ehhh, podcjenjuješ meZastone je napisao/la:reko da te nisu uspjeli zavarati sa onom fan stranicomBitiSrcemVezan je napisao/la:@zastone a šta si mislio?![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ehhh, podcjenjuješ meZastone je napisao/la:reko da te nisu uspjeli zavarati sa onom fan stranicomBitiSrcemVezan je napisao/la:@zastone a šta si mislio?![]()
A ako se desi i ti ces onda pored svojih i mojapasica je napisao/la:A sta cemo ako se nista znacajno ne desi? Hoces onda ti pojesti i nasa?Anex je napisao/la:Za 15-20 dana mnogi ce na ovom forumu pojesti vlastita g.ovna,zivi bili pa vidjeli
ili da slucajno nisi ti administrator te straniceBitiSrcemVezan je napisao/la:ehhh, podcjenjuješ meZastone je napisao/la:reko da te nisu uspjeli zavarati sa onom fan stranicomBitiSrcemVezan je napisao/la:@zastone a šta si mislio?![]()
Ja baš danas razmišljam o tebiOerde je napisao/la:Pozdrav raja, šta ima, kako ste?
Čitam sve ovo i jednostavno mi nije jasno kako neki ljudi brane Ješića, istovremeno pokušavajući da diskredituju istog!?
-"Šta će nam Simeunović, Ješić sto posto nema veze s tim..."
-"Ma daj, gdje će njega Ješa dovesti, pa Ješa nema pojma o igračima iz naše lige"
-" Čuj Lede, Ješić nema veze s tim transferom siguran sam u to, starac iz Olimpika"
Redom, ako Ješić ne zna koga dovodi kad dovodi Denija Simeunovića, treba odmah dobiti otkaz, jer, zar nije on taj kojemu se u ekipu i transfere ne smije niko miješati, zar nije on konačno taj imperator na klupi čija je i prva i zadnja!?
Ako Ješić nema pojma o igračima iz naše lige, dakle nema pojma ni o ligi, niti o protivnicima, po mom mišljenju, opet nam ne treba.
Ako Ješić ne traži i ne želi Ledeta u ekipi, ko ga onda dovodi, iz kojeg razloga, zašto? Dakle, Ješić nije imperator.
Da se vratimo u stvarnost, u intervjuu koji je dao za zvanični sajt, Deni kaže kako ga je šef struke gledao i ranije i ranije htio dovesti u klub kojega je vodio. Dakle, Denija je tražio Ješić, dakle poznaje i prati i igrače i ligu. Dakle, ako i samo ako dođe Lede, to će biti jer ga je Ješić tražio, nikako drukčije, jer ako prati i ligu, jednostavno mora znati za Muharemović Veldina, kratko i jasno.
Ako neko ima ličnih problema s nekim, to je realno njegov problem, ja samo želim što jače Sarajevo.
hahahaha, a nisam, mada, ako bi se realno sagledale stvari, zna se ko bi bio najpogodniji za vođenje te straniceZastone je napisao/la:ili da slucajno nisi ti administrator te straniceBitiSrcemVezan je napisao/la: ehhh, podcjenjuješ me![]()
Jok, meni je to strano, dok tebi vidim nije dok nam to svima predlazes. Ja bih ti radije nesto po spisku, pa znati cemo na cemu smo za dvije hefte.Anex je napisao/la:A ako se desi i ti ces onda pored svojih i mojapasica je napisao/la:A sta cemo ako se nista znacajno ne desi? Hoces onda ti pojesti i nasa?Anex je napisao/la:Za 15-20 dana mnogi ce na ovom forumu pojesti vlastita g.ovna,zivi bili pa vidjeli
Gledaj Reisa naseg sto se smije, garant prn'o pa konta kako je ovaj iza nayebao..High je napisao/la:
Juriš na 4. mjesto!
Ovdje je isti Sucre iz PB.joker90 je napisao/la:Gledaj Reisa naseg sto se smije, garant prn'o pa konta kako je ovaj iza nayebao..High je napisao/la:
Juriš na 4. mjesto!
Isti likovi.. Reis malo dobrocudniji..High je napisao/la: Ovdje je isti Sucre iz PB.
Oerde je napisao/la:Pozdrav raja, šta ima, kako ste?
Čitam sve ovo i jednostavno mi nije jasno kako neki ljudi brane Ješića, istovremeno pokušavajući da diskredituju istog!?
-"Šta će nam Simeunović, Ješić sto posto nema veze s tim..."
-"Ma daj, gdje će njega Ješa dovesti, pa Ješa nema pojma o igračima iz naše lige"
-" Čuj Lede, Ješić nema veze s tim transferom siguran sam u to, starac iz Olimpika"
Redom, ako Ješić ne zna koga dovodi kad dovodi Denija Simeunovića, treba odmah dobiti otkaz, jer, zar nije on taj kojemu se u ekipu i transfere ne smije niko miješati, zar nije on konačno taj imperator na klupi čija je i prva i zadnja!?
Ako Ješić nema pojma o igračima iz naše lige, dakle nema pojma ni o ligi, niti o protivnicima, po mom mišljenju, opet nam ne treba.
