FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lakoste
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 14:04

Ado76 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Koga bi vi doveli, imenom i prezimenom?
Recimo mali Redzic iz Borca.Mlad,a vrhunski igrac ce biti.I sigurno bi igrao za duplo manju platu nego muharemovic
Ima vazeci ugovor. Klub nije u mogucnosti da placa obestecenja jos uvijek te samo dovodi slobodne igrace.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 18 jan 2016, 14:05

Nekoga sa kim mozes nesto ocekivati, nekoga ko nije potrosen igrac, nekoga ko je pojacanje a ne prinova.
Ili jednostavno, ne dovoditi nikoga ako ne mozemo naci pojacanje. Ali to treba i reci javno.

Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 jan 2016, 14:06

Lede je nas Andrea Pirlo
Hejteri na aparatima :kafa:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jan 2016, 14:06

Lakoste je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Recimo mali Redzic iz Borca.Mlad,a vrhunski igrac ce biti.I sigurno bi igrao za duplo manju platu nego muharemovic
Ima vazeci ugovor. Klub nije u mogucnosti da placa obestecenja jos uvijek te samo dovodi slobodne igrace.
kao sto nije bio u mogucnosti da plati Velkoskog :D...itekako su u stanju Redzica dovesti, pitanje je samo da li zele ?
Pyro is not a crime !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 14:07

Evander je napisao/la:
Nekoga sa kim mozes nesto ocekivati, nekoga ko nije potrosen igrac, nekoga ko je pojacanje a ne prinova.
Ili jednostavno, ne dovoditi nikoga ako ne mozemo navi pojacanje. Ali to treba i reci javno.

Taj neko ima li ime?

Valjda ste shvatili da Sarajevo dovodi samo slobodne igrace ili igrace ciji je otkupni trosak minimalan. Lahko je pricati treba dovesti al je istina da je na trzistu malo dobrih igraca koji su spremni da dodju u Sarajevo a da pri tome ne kostaju puno.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 14:10

Samo polako raja, sve ce biti ok, sjetite se one knjige od one Louise-e Hey!! Mislite pozitivno.. :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 jan 2016, 14:11

Drugim rijecima, mi nismo napredovali niti sekunde, osim sto je neki stranac dao svoje pare i vratio nase dugove.
U cemu onda vidite uspjeh ove uprave?
Sta su to konkret oni uradili osim sto su napisalli statut i slucajno se upecao nekakav kinez za kojeg nisu niti culi do tad?

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 18 jan 2016, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jan 2016, 14:12

joker90 je napisao/la:Samo polako raja, sve ce biti ok, sjetite se one knjige od one Louise-e Hey!! Mislite pozitivno.. :zviz:
Bum bum, mi smo prikazeee, bum bum, izvol'te se braniti :kafa:
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 14:12

Evander je napisao/la:Drugim rijecima, mi nismo napredovali niti sekunde, osim sto je neki stranac dao svoje pare i vratio nase dugove.
U cemu onda vidite uspjeh ove uprave?
Sta su to konkret o uradili osim sto su napisalli statut i slucajno se upecao nekakav za kijeg nisu niti culi do tad?

Cuj sta su uradili. :rol: :rol: :rol:
Nista brate, Tan bi vjerovatno ionako sam dosao, kamp u Butmiru bi sam nikao a i zadnje dvije sezone bi osvojili dva trofeja, igrali play off lige evrope i bili bez marke duga.
Nisu nista uradili. :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 14:13

Ja prvi, a onda svi ostali trebamo zaboraviti Galesice, Bunoze, Aleksandrove i takve slicne i prihvatiti da su Kramar, Lede itd nasa realnost.. Ako osvojimo titulu svaka cast Jesi i upravi, a ako ne osvojimo sta je onda logican slijed događaja? :hmmmmm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jan 2016, 14:15

pa neko treba odgovarati onda ako su nam Lede, Kramar i slicni realnost, a prije dvije godine si imao Jajala u ekipi
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 14:17

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Samo polako raja, sve ce biti ok, sjetite se one knjige od one Louise-e Hey!! Mislite pozitivno.. :zviz:
Nemam brate vise volje ni kritikovati, od sad i ja se borim protiv imaginarnih neprijatelja i zajebavam, najbolje biti glup.. :mrgreen:

@THEC, samo nek se ne puca brate..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 14:18

