Sta ce ti vise, imamo Benku, Okica, Bekica, Cezara, Osmanovica, ne vjerujem da je Komazec neka opcija.Majkl je napisao/la:Da li naši razmišljaju da dovedu Komazeca i da li bi to bio pametan potez sad kad je otiso Krle?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Još je i stranac.miden je napisao/la:Kakav Komazec, pa Krste je pušten zato što imamo i previše napadaca.Majkl je napisao/la:Da li naši razmišljaju da dovedu Komazeca i da li bi to bio pametan potez sad kad je otiso Krle?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne treba ti napadac, stoper i onda jedan vezniMajkl je napisao/la:Da li naši razmišljaju da dovedu Komazeca i da li bi to bio pametan potez sad kad je otiso Krle?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nekako je bilo neminovno jer imamo stvarno puno igraca na ofanzivnim pozicijima. Krste, isto dosao na mala vrata. Nas pokusaj da nadomjestimo odlazak Komazeca i moze se reci jedan od ibrakadabrinih pogodaka.
Generalno u posljednje dvije godine jedan od nasih najboljih igraca. Da je nas najbolji igrac, nije, cak sta vise daleko je od toga, i uopste se neuklapa u viziju "Jesicevog Sarajeva". Preblag je u duelima, nema neke agresive, te se stice dojam da igra preko kurca, al ustvari on je jednostavno takav igrac. Mnogo puta smo govorili ma neigra na pravoj poziciji, al ustvari gdje god je igrao, imao je solidan ucinak al nedostajalo je te neke agresive, emocija, borbe. Bez obzira na sve, Krste spletom okolnosti ostaje upisan u istoriju naseg kluba kao najkorisniji igrac u posljednje dvije sezone kada smo digli dva trofeja za redom. Kao takvog ga treba i posmatrati, dobar igrac, bio u za njega pravom vremenu u nasem klubu, ali jednostavno nije za iduce stepenice koju zelimo dokuciti. Sretno Krle, hvala ti za dvije nezaboravne godine, a bilo je svega, i dobrog i loseg. Nadamo se da cemo te vidjati na Kosevu kao navijaca. Mozda nekad kad budes imao slobodno od svog kluba, nesto slicno kao onda....kad si gledao hajduka.........
P.S. Hvala ti i za gol na derbiju
P.P.S. Mislim da je jedini Okic ostao na onoj slici neracunajuci Dzemu, on je ko chuck norris..

Generalno u posljednje dvije godine jedan od nasih najboljih igraca. Da je nas najbolji igrac, nije, cak sta vise daleko je od toga, i uopste se neuklapa u viziju "Jesicevog Sarajeva". Preblag je u duelima, nema neke agresive, te se stice dojam da igra preko kurca, al ustvari on je jednostavno takav igrac. Mnogo puta smo govorili ma neigra na pravoj poziciji, al ustvari gdje god je igrao, imao je solidan ucinak al nedostajalo je te neke agresive, emocija, borbe. Bez obzira na sve, Krste spletom okolnosti ostaje upisan u istoriju naseg kluba kao najkorisniji igrac u posljednje dvije sezone kada smo digli dva trofeja za redom. Kao takvog ga treba i posmatrati, dobar igrac, bio u za njega pravom vremenu u nasem klubu, ali jednostavno nije za iduce stepenice koju zelimo dokuciti. Sretno Krle, hvala ti za dvije nezaboravne godine, a bilo je svega, i dobrog i loseg. Nadamo se da cemo te vidjati na Kosevu kao navijaca. Mozda nekad kad budes imao slobodno od svog kluba, nesto slicno kao onda....kad si gledao hajduka.........

P.S. Hvala ti i za gol na derbiju

P.P.S. Mislim da je jedini Okic ostao na onoj slici neracunajuci Dzemu, on je ko chuck norris..

Numquam Desistemus!
-
- Kontakt:
Krle hvala ti za sve dobre trenutke u dresu najdrazeg mi kluba. Bilo je i onih losih, njih ti halalim. Sretno dalje.
SARAJEVO CE BITI, SVE DRUGO CE PROCI !!!
SARAJEVO CE BITI, SVE DRUGO CE PROCI !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Krste bez obzira na ove lose stvari hvala ti za sve golove i asistencije koje si dao. I naravno za titule, sretno u nastavku karijere. 

