U15 kriloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 nov 2021, 21:40Može i na zimu, što da ne.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 nov 2021, 21:35Zašto na ljetne, može i na zimske. Dodao bih još Buljubašića i malog Kosu. Zamisli kakav bi to podstrek njima bioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 nov 2021, 19:55Pramenkovic u 16 utakmica 14 golova![]()
Treba ga povesti na pripreme na ljeto, nek odigra momak barem prijateljske, ako vidis da treba jos napredovati ne treba ga forsirati, ako vidis da malac pokazuje svoj talenat, iskoristi to majku mu yebem. Sto kaže neko, ako moze dijete od 16 god igrati ligu prvaka, moze i kod nas dijete od 16 god igrati kukuruz ligu
Ne znam za tog Kosu, prvi put čujem, koliko godina ima, pozicija ?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koso ne moze sad za u17 igrati a ne da igra za prvi tim. U ligi toj pionira imas igraca sa puno boljom statistikom pa i karakteristikama. Mali je dobar potencijal tu nema rijeci al npr ovih par tekmi sto sam upratio dole onaj Cerić je tu negdje i onaj visoki zadnji vezni došao odnekud. To je u15.
-
- Kontakt:
Ma kakvi drug,samo kupovina vremena sebi.Znao sam odma da od toga nema nista,zvucilo predobro da bi bilo istina.Sad lafo uzima raju sa pricom kako uvodi VAR od sljedece sezoneHistoricar je napisao/la: ↑03 nov 2021, 21:31Banjalučki kriminalac u martu rece, da se u ovoj godini radi teren Tušnja, a Koševo 2022NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 nov 2021, 21:11Ma realno ne moze drugacije nikako.Kosevo cim padne malo jaca kisa postane slab teren,sta tek reci za Bijeljinu,Tusanj,Trebinje,Vrapcice pa i teren na Bijelom Brijegu nije nista specijalno.Dok se ne urade tereni i grijaci ispod na bar 50% stadiona,pauza se ova nece skracivati.I ovo je dobro,nekad je znalo zavrsavati u novembru a pocinjati u martu negdje.Pauza je preduga,skoro 3 mjeseca nije malo.Ali sta je tu je....![]()
![]()

Nece on feninga uloziti u terene,niti ce uvesti VAR.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 nov 2021, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Lista strelaca U15
31
Dževahirić Faris (FK BORAC)
13
Bešić Mahir (FK TUZLA CITY)
12
Dedić Tarik (FK TUZLA CITY)
Mešić Sanin (FK ŽELJEZNIČAR)
10
Koso Bakir (FK SARAJEVO)
Rahimić Omar (FK VELEŽ)
treba ovoga dovesti
31
Dževahirić Faris (FK BORAC)
13
Bešić Mahir (FK TUZLA CITY)
12
Dedić Tarik (FK TUZLA CITY)
Mešić Sanin (FK ŽELJEZNIČAR)
10
Koso Bakir (FK SARAJEVO)
Rahimić Omar (FK VELEŽ)
treba ovoga dovesti

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odmah u prvi tim!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Doncic ni dan danas ne smije sam izaci na ulicu u Dallasu zbog deranja dresa.PeakyBlinders je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:11Mene toliko boli ono deranje dresa, ja mu halalit ne mogu. Široko mu polje.
Tacno smo cudna sorta i sta god da nam se desi ne treba da nas cudi. Tito nam ne udovolji
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kakav afekt, ubiješ čovjeka i kažeš na sudu iz afekta. Sve uredu. To ti je ono kad pijan napravi sudar i onda ga brane ljudi, pa pijen je bio znaš ne bi on nikad.
Ako ko treba da šta dere to smo mi ovih 2000-3000 standardnih, radi njihove igre. Još ti taj isti lik pravio haos na treningu, nasrtao na igrače. Afekt, šta ćