FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Haj **** vas plata prepirete se sa Piletom, igrom slucaja poznajem dvojicu igraca Zelje i vjerjujte kod njih je mozda i gora situacija,ali oni imaju rezim i nesmiju pisnuti svi koji bi se oglasili pali bi u drugi plan.Isto im je sa ugovorima reketiraju igrace i prijete,a prvi je pobunu napravio Hasagic pa Cocalic i nedavno Seha koji je digao glas i usprotivio se Amaru da potpise ugovor za mizeriju, i potpuno degradiro Amara koji je vidjevsi da je Seha odlucan ko picka se povukao jer se bojao slucaja Cocalic.Nigdje nije bajno ni u Manchesteru pa ni u F.K.Sarajevo, valjda što smo mi u pitanju to jos vise dolazi do izrazaja, zato molim Hordase nemojte vise komentarisati o platama o tome ima ko da misli. 

Zadnja izmjena: ekii, dana/u 13 okt 2010, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Saraj'vo ce biti sve drugo ce proci !
- Megamon
- Kontakt:
Ja i vi u sve vjerujete
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
- Elektrika
- Kontakt:
Dušmani, pojeli ste g. 

Hahaha samo mi reci da jos vjerujes u ovo, slobodno se javi na PP sjesces sa clamom uprave sarajeva pa ces vidjeti sta je bilo, moze ?Megamon je napisao/la:Ja i vi u sve vjerujete
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
mogul ja sjest ?pile87 je napisao/la:Hahaha samo mi reci da jos vjerujes u ovo, slobodno se javi na PP sjesces sa clamom uprave sarajeva pa ces vidjeti sta je bilo, moze ?Megamon je napisao/la:Ja i vi u sve vjerujete
[youtube][/youtube]
pobajtumadre je napisao/la:mogul ja sjest ?

ja se i on od ranije poznajemo preko PP i cesto smo razmjenjivali misljenja !!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Vidjecemo us korije vrijeme jeli ovo tacno,ja bi volio da jeste jer ce ovi igraci koji su i ako su to radili fino da odlete u nepovrat!
Oslobodjenje udara po Fahrinm prijateljima , a Zijad je jedan od njih tako da ti pozdravis tog zakletog pitara novinara i da mu kazes da tu nema ljubavi prema FKS nego para i sistema kako nekoga ocrniti a same te novine niko i ne cita jer su propale vec odavnokralj_je_mrtav je napisao/la:I sad ce neko reci da novinar Oslobodjenja, koji je usput zakleti Pitar, izmislja. Opet su svi protiv Sarajeva, ali mi najsmjesniji kapiten, kaze slobodan dan. Ides Djurdja, u subotu tekma, a ponedjeljkom slobodan dan. Stvarno nema smisla, hahahhaha.Megamon je napisao/la:Ja i vi u sve vjerujete
[youtube][/youtube]