Ako Ješić ne traži i ne želi Ledeta u ekipi, ko ga onda dovodi, iz kojeg razloga, zašto? Dakle, Ješić nije imperator.
Da se vratimo u stvarnost, u intervjuu koji je dao za zvanični sajt, Deni kaže kako ga je šef struke gledao i ranije i ranije htio dovesti u klub kojega je vodio. Dakle, Denija je tražio Ješić, dakle poznaje i prati i igrače i ligu. Dakle, ako i samo ako dođe Lede, to će biti jer ga je Ješić tražio, nikako drukčije, jer ako prati i ligu, jednostavno mora znati za Muharemović Veldina, kratko i jasno.
Ako neko ima ličnih problema s nekim, to je realno njegov problem, ja samo želim što jače Sarajevo.
Sta sve covjek nece procitati na ovoj temi..arhimed89 je napisao/la:Ovaj evander kao da je dijete od pet godina.Toliko napisanih nebuloza za ovih nekoliko posljednjih sedmica da sam dosao u dilemu par puta da mu repliciram al skontam da nema fajde.Covjek toliko poveze nepovezanih stvari i budalestina da me bude stid procitati.
Sto se tice Muharemovica,odlican igrac i igrac koji je mnogo dao Sarajevu,a sada i ako u poznim godinama mislim da jos uvijek moze odraditi finih minuta.Nekim pojedincima treba objasniti da se ne dovode samo mladi igraci koji bi se mogli prodati i da su ekipi potrebni i igraci koji imaju iskustvo koje ponekad moze mnogo znaciti.Naletit ces na mesarsku ekipu gdje ce ti bukvalno samarati djecicu koliko god ona kvalitetna bila i treba neko da tu dijecu savjetuje na terenu,stisne mu ruku,stane u njegovu zastitu i slicno.
Zaboravljaju ljudi da su to djeca,da ona na treningu lakse i napreduju kad uz sebe imaju igraca koji ih moze nasavjetovati,pohvaliti,objasniti im neke stvari.Ne kontaju neki da i ta djeca gledaju te starije pa od njih kupe neke fore i mangupluke i uz njih napreduju jos brze ako imaju potencijal.Najbolji primjer je Cimirot.
Muharemovic je ostavio traga u Sarajevu i voli taj klub,nastupao je za taj klub i takvih ljudi treba da je sto vise u klubu.Takve ljude i po zavrsetku karijere klub vraca u svoje jasle i zadrzava u svojim strukturama kao trenere,skaute ili na bilo kojim funkcijama.Jedna od notornih gluposti koja je izjavljena je i da se neki nadaju da nije doveden za prvih 11.Svi igraci u klubu treba da se bore za svoje mjesto i na treneru je da procjeni ko je za prvih 11.
Samo notorna budala i neznalica moze biti ogorcen i nezadovoljan dovodenjem Ladeta.Covjek je vjerovatno doveden isto kao sto je i Bekric u Zelju doveden da svojim iskustvom pomogne razvoju mladih igraca(sto to on svakako moze) a osim toga i da svoj doprinos na terenu koji svakako moze dati jer ima znanje.Osim toga,njegov trag u Sarajevu,njegova ljubav prema tom klubu,njegov odnos sa navijacima i upravom ga mozda i zadrze i nakon zavrsetka karijere u FKS sto je takode dobitak jer se radi o odlicnom karakteru i osobi.
Normalno da je zavrnuo. Odlazak najboljih igrača u Olimpicu to pokazuje Merajić , Pandža otišli u druge klubove, raskinulo se sa Stefanom, Handžićem, treba Muharemović i Stanić da idu. Gracić je i sam rekao nedavno da više neće davati lovu za ove starohane koji su fol ime, a ništa na terenu ne pokuzuju tu misli na igrače tipa Raščića, Hadžije itd.Zip je napisao/la:Ne kontam kako mozete reci tipa.. Gracic zavrnuo pipu, pa bjezi iz Olimpica..
Prvo da ga nisu nasi zvali on nikad nebi dosao u FKS.. Uostalom ON JOS UVIJEK NIJE NAS IGRAc..
Niko nije lud jbte ako te zove klub koji ima para, jos za taj klub navijas i jos ti da dobre pare na zalasku karijere da odbije..
A Lede jeste mozda ostario, al mozda moze pomoci.. Povrijedi se Rustem, ja se necu sikirati ko ce mi igrati, znam da ce Lede to dobro odraditi..
Uostalom @hilmo je sve rekao, previse ocekujete..
Kod nas su vazda neke teorije zavjere..
@pantelija Ti da radis u nekoj firmi, i da ti sefovi ne placaju, seru po tebi, jel bi im se ti naguzio samo zato sto volis tu firmu? Il bi trazio neko drugo mjesto u nekoj drugoj fimi koja ce te vise cijeniti?
Mi zaboravljamo da ovi fudbaleri zaradjuju, to je njihov posao.. Idu tamo gdje su bolji uslovi..
Dobro rekose ljudi..
" LJUBAV SU IZMISLILI SIROMASNI DA BI MOGLI KARINDJATI
Nema vise ljubavi, shvatite.. ides tamo gdje ti je bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.