FK Sarajevo u srcu.
GIF
GIF
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nek je mali rodjen u Sarajevu, a tebi sa srećom,vjerujem da nam neće mnogo faliti, realno,bilo je više situacija kad smo ga kritikovali nego obratno.
Sabrine mi moje!
- crozzer
- Kontakt:
Ljudi nama treba jos jedan stoper i zadnji vezni, da se ja pitam za ta dva igrača bi cekao bas kapitalce ostalo ne bih dovodio.Oslobođeno mjesto na napadaču...Uz dobrog zadnjeg veznog, štopera i da se cesar i reis pokazu ko prava pojacanja mi smo prvi ili drugi, citirajte me na kraju 

Ja bi doveo stopera ,veznog i napadača ,Amer mi dosad nije bio ubjedljiv i ne vjerujem u njega.S tim da računam da će ovaj Kramar biti lijevi bek,onda još stoper vezni i napadač.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
sta ce nam vise stopera. pogotovo ako taj Kramar potpise jer moze igrati i stopera i lijevog beka, pa necemo Mihojevica na tribinama drzati, sto se tice veze tu nam treba igrac, mozda vise centralni vezni nego neki defanzivni posto u defanzivi ti treba razbijac, to Rustem kvalitetno moze odigrati, a nama je kreator veca potreba, dok sto se tice napada ne vjerujem da ce se iko dovoditi, imamo Benku i Cezara, Amer ce vjerujem vise po krilu igrati sad,a i on moze u napad uskociti kad zatreba, jedino ako i Benko ode, to je onda druga prica
sto se Harbe tice koliko znam nista konkretno nije ni bilo, a on sam kaze da jeste bilo kontakata al mu je problem pravio njegov sadasnji klub pa nista od toga
sto se Harbe tice koliko znam nista konkretno nije ni bilo, a on sam kaze da jeste bilo kontakata al mu je problem pravio njegov sadasnji klub pa nista od toga
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 17 jan 2016, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Gdje ces to reci za Amera Bekica?Majkl je napisao/la:Ja bi doveo stopera ,veznog i napadača ,Amer mi dosad nije bio ubjedljiv i ne vjerujem u njega.S tim da računam da će ovaj Kramar biti lijevi bek,onda još stoper vezni i napadač.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne znam nadam se da grjesim i da će davati golove ali puno sam više ocekivo od njega.joker90 je napisao/la:Gdje ces to reci za Amera Bekica?Majkl je napisao/la:Ja bi doveo stopera ,veznog i napadača ,Amer mi dosad nije bio ubjedljiv i ne vjerujem u njega.S tim da računam da će ovaj Kramar biti lijevi bek,onda još stoper vezni i napadač.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Krle majstore hvala ti za sve, ne postoji uspjeh kako si dosao a u kojem nije ugradjeno tvoje ime. Sretno!!!

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Bolanos je napisao/la:Krle majstore hvala ti za sve, ne postoji uspjeh kako si dosao a u kojem nije ugradjeno tvoje ime. Sretno!!!![]()

Sarajevo ljubavi moja!
Cuj ne vjerujes u Amera,interesuje me onda u koga vjerujes ibogatiMajkl je napisao/la:Ja bi doveo stopera ,veznog i napadača ,Amer mi dosad nije bio ubjedljiv i ne vjerujem u njega.S tim da računam da će ovaj Kramar biti lijevi bek,onda još stoper vezni i napadač.

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je l' otisao vise 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Oprase na ruke sa Velkoskim... Ko da je rahmetli Hase... Volio bih da saznamo iznos za koji je pusten pa na osnovu toga da kazemo da li je ovo dobar poslovni potez. A sto se tice rezultata i igre niko ne zna kako se ovo moze odraziti na ekipu a samo Jesic zna sta je zamislio. Da li ce biti u pravu pokazat ce vrijeme.
Joj kako cemo protutnjat zapadnim mostarom, imam neki filing 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], miguelramos i 10 gostiju.