THEC je napisao/la:pa neko treba odgovarati onda ako su nam Lede, Kramar i slicni realnost, a prije dvije godine si imao Jajala u ekipi
**** ti vise Jajala i onog do Jajala. Sad svaki igrac koji dodje u startu nece valjati jer nije Jajalo. Al hajd naprdujte i dalje. Sezona se igra 30 kola a ne 18. Za dvije godine dva trofeja, bez marke duga, kamp u Butmiru, sponzori i stabilan klub. Sasvim zadovoljavajuce stvari za 2 godine dana. Sad sto je vama zinula zicagu pa bi da odmah dovodite Jajale i da igrate ligu evrope to je vas problem. Ni Mamic nije za 2 godine uspio da uradi vise.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 jan 2016, 14:20

Dobro Hilmaga rece da je pojedinima zinula guz**a previse..ljudi nadjite klip od kokuruza i 'zacepite' dupe malo :D
Kakvo potcjenjivanje igraca od 32 god. koji moze jos garant ovu i sljedecu sezonu da odigra solidno i da bude od pomoci...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jan 2016, 14:21

joker90 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Nemam brate vise volje ni kritikovati, od sad i ja se borim protiv imaginarnih neprijatelja i zajebavam, najbolje biti glup.. :mrgreen:

@THEC, samo nek se ne puca brate..
Ja pokušao, ali ne možeš s vjetrenjačama to samo gleda jednu stranu priče... I ispada ja mrzim ili ja ljubomoran ili ja želim prethodne uprave ili štavećne. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 14:25

Nikakva diskusija nije spominjanje Jajala. Cuj nije ko Jajalo. Pa ne moze svaki igraci biti **** Jajalo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 jan 2016, 14:25

Lakoste je napisao/la:
THEC je napisao/la:pa neko treba odgovarati onda ako su nam Lede, Kramar i slicni realnost, a prije dvije godine si imao Jajala u ekipi
**** ti vise Jajala i onog do Jajala. Sad svaki igrac koji dodje u startu nece valjati jer nije Jajalo. Al hajd naprdujte i dalje. Sezona se igra 30 kola a ne 18. Za dvije godine dva trofeja, bez marke duga, kamp u Butmiru, sponzori i stabilan klub. Sasvim zadovoljavajuce stvari za 2 godine dana. Sad sto je vama zinula zicagu pa bi da odmah dovodite Jajale i da igrate ligu evrope to je vas problem. Ni Mamic nije za 2 godine uspio da uradi vise.
Kamp i otplaceni dug su investicija jednog covjeka. Mi smo se prodali kao klub da bi to imali.
Sponzori?
A gdje su nam te pare od sponzora.
Koliko znam, budzet probijem a niti jedno pojacanje nije placeno.
Znaci lose se radilo.
Trofeji?
Pa i druge ekipe osvajaju trofeje u ovoj ligi. Ne vidim tu neki napredak i da smo i po cemu bolji od nekih drugih.
Mi i dalje tapkamo u mjestu i nikakav napredak nije uradjen.
Peti na tabeli smo migli biti i bez Tana.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jan 2016, 14:28

Dobro Evander, za tebe se liga igra 18 kola jer ako smo sad peti to znaci da cemo biti i na kraju peti. :crazy:
Svi imaju uvid u racune i znaju gdje idu pare od sponzora. Razbacujemo se tudjim parama.
Tebi ako nije napredak za dvije sezone 2 trofeja nakon 7 godina i kamp od 50 duluma u Butmiru, vraceni dugovi preko 3 milina onda svaka cast. :tokralju:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jan 2016, 14:29

Kad u zivotu imas beton trebu(Jajalo) i ona te ostavi, poslije nje pokusavas naci opet dobru p*cku jer je ova postavila visok standard. Ne zadovoljavas se vise tuđim izjahanim i starim ragama(Lede)!!!

Ne mora svaki naredni igrac biti Jajalo, ali bar nek se proba nesto slicno dovesti, ovo za sad nije to to i nije ono sto vecina nas ocekuje, pa tjesite se vi do sutra..
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jan 2016, 14:30

naravno da ne mora biti ko Jajalo, treba samo malo da pazljivije citas i shvatio bi sta hocu da kazem, ti ako ne vidis kolika je praznina u kvaliteti izmedju Jajala i Ledeta onda se nema sta pricati s tobom, ja samo o tome pricam...i nista protiv Ledeta nemam uopste, cak bih volio da dodje jer itekako nam moze valjati ali da nam bude glavni igrac i kreator ? - dobro su stvari sjebane onda
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 18 jan 2016, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74 i 23 gosta.