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
Samo nek udaraju,i samo znaju sto vise udaraju po nama mi smo samo jaci!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
evo i kojašević kaže da treniraju normalno i da je sve super.
"23-godišnji veznjak Bordo tima kaže da se na Koševu naprono radi kako bi ostvarili što bolji rezultat u subotu protiv Travnika, te narednog vikenda u najvećem bosanskohercegovačkom derbiju protiv Željezničara.
"Treninzi idu odlično, radimo maksimalno uoči utakmice sa Travnikom i velikog derbija protiv Želje, gdje ćemo morati baš dobro zapeti", kaže Damir Kojašević u razgovoru za SportSport.ba, te dodaje:
"Protiv Travnika očekujem veoma tešku utakmicu, jer oni nisu nimalo naivna ekipa. Sigurno će se u ovom susretu braniti, ali mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede."
Ide derbi sa štrumfovima, hoće da se atmosfera poremeti. standardna priča.
"23-godišnji veznjak Bordo tima kaže da se na Koševu naprono radi kako bi ostvarili što bolji rezultat u subotu protiv Travnika, te narednog vikenda u najvećem bosanskohercegovačkom derbiju protiv Željezničara.
"Treninzi idu odlično, radimo maksimalno uoči utakmice sa Travnikom i velikog derbija protiv Želje, gdje ćemo morati baš dobro zapeti", kaže Damir Kojašević u razgovoru za SportSport.ba, te dodaje:
"Protiv Travnika očekujem veoma tešku utakmicu, jer oni nisu nimalo naivna ekipa. Sigurno će se u ovom susretu braniti, ali mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede."
Ide derbi sa štrumfovima, hoće da se atmosfera poremeti. standardna priča.
-
- Kontakt:
E moj ti!kralj_je_mrtav je napisao/la:I sad ce neko reci da novinar Oslobodjenja, koji je usput zakleti Pitar, izmislja. Opet su svi protiv Sarajeva, ali mi najsmjesniji kapiten, kaze slobodan dan. Ides Djurdja, u subotu tekma, a ponedjeljkom slobodan dan. Stvarno nema smisla, hahahhaha.Megamon je napisao/la:Ja i vi u sve vjerujete
[youtube][/youtube]
Pod broj jedan ove subote nije bila tekma,tj bila je pauza tako da se moglo odmarati u ponedeljak. A i kad su utakmice subotom mislim da se odmara ponedeljkom ili utorkom.
A kao sto neko rece nema tog novinara i "zakletog pitarstva".Upravu je ! Tu pare rade i nista vise!

- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Jesmo li pobijedilimiky_hz je napisao/la:

Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Kad udruženje radi, možel mi to neko na PersonalMessage reći ??
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Mnogo dobro jer ovo iz novina puno grešaka a ovo je ipak zvanično.Sviđa mi se, još kad bi mogla i slika igrača koji je strijelac ili kartoniran pa .... možda puno tražim ali ovo je prijedlog.Imat čemo uvid ko ima kartone i kome prijeti suspenzija a i koliko je ko golova dao odnosno primio.aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44347.htm
Ne znam da li ste vidjeli ovo na dnu teksta. Molim vas da kazete kako vam se cini, i ako imate neke prijedloge. Hvala.

Sarajevo ljubavi moja!
Zeničanin Kenan Kremic boluje od teske bolesti(Akutne limfne leukemije)i trenutno se nalazi na lijecenju u Sarajevu.Pozivom na broj 090/291-054 donirate 2km,a pozivi vaze sa fiksnih telefona i mobitela BH Telecom(061 i 062).Ko je u mogucnosti neka nazove.Pomozimo nasem Kenanu da ode na operaciju ! ! !
- Elektrika
- Kontakt:
Hajmo bordo nacijo pokažimo srce!Prika je napisao/la:Zeničanin Kenan Kremic boluje od teske bolesti(Akutne limfne leukemije)i trenutno se nalazi na lijecenju u Sarajevu.Pozivom na broj 090/291-054 donirate 2km,a pozivi vaze sa fiksnih telefona i mobitela BH Telecom(061 i 062).Ko je u mogucnosti neka nazove.Pomozimo nasem Kenanu da ode na operaciju ! ! !
-
- Kontakt:
Vjerovatno ce se otici momku al nek neko ovlasteni to kaze,sto se tice poziva pozvan broj nekoliko puta!Elektrika je napisao/la:Hajmo bordo nacijo pokažimo srce!Prika je napisao/la:Zeničanin Kenan Kremic boluje od teske bolesti(Akutne limfne leukemije)i trenutno se nalazi na lijecenju u Sarajevu.Pozivom na broj 090/291-054 donirate 2km,a pozivi vaze sa fiksnih telefona i mobitela BH Telecom(061 i 062).Ko je u mogucnosti neka nazove.Pomozimo nasem Kenanu da ode na operaciju ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, johntravolta123, Kyle88, riki46, Tatamata1946, tutankamon1905, zagorski i 59 gostiju.