FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sonik24
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sonik24 » 25 jun 2014, 20:44

Keš je osnovni problem, zna se sta nama treba, kalibar igrača, ali nedostatak keša je najosnovniji problem ne samo Želje, nego BH nogometa uopšte...

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 25 jun 2014, 20:44

Ma znaju oni dobro sta nam treba i uvjeren sam da ce stoper doci...ako zelimo uspjeh treba se i malo uloziti...

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 25 jun 2014, 21:10

Kasno je sad za nove igrače! Niti bi bili uigrani niti možemo garantovati da će biti bolji od trenutnih. Moliti boga da Bogdanović ili Fejzić "poludi" (u fudbalskom smislu) i da odigra utakmice života. :mrgreen: Bitno je samo da ih dobro slože, da ne forsiraju mlade u Evropi, tada bi imali neke šanse. ovako (Istra) ... :roll:
.................... Antolović/Lončarić .................... (Antolović/Lončarić svjedno)
Čolić .... Zeljković .... Bogdanović/Fejzić ..... Kvesić (Bogdanović/Fejzić, svejedno)
............... Tomić .. Hasanović/Sadiković ............. (Hasanović/Sadiković D. možda je Has. bolji u defanzivi)
Stanić .................... Jamak .................... Bučan (Stana je prodorniji od Bajića, tako da mi on nije opcija))
........................... Turković ...........................
Ako bude ova postava onda imamo šanse, sve ostalo, bespotrebno forsiranje mladih u Evropi, izmišljanje novih pozicija za igrače itd. predstavlja veliki rizik.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 25 jun 2014, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 jun 2014, 21:28

Adviser je napisao/la:Kasno je sad za nove igrače! Niti bi bili uigrani niti možemo garantovati da će biti bolji od trenutnih. Moliti boga da Bogdanović ili Fejzić "poludi" (u fudbalskom smislu) i da odigra utakmice života. :mrgreen: Bitno je samo da ih dobro slože, da ne forsiraju mlade u Evropi, tada bi imali neke šanse. ovako (Istra) ... :roll:
.................... Antolović/Lončarić ....................
Čolić .... Zeljković .... Bogdanović/Fejzić .... Kvesić (Bogdanović/Fejzić, svejedno ko će igrati)
............... Tomić ............... Hasanović .............
Stanić .................... Jamak .................... Bučan (iako je Dado dobro odigrao, iskusniji je Jamak)
........................... Turković ...........................
Ako bude ova postava onda imamo šanse, sve ostalo, bespotrebno forsiranje mladih u Evropi, izmišljanje novih
pozicija za igrače itd. predstavlja veliki rizik.
Najgora stvar je to izmisljanje pozicija. Ustvari,krpljenje odredjenih pozicja. U ovoj situaciji,cini mi se,jedino krpljenje bi moglo biti Hasanovic na stoperu. Cini mi se da je to sad najveci problem,a isto tako mi se cini da nemamao bolje rijesenje. Ostalo,ne vidim razloga da se krpi. Po meni,bolje ikakav lijevak na lijevom beku nego dobro dobar desnjak.Nadam se da ce tako i biti. Sto se tice eventualnog krpljenja stoperske pozicije od strane Hasanovica,to ne vidim kao veliki problem. Prvo,mislim da on to moze korektno odigrati,i drugo,imamo solidna rijesenja u veznom redu. Kad je Dado u pitanju,mislim da ce sigurno igrati i mislim da i treba. Njegova reakcija je apsolutno na visokom nivou i to je najbitnije.Nema potrebe gledati u njegov datum rodjenja vec ono sta pokazuje na terenu. Za Jamaka sam napisao da djeluje jako dobro i napisao sam da ocekujem da bude vazan igrac u ovoj sezoni.Ne igra samo jedanaest,bez 17-18 igraca tesko se moze napraviti rezultat.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 25 jun 2014, 21:28

Ne trebas biti strucnjak i znati da je Zelji stoper prijeko potreban.Zeljkovic je desni bek koji se proslu sezonu odlicno snalazio na stoperu i pitanje je da li ce i ovu...Bogdanovic nista nije pokazao i ne ulijeva nimalo sigurnosti,ali eto kazu da dobro radi na treninzima i treba da se oslobodi i uigra sa Zeljkovicem,pa cemo vidjet.Uglavnom onakav kakav je bio ovo malo sto je igrao je ispod prosjeka i imat cemo ogromnih problema ako se ne popravi.Ima jos fore barem za drugo pretkolo i prvenstvo,ali me strah da ne dovedemo stopera tek nakon loseg rezultata protiv Lovcena ne daj Boze,e to bi vec lose bilo ;)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 25 jun 2014, 21:34

