:12

Ovaj evander kao da je dijete od pet godina.Toliko napisanih nebuloza za ovih nekoliko posljednjih sedmica da sam dosao u dilemu par puta da mu repliciram al skontam da nema fajde.Covjek toliko poveze nepovezanih stvari i budalestina da me bude stid procitati.

Sto se tice Muharemovica,odlican igrac i igrac koji je mnogo dao Sarajevu,a sada i ako u poznim godinama mislim da jos uvijek moze odraditi finih minuta.Nekim pojedincima treba objasniti da se ne dovode samo mladi igraci koji bi se mogli prodati i da su ekipi potrebni i igraci koji imaju iskustvo koje ponekad moze mnogo znaciti.Naletit ces na mesarsku ekipu gdje ce ti bukvalno samarati djecicu koliko god ona kvalitetna bila i treba neko da tu dijecu savjetuje na terenu,stisne mu ruku,stane u njegovu zastitu i slicno.

Zaboravljaju ljudi da su to djeca,da ona na treningu lakse i napreduju kad uz sebe imaju igraca koji ih moze nasavjetovati,pohvaliti,objasniti im neke stvari.Ne kontaju neki da i ta djeca gledaju te starije pa od njih kupe neke fore i mangupluke i uz njih napreduju jos brze ako imaju potencijal.Najbolji primjer je Cimirot.

Muharemovic je ostavio traga u Sarajevu i voli taj klub,nastupao je za taj klub i takvih ljudi treba da je sto vise u klubu.Takve ljude i po zavrsetku karijere klub vraca u svoje jasle i zadrzava u svojim strukturama kao trenere,skaute ili na bilo kojim funkcijama.Jedna od notornih gluposti koja je izjavljena je i da se neki nadaju da nije doveden za prvih 11.Svi igraci u klubu treba da se bore za svoje mjesto i na treneru je da procjeni ko je za prvih 11.

Samo notorna budala i neznalica moze biti ogorcen i nezadovoljan dovodenjem Ladeta.Covjek je vjerovatno doveden isto kao sto je i Bekric u Zelju doveden da svojim iskustvom pomogne razvoju mladih igraca(sto to on svakako moze) a osim toga i da svoj doprinos na terenu koji svakako moze dati jer ima znanje.Osim toga,njegov trag u Sarajevu,njegova ljubav prema tom klubu,njegov odnos sa navijacima i upravom ga mozda i zadrze i nakon zavrsetka karijere u FKS sto je takode dobitak jer se radi o odlicnom karakteru i osobi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

adicrnac
Kontakt:

Post Postao/la adicrnac » 19 jan 2016, 01:14

Budimo peti, budimo deseti, budimo prvi, samo nek se lopta kotrlja. Zamislite tek zivot bez futbala, ali ne kao floskulu nego trenutak vremena stani i posveti cinjenici da futbal ne postoji. Davno se izlizala ona recenica ''futbal nije pitanje zivota i smrti, to je mnogo vise od toga''. Sve dok imate u zivotu neki bordo bijeli, ili koje vec boje, futbal nista nije vazno. Samo nek se nama lopta kotrlja, a na kraju, dal' u onim kratkim trenucima kad ga bordo zabijemo Radniku iz Hadzica u Kupu, ili nekim kad bordo udjemo u vjecnost i historiju, mi cemo biti sretni.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jan 2016, 01:36

arhimed89 je napisao/la:Ovaj evander kao da je dijete od pet godina.Toliko napisanih nebuloza za ovih nekoliko posljednjih sedmica da sam dosao u dilemu par puta da mu repliciram al skontam da nema fajde.Covjek toliko poveze nepovezanih stvari i budalestina da me bude stid procitati.

Sto se tice Muharemovica,odlican igrac i igrac koji je mnogo dao Sarajevu,a sada i ako u poznim godinama mislim da jos uvijek moze odraditi finih minuta.Nekim pojedincima treba objasniti da se ne dovode samo mladi igraci koji bi se mogli prodati i da su ekipi potrebni i igraci koji imaju iskustvo koje ponekad moze mnogo znaciti.Naletit ces na mesarsku ekipu gdje ce ti bukvalno samarati djecicu koliko god ona kvalitetna bila i treba neko da tu dijecu savjetuje na terenu,stisne mu ruku,stane u njegovu zastitu i slicno.

Zaboravljaju ljudi da su to djeca,da ona na treningu lakse i napreduju kad uz sebe imaju igraca koji ih moze nasavjetovati,pohvaliti,objasniti im neke stvari.Ne kontaju neki da i ta djeca gledaju te starije pa od njih kupe neke fore i mangupluke i uz njih napreduju jos brze ako imaju potencijal.Najbolji primjer je Cimirot.

