Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
Ti polozio davno, sta ce nam saucesce.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kakva je ovo frka sa MMF-om
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jao sna. Ganja me rodjena nana a ja ne mogu da pobjegnem
Mislis na efikasnost s kojom operisu, ili nacin na kojeg razmisljaju? Ja osobno ne favoriziram akcije brez predhodnog dialoga. A na snimkama americka policija vrsi monolog i diktaturu.SlevinKelevra je napisao/la:Samo da izrazim podrsku americkoj policiji.Da ih je nama na sedam dana
dobre guzove ima Belma
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neće Novalić i Zvizdić da potpišu pismo dok ovi iz RSa ne potpišu SSP. Ili pare od MMFa ili blokada EU.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakva je ovo frka sa MMF-om
Šta je ovo u Dalasu?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hoćete vi sa crncima da se igrate, tesko vama 
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Svaka čast djeci iz Jajca, čim ih više od pola države pljuje znači da su uradili ispravnu stvar. 
Nad tobom sunce najljepše sja
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A cudo da Es De Ja podmece nogu RS-u. Ipak su oni ocevi tog entitetaUnofficialpage je napisao/la:Neće Novalić i Zvizdić da potpišu pismo dok ovi iz RSa ne potpišu SSP. Ili pare od MMFa ili blokada EU.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakva je ovo frka sa MMF-om
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Šta je ovo u Dalasu?
U Dallasu, oko za oko, zub za zub izgleda. Ja to ne podrzavam.
Bolje oprostiti. To i islam kaze. Mozes se osvetiti, ali najveca nagrada je za tebe od Allaha dz.s. je ako oprostis
Imal ko jaci na ovom forumu?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dosta čudno, možda su i naši političari stekli malo hrabrosti.Bosniacum Lilium je napisao/la:A cudo da Es De Ja podmece nogu RS-u. Ipak su oni ocevi tog entitetaUnofficialpage je napisao/la:Neće Novalić i Zvizdić da potpišu pismo dok ovi iz RSa ne potpišu SSP. Ili pare od MMFa ili blokada EU.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakva je ovo frka sa MMF-om
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Šta je ovo u Dalasu?
U Dallasu, oko za oko, zub za zub izgleda. Ja to ne podrzavam.
Bolje oprostiti. To i islam kaze. Mozes se osvetiti, ali najveca nagrada je za tebe od Allaha dz.s. je ako oprostis
Ništa osveta, oprosti i zalaži se na legalan način za svoja prava.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma kakve hrabrosti, sve je to politicka trgovina
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ideja je OK, ali ovo sa zastavama je fail. Ispade da su u Jajcu neke internacionalne skolepinoglavi je napisao/la:Svaka čast djeci iz Jajca, čim ih više od pola države pljuje znači da su uradili ispravnu stvar.

-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ove 3 zastave su na drzavnim objektima, skolama, sudovima..nebudite amateri.
Svaka cast za djecu.
Dobro neko rece cim ih pljuje pola drzave mora da su u pravu
Sent from my Nokia 3310
Svaka cast za djecu.
Dobro neko rece cim ih pljuje pola drzave mora da su u pravu
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
-
JuventinoVero
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Jooj kad vidim da ne zna okrenuti zastavu svoje drzave kako treba muka mi bude. 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Mislio sam da samo mene to bode u oci, ne mogu da vjerujem isto namjerno covjece, gledam na tekmama vecina nekad okrene je kontra, neki dan na motoru frajer nalljepnica naopakoEvolution87 je napisao/la:Jooj kad vidim da ne zna okrenuti zastavu svoje drzave kako treba muka mi bude.

Ne trebamo se budale praviti. Ustavom 3 naroda - ove dvije zastave su zastave koje 2 naroda iz BiH smatraju svojom zastavom(zastavom svog naroda) - nema tu apsolutno ništa loše. Smatrati se Hrvatom ili Srbinom iz BiH ne znači mrziti ili nepoštovati BiH.SlevinKelevra je napisao/la:Ideja je OK, ali ovo sa zastavama je fail. Ispade da su u Jajcu neke internacionalne skolepinoglavi je napisao/la:Svaka čast djeci iz Jajca, čim ih više od pola države pljuje znači da su uradili ispravnu stvar.Isticanjem zastava DRZAVA Hrvatske i Srbije kao simbola bilo cega, na teritoriji nase drzave je udar na drzavnost BiH. Jos jedna dokaz koliko su ova djeca syebana u glavu iako imaju dobre zamisli.
![]()
Jedino je tužno što ne znamo okrenuti svoju zastavu.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Razumijem ja da su konstitutivni, podrzavam to, ali su trebali samo prosetati sa 3 zastave BiH.
Onda bi bilo logicnije da je ovaj Bosnjak prosetao sa ljiljankom. Ovako ispada da je BiH samo drzava jednog naroda. Ovo su sve pretpostavke. Ne pise im na celu ko nosi koju zastavu.
Onda bi bilo logicnije da je ovaj Bosnjak prosetao sa ljiljankom. Ovako ispada da je BiH samo drzava jednog naroda. Ovo su sve pretpostavke. Ne pise im na celu ko nosi koju zastavu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, kakve zastave susjednih drzava na institucijama?! Na njima stoje nasa i zastave bosnjackog, hrvatskog i srpskog naroda BiH! Velika je razlika izmedju zastava drzava Hrvatske i Srbije, i zastava hrvatskog i srpskog naroda u BiH.
Evo, npr. sjediste Vlade RS u BanjaLuci. Ima li ovdje zastave Srbije? Ova djeca su fulala cijeli fudbal, pogresno ih uce...

Evo, npr. sjediste Vlade RS u BanjaLuci. Ima li ovdje zastave Srbije? Ova djeca su fulala cijeli fudbal, pogresno ih uce...