@FKZ1921

Dobro si! Neće valjda :o , skroz sam zaboravio na opciju da Hasanović može (u nuždi) igrati štopera, i da je igrao na kraju krajeva. Garant će sa njim početi, to bi nam bio veliki rizik :shock: . Gledao si tekmu, jesu li ga možda dole probavali na štoperu?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 21:37

Gdje je na kraju Kerla otišao, to nisam upratio?

Što se tiče ove formacije gore, to je to, sastavio bih je isto tako. Stavio bih Jamaka nek' riješi tekmu onda ulazi Dado da ih dokrajči ;) Slažem se da nam treba jedan dobar stoper, ali ne vidim razlog za stavljanje Hasanovića tu. Ako ljudi koji prate pripreme kažu da Bogdanović radi kako treba onda im treba vjerovati. Nije on toliko loš igrač, mlad je, prolazi prve prave pripreme sa nama, siguran sam da će biti sve bolji i bolji kako vrijeme odmiče. I Kerlu je većina raje nazivala flopom pa evo sada na kraju postade jedan od glavnih igrača ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 jun 2014, 21:46

Kerlu nikad niko nije nazivao flopom. Bas je bilo suprotno. Ali cesto je nazivan glupanom i to najviše zbog njegovih djela van terena.

Kad pocinje prodaje godišnji ?
NO PYRO NO PARTY

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 25 jun 2014, 21:48

Ma za stopera je važna itekako uigranost sa ostatkom odbrane pogotovo sa partneron tj. drugim stoperom...
Zeljkovic - bogdanovic nadam se da ce biti stoperski par bar protiv Lovćena nadam se i protiv makedonaca jer ne vjerujem da ce brzo doc taj treći stoper i dovoljno se uigrat, treba doc još jedan to jeste da imamo za lige opciju još jednu ili da se gurne fejzic u prvi plan, čitam ovdje da je momak dobar talentovan ;)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 jun 2014, 21:49

stoper i da dodje u prva dva kola ne bi mogao igrati... sta imamo imamo, ako bude odlazaka bice poslije evrope, a oni ce usloviti i dolaske...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 jun 2014, 21:52

Adviser je napisao/la:@FKZ1921

Dobro si! Neće valjda :o , skroz sam zaboravio na opciju da Hasanović može (u nuždi) igrati štopera, i da je igrao na kraju krajeva. Garant će sa njim početi, to bi nam bio veliki rizik :shock: . Gledao si tekmu, jesu li ga možda dole probavali na štoperu?
Igrao je Hasanovic drugo poluvrijeme stopera. Onako,solidno,kao sto je to odradjivao i u prosloj sezoni kad su ga stavljali tu. On je jaci s loptom od Bogdanovica,iznese loptu,ne boji se igrati.Prilicno je cvrst u duelu,u skoku.
Bogdanovic se pati s loptom,bez potrebe nabija,boji se igrati.Doduse,i on je bio malo povrijedjen.Kaze da je sad sve ok.Treneri ocekuju da ce on bolje igrati u nastavku sezone.Nekako od malih nogu stoperima utuve u glavu da igraju jednostavno,da igraju na prvu,da ne vode igru...e onda oni to shvate bukvalno pa podju kerati. A stoperi moraju igrati.

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 25 jun 2014, 21:52

ne kontam onda sta dvije godine na platnu spisku radi fejzic,ako ne moze uletiti da igra stopera,nego mora igrati hasanovic? sto ga drze,za ukras ?kazu mora neko biti na klupi da se broji da ima 16 igraca,pa kakve nam koristi ako nece igrati,imao 15 ne igra nikakvu ulogu!
Zadnja izmjena: odjava, dana/u 25 jun 2014, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 21:56

Buu je napisao/la:Kerlu nikad niko nije nazivao flopom. Bas je bilo suprotno. Ali cesto je nazivan glupanom i to najviše zbog njegovih djela van terena.

Kad pocinje prodaje godišnji ?
Ma nije klinac, pa na ovoj temi je više puta bio vrijeđan zbog svojih igara na terenu a i van terena.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 25 jun 2014, 22:26

Avanes je napisao/la:Evo upravo je i gosp. Edin Kundalić potvrdio kako je riječ o fotomontaži. Naime, fotografija nema u pozadini fajla pozadinske podatke (metadata i EXIF) koji govore o načinu nastanka iste. Fotografija sadrži artefakte (greške u kompjuterskoj slici) koji upućuju na verovatnoću da se radi o digitalnoj montaži. :opaopa:
Bravo kralju, gdje se toga sjeti. Najveći majstori šupljaka u državi i šire. Gledam danas u kolege u kancelariji pitarski grb, uokvirio ga i metno na ormar. Pitam raje što sjede tu: "majke vam reko na šta vas podsjeća ovaj grb, imali ovo ikakvu simboliku, bezveze nacrtano nikakvog simbola jer oni ionako nisu simbol ničega, lopta stoji gdje je nekad bila zvjezda i to je sve"
Raja blijedo gleda nikom ništa ne pada napamet. Istom će jedna kolegica: "meni ovo liči na slovo U". Mi se svi počnemo smijati jer je ona hrvatica. Pogledam i ja malo bolje fakat U samo kažem ja njoj jest U, ali nije ono što ti misliš da je, već UDBA. Čovjek uči dok je živ davno je u čitankama pisalo.

Neko je pitao za Kerlu. Nije još nigdje otišao, igra sa rajom po terminima. Ako se nije nešto promijenilo u ovih dan-dva.

JorgeValdivia
Kontakt:

Post Postao/la JorgeValdivia » 25 jun 2014, 22:58

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Evo upravo je i gosp. Edin Kundalić potvrdio kako je riječ o fotomontaži. Naime, fotografija nema u pozadini fajla pozadinske podatke (metadata i EXIF) koji govore o načinu nastanka iste. Fotografija sadrži artefakte (greške u kompjuterskoj slici) koji upućuju na verovatnoću da se radi o digitalnoj montaži. :opaopa:
Bravo kralju, gdje se toga sjeti. Najveći majstori šupljaka u državi i šire. Gledam danas u kolege u kancelariji pitarski grb, uokvirio ga i metno na ormar. Pitam raje što sjede tu: "majke vam reko na šta vas podsjeća ovaj grb, imali ovo ikakvu simboliku, bezveze nacrtano nikakvog simbola jer oni ionako nisu simbol ničega, lopta stoji gdje je nekad bila zvjezda i to je sve"
Raja blijedo gleda nikom ništa ne pada napamet. Istom će jedna kolegica: "meni ovo liči na slovo U". Mi se svi počnemo smijati jer je ona hrvatica. Pogledam i ja malo bolje fakat U samo kažem ja njoj jest U, ali nije ono što ti misliš da je, već UDBA. Čovjek uči dok je živ davno je u čitankama pisalo.

Neko je pitao za Kerlu. Nije još nigdje otišao, igra sa rajom po terminima. Ako se nije nešto promijenilo u ovih dan-dva.
E jesi duhovit u **** lijepu materinu.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 25 jun 2014, 23:00

rodom s Mejtaša je napisao/la:

Pobogu na kakvim si ti opijatima,kakve ovo veze ima sa grbom Sarajeva
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 25 jun 2014, 23:02

Joj sad kad se zaredaju, taman se razvila dobra diskusija :facepalm:

Niko vam nije kriv što navijate za klub kojeg je stvorila UDBA :zviz:
Ja te volim, volim Željo..

JorgeValdivia
Kontakt:

Post Postao/la JorgeValdivia » 25 jun 2014, 23:04

gio10 je napisao/la:Joj sad kad se zaredaju, taman se razvila dobra diskusija :facepalm:

Niko vam nije kriv što navijate za klub kojeg je stvorila UDBA :zviz:
Eto ti znaš ko je koga stvorio. Sve pametnice.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 25 jun 2014, 23:13

Nemojte molim Vas nastavljat ovu raspravu, ni jedna ni druga strana! Taman fino prije sat-dva otvorio temu, procitao misljenja navijaca o prvih 11, rosteru, igracima... sad opet treba da se tema unisti glupostima, nemojte zivi bili.

Bravo za Edina i Avdiju. :cool:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 25 jun 2014, 23:13

Da se malo podsjetimo kako je bilo prije haman godinu dana. Na lavoru ne može bolje.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ako bude u pola raje na Lovćenu bit će odlično.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kolezeljovac i 40 gostiju.