Muharemovic je ostavio traga u Sarajevu i voli taj klub,nastupao je za taj klub i takvih ljudi treba da je sto vise u klubu.Takve ljude i po zavrsetku karijere klub vraca u svoje jasle i zadrzava u svojim strukturama kao trenere,skaute ili na bilo kojim funkcijama.Jedna od notornih gluposti koja je izjavljena je i da se neki nadaju da nije doveden za prvih 11.Svi igraci u klubu treba da se bore za svoje mjesto i na treneru je da procjeni ko je za prvih 11.

Samo notorna budala i neznalica moze biti ogorcen i nezadovoljan dovodenjem Ladeta.Covjek je vjerovatno doveden isto kao sto je i Bekric u Zelju doveden da svojim iskustvom pomogne razvoju mladih igraca(sto to on svakako moze) a osim toga i da svoj doprinos na terenu koji svakako moze dati jer ima znanje.Osim toga,njegov trag u Sarajevu,njegova ljubav prema tom klubu,njegov odnos sa navijacima i upravom ga mozda i zadrze i nakon zavrsetka karijere u FKS sto je takode dobitak jer se radi o odlicnom karakteru i osobi.
Sta sve covjek nece procitati na ovoj temi.. :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 19 jan 2016, 04:03

ko god misli da je lede pojacanje taj je mislio i da je ostrakovic i hebibovic pojacanje , sta je vama ljudi kakav lede , kao borac ha ha mani se toga, kakav on i savjet , gdje je on to igrao pa da se vraca u sarajevo ? da je igrao npr po bundes ili turskoj ligi pa aj , al on u raspalom olimpicu ...
vidis da dzemica nema mjesta a u olimpicu bi najbolji bio ,,, ako dodje lede neka dodje i dilaver iz mladosti .... ili avdukic eto i oni su borci

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 19 jan 2016, 08:32

Ovo vise i nije kritika vec samo kontriranje i omalozavanje svega i svacega.
Da ce se bar izvinuti poslije. Al eto, pljujte jos malo...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 jan 2016, 09:16

Zip je napisao/la:Ne kontam kako mozete reci tipa.. Gracic zavrnuo pipu, pa bjezi iz Olimpica..
Prvo da ga nisu nasi zvali on nikad nebi dosao u FKS.. Uostalom ON JOS UVIJEK NIJE NAS IGRAc..
Niko nije lud jbte ako te zove klub koji ima para, jos za taj klub navijas i jos ti da dobre pare na zalasku karijere da odbije..
A Lede jeste mozda ostario, al mozda moze pomoci.. Povrijedi se Rustem, ja se necu sikirati ko ce mi igrati, znam da ce Lede to dobro odraditi..

Uostalom @hilmo je sve rekao, previse ocekujete..

Kod nas su vazda neke teorije zavjere..

@pantelija Ti da radis u nekoj firmi, i da ti sefovi ne placaju, seru po tebi, jel bi im se ti naguzio samo zato sto volis tu firmu? Il bi trazio neko drugo mjesto u nekoj drugoj fimi koja ce te vise cijeniti?
Mi zaboravljamo da ovi fudbaleri zaradjuju, to je njihov posao.. Idu tamo gdje su bolji uslovi..

Dobro rekose ljudi..
" LJUBAV SU IZMISLILI SIROMASNI DA BI MOGLI KARINDJATI

Nema vise ljubavi, shvatite.. ides tamo gdje ti je bolje
Normalno da je zavrnuo. Odlazak najboljih igrača u Olimpicu to pokazuje Merajić , Pandža otišli u druge klubove, raskinulo se sa Stefanom, Handžićem, treba Muharemović i Stanić da idu. Gracić je i sam rekao nedavno da više neće davati lovu za ove starohane koji su fol ime, a ništa na terenu ne pokuzuju tu misli na igrače tipa Raščića, Hadžije itd.

Ako već znaš da su ga naši prvi kontaktirali ( a ne da se je on nudio preko svoga menađera jer mu manađer sve ugovara ) daj nam reci ko mu je menađera kontaktirao da li Dino, Ješa ili neko treći iz kluba :?: To me baš zanima...

Navijao je on za FKS i 2013 kada ga ni puškom nisi mogao natjerati da dođe u FKS.

Zar ti stvarno misliš da će on uzeti puno veće pare u FKS nego što je nekada uzimao u Olimpicu :?: Razmisli dva puta, zato što u Olimpicu pare više neće za većinu biti kao što su nekada bile jer onaj Gracić je barem što se tiće para počeo sebi dolaziti.

Nije možda ostario, nego je ostario i to je svima jasno. Možda može pomoći, a možda nam može i bezveze mjesto zauzimati u ekipi.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.