FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemam nista protiv muharema cak mi je i drag ali nebi trebalo da ponovo popunjavamo mjesta glupim potezima onda radije nikog kupovat i na ljeto odrijesiti kesu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Kako je lijepo kad ne moras placat kiriju i mozes trenirat kad hoces i koliko hoces.moj uzor-S.G je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Zabranjen fb igračima izgleda, svi pogasili naloge. 

Šta ovo svi igraci deaktivirali fb profile po nalogu kluba.Kallasi sad to objavi.

Sarajevo ljubavi moja.
srežee sreže vala samo jos plate da vam sreže
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Stephov prijedlog ispunjen

Još Instagrame da srežu...

Za 15-20 dana mnogi ce na ovom forumu pojesti vlastita g.ovna,zivi bili pa vidjeli
nemoj da ti ovo igraci procitajuSteph je napisao/la:Stephov prijedlog ispunjen![]()

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pozdrav raja, šta ima, kako ste?
Čitam sve ovo i jednostavno mi nije jasno kako neki ljudi brane Ješića, istovremeno pokušavajući da diskredituju istog!?
-"Šta će nam Simeunović, Ješić sto posto nema veze s tim..."
-"Ma daj, gdje će njega Ješa dovesti, pa Ješa nema pojma o igračima iz naše lige"
-" Čuj Lede, Ješić nema veze s tim transferom siguran sam u to, starac iz Olimpika"
Redom, ako Ješić ne zna koga dovodi kad dovodi Denija Simeunovića, treba odmah dobiti otkaz, jer, zar nije on taj kojemu se u ekipu i transfere ne smije niko miješati, zar nije on konačno taj imperator na klupi čija je i prva i zadnja!?
Ako Ješić nema pojma o igračima iz naše lige, dakle nema pojma ni o ligi, niti o protivnicima, po mom mišljenju, opet nam ne treba.
Ako Ješić ne traži i ne želi Ledeta u ekipi, ko ga onda dovodi, iz kojeg razloga, zašto? Dakle, Ješić nije imperator.
Da se vratimo u stvarnost, u intervjuu koji je dao za zvanični sajt, Deni kaže kako ga je šef struke gledao i ranije i ranije htio dovesti u klub kojega je vodio. Dakle, Denija je tražio Ješić, dakle poznaje i prati i igrače i ligu. Dakle, ako i samo ako dođe Lede, to će biti jer ga je Ješić tražio, nikako drukčije, jer ako prati i ligu, jednostavno mora znati za Muharemović Veldina, kratko i jasno.
Ako neko ima ličnih problema s nekim, to je realno njegov problem, ja samo želim što jače Sarajevo.
Čitam sve ovo i jednostavno mi nije jasno kako neki ljudi brane Ješića, istovremeno pokušavajući da diskredituju istog!?
-"Šta će nam Simeunović, Ješić sto posto nema veze s tim..."
-"Ma daj, gdje će njega Ješa dovesti, pa Ješa nema pojma o igračima iz naše lige"
-" Čuj Lede, Ješić nema veze s tim transferom siguran sam u to, starac iz Olimpika"
Redom, ako Ješić ne zna koga dovodi kad dovodi Denija Simeunovića, treba odmah dobiti otkaz, jer, zar nije on taj kojemu se u ekipu i transfere ne smije niko miješati, zar nije on konačno taj imperator na klupi čija je i prva i zadnja!?
Ako Ješić nema pojma o igračima iz naše lige, dakle nema pojma ni o ligi, niti o protivnicima, po mom mišljenju, opet nam ne treba.
Ako Ješić ne traži i ne želi Ledeta u ekipi, ko ga onda dovodi, iz kojeg razloga, zašto? Dakle, Ješić nije imperator.
Da se vratimo u stvarnost, u intervjuu koji je dao za zvanični sajt, Deni kaže kako ga je šef struke gledao i ranije i ranije htio dovesti u klub kojega je vodio. Dakle, Denija je tražio Ješić, dakle poznaje i prati i igrače i ligu. Dakle, ako i samo ako dođe Lede, to će biti jer ga je Ješić tražio, nikako drukčije, jer ako prati i ligu, jednostavno mora znati za Muharemović Veldina, kratko i jasno.
Ako neko ima ličnih problema s nekim, to je realno njegov problem, ja samo želim što jače Sarajevo.
Lakse bih shvatio gornji tekst od donjeg.sonpenn je napisao/la:Šta ovo svi igraci deaktivirali fb profile po nalogu kluba.Kallasi sad to objavi.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
na njegovoj fan straniciBitiSrcemVezan je napisao/la:kome sad da lajkam slike amereeeeeeeeeeee

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
gledaj sve je upratio hahahah
Lede svojim igrama moze komotno igrati medju prvi 11 u nasoj ekipi. Sigurno 2-3 godine moze na nasem nivou igrati i tako biti Sarajevu od pomoci. Ionako ne pamtim igraca da je duze kod nas bio mozda eto bivsi kapiten. Ne kosta nas puno a dovelo smo jednog od boljih igraca lige plus jedan veliki pitar.
Zadnja izmjena: xbox, dana/u 18 jan 2016, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2 puta dnevno se trenira, niko nece poceti drugu polusezonu nespreman. Jedva cekam utakmicu protiv Metalleghe-a u Citluku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
reko da te nisu uspjeli zavarati sa onom fan stranicomBitiSrcemVezan je napisao/la:@zastone a šta si mislio?![]()

A sta cemo ako se nista znacajno ne desi? Hoces onda ti pojesti i nasa?Anex je napisao/la:Za 15-20 dana mnogi ce na ovom forumu pojesti vlastita g.ovna,zivi bili pa vidjeli
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Pena i 28 gostiju.