Rezultat nemara ljudi u klubu pa tek onda vremenskih uslova, na zalost tako je.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Mjau !
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Pogba se oglasio nakon meča na Grbavici: Uživao kao nikad ranije
Nakon meča kvalifikacija
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Francuske u utakmici trćeg kola kvalifikacija za SP 2022. godine rezultatom 0:1.
Meč na Grbavici ponudio je dobru igru naše selekcije protiv zvijezda Trikolora, a nakon meča oglasio se i jedan od najboljih fudbalera Francuske Paul Pogba, koji je kratko prokomentarisao boravak u Sarajevu i utakmicu na Grbavici.
"Lijepo iskustvo i sjajni momenti", napisao je Pogba na Instagramu.
Prije utakmice Francuzi su pohvalili Grbavicu, kao mali lijepi stadion, a fudbaleri su bili zadovoljni terenom i generalno uslovima u našem glavnom gradu.
Nakon meča kvalifikacija
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Francuske u utakmici trćeg kola kvalifikacija za SP 2022. godine rezultatom 0:1.
Meč na Grbavici ponudio je dobru igru naše selekcije protiv zvijezda Trikolora, a nakon meča oglasio se i jedan od najboljih fudbalera Francuske Paul Pogba, koji je kratko prokomentarisao boravak u Sarajevu i utakmicu na Grbavici.
"Lijepo iskustvo i sjajni momenti", napisao je Pogba na Instagramu.
Prije utakmice Francuzi su pohvalili Grbavicu, kao mali lijepi stadion, a fudbaleri su bili zadovoljni terenom i generalno uslovima u našem glavnom gradu.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
- svrakino1921
- Kontakt:
Bh. reprezentacija sinoć je na Grbavici izgubila od Francuske sa 1:0 u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.
Legendarni igrač Arsenala pratio na Grbavici okršaj BiH i Francuske
Francuzi su uz dosta muke uspjeli da dođu do tri boda protiv Zmajeva, a jedini pogodak na meču postigao je i Antoine Griezmann.
Utakmicu na Grbavici sinoć je pratio i legendarni francuski fudbaler Robert Pires koji je bio gost komentator jedne od njihovih TV kuća.
Pires je mogao uživati u fudbalu na Grbavici, a na Instagramu je objavio i fotografiju s bh. stadiona koji je sinoć zaista izgledao odlično.

Ovo je zapad LJEPOTICE

Legendarni igrač Arsenala pratio na Grbavici okršaj BiH i Francuske
Francuzi su uz dosta muke uspjeli da dođu do tri boda protiv Zmajeva, a jedini pogodak na meču postigao je i Antoine Griezmann.
Utakmicu na Grbavici sinoć je pratio i legendarni francuski fudbaler Robert Pires koji je bio gost komentator jedne od njihovih TV kuća.
Pires je mogao uživati u fudbalu na Grbavici, a na Instagramu je objavio i fotografiju s bh. stadiona koji je sinoć zaista izgledao odlično.

Ovo je zapad LJEPOTICE

E moj Boze cime se mi hvalimo i dičimo... na sta smo spali... jbt u yebenom Gornjem Milanovcu glavna tribina izgleda ovako,a ovi skovali željezno-limenu konstrukciju i hvale se

google do a flip
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Najjaci su ljudi koji ismijavaju Grbavicu,hahahah najjaci Allahami,prvo gledaj svoje dvoriste pa onda tuđe
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
-
- Kontakt:
Znaci zaboravite Grbavicu
Mislim da je Zenica dobro mjesto koje trebamo iskoristiti. Što se tiče Grbavice ona ne ispunjava sve uslove kao Zenica gdje ćemo igrati takmičarkse utakmice, a na Grbavici prijateljke. Utakmica sa Francuskom je iznimka, jer su Francuzi tražili od UEFE da se igra u Sarajevu zbog putovanja. Oni ne znaju koliko su udaljeni Sarajevo i Zenica vjerovatno..."
Mislim da je Zenica dobro mjesto koje trebamo iskoristiti. Što se tiče Grbavice ona ne ispunjava sve uslove kao Zenica gdje ćemo igrati takmičarkse utakmice, a na Grbavici prijateljke. Utakmica sa Francuskom je iznimka, jer su Francuzi tražili od UEFE da se igra u Sarajevu zbog putovanja. Oni ne znaju koliko su udaljeni Sarajevo i Zenica vjerovatno..."
Dobro to se vec zna da se sve utakmice vracaju u Zenicu osim prijateljskih.
Ono sto znam sigurno je da ce Vico sa savezom mjenjati travnjak za 2 mjeseca na BP, eh sad ono ostalo sto sam nabrajao da li ce srediti sa gradom, Celikom itd vidjet cemo, imam velika ocekivanja od njega da ce bas zategnuti stadion do maksimuma da se kurcimo ko god nam dodje na stadion, od reprezentacija.
Ono sto znam sigurno je da ce Vico sa savezom mjenjati travnjak za 2 mjeseca na BP, eh sad ono ostalo sto sam nabrajao da li ce srediti sa gradom, Celikom itd vidjet cemo, imam velika ocekivanja od njega da ce bas zategnuti stadion do maksimuma da se kurcimo ko god nam dodje na stadion, od reprezentacija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakve uslove bolan ne lupaj... stadioni Bilino polje i Grbavica su stadioni iste kategorije i to CAT 3.... drugim rijecima sta se moze igrati na Bilinom moze i na Grbavici, sta se ne moze igrati na Bilinom polju ne moze ni na Grbavici... dakle grupna faza LP i LE, utakmice SP I EP, utakmice klupskog svjetskog prvenstva i sl tekme koje zahtijevaju CAT 4 se ne mogu igrati ni na jednom nasem stadionu i tako ne lupaj za uslove koje ispunjava Bilino a ne ispunjava Grbavica a u biti isti stadioni... koji stadion je bliži CAT 4, to je Bilino polje (samo iz razloga novinarskih loza jer se na Grbavici jako teako mogu dodati dodatna mjesta za novinare a da ne ugrozis minimalan broj mjesta u loži za domacine i goste) ali to UEFU ne zanima koliko si blizu ako ne zadovoljavas CAT 4...HeraklitMracni je napisao/la: ↑01 apr 2021, 19:38Znaci zaboravite Grbavicu
Čelik mora iskoristiti ovaj sadasnji travnjak i napraviti sebi B teren na sljaci na Kamberovicu za treninge..
Vec sad se planovi trebaju kovati treba tu dosta procedura..a brzo ce proci 3 mjeseca do zamjene travnjaka i rekontrukcije na BP
Vec sad se planovi trebaju kovati treba tu dosta procedura..a brzo ce proci 3 mjeseca do zamjene travnjaka i rekontrukcije na BP
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 01 apr 2021, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Pa najgore je kad ti stadioni u ligi izgledju ko 4 ili 5 liga engleske,neki cak i gore... raste korov na tribini iza gola na toj istoj Grbavici i oni to predstavljaju kao mega projekat... Svjesni smo da trolaju ali brate popusti malo,budi realan...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Tako jeKompromis je napisao/la: ↑01 apr 2021, 19:51Kakve uslove bolan ne lupaj... stadioni Bilino polje i Grbavica su stadioni iste kategorije i to CAT 3.... drugim rijecima sta se moze igrati na Bilinom moze i na Grbavici, sta se ne moze igrati na Bilinom polju ne moze ni na Grbavici... dakle grupna faza LP i LE, utakmice SP I EP, utakmice klupskog svjetskog prvenstva i sl tekme koje zahtijevaju CAT 4 se ne mogu igrati ni na jednom nasem stadionu i tako ne lupaj za uslove koje ispunjava Bilino a ne ispunjava Grbavica a u biti isti stadioni... koji stadion je bliži CAT 4, to je Bilino polje (samo iz razloga novinarskih loza jer se na Grbavici jako teako mogu dodati dodatna mjesta za novinare a da ne ugrozis minimalan broj mjesta u loži za domacine i goste) ali to UEFU ne zanima koliko si blizu ako ne zadovoljavas CAT 4...HeraklitMracni je napisao/la: ↑01 apr 2021, 19:38Znaci zaboravite Grbavicu
A to za loze nije tocno. Koliko se sjecam vip mora za cat4 imati 100 mjesta, za cat3 75.. nekad je to bilo 250 al je promjenjeno. Mislim da Grbavica nema problem s tim vip mjestima. Vama fali drugih stvari. Tipa nema 2 tv studija i pozicija za kameru je prelosa. Mora biti veca kvadratura itd itd ugl nista sto s novom i pravom tribinom se ne moze rijesit
It's better when it's live
- Antipolitika3
- Kontakt:
Veceg" modernog "rugla u 21.st vjerovatno nema no jos se da spasiti dobrom centralnom tribinom.
Npr Pecara gradjena prije 25godina izgleda puno bolje nego ova gradnja na vrat na nos.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Nekad se tvrdilo da se Kineski zid vidi s Mjeseca, pa se ispostavilo da to nije tocno. Zivo me zanima vide li se ovi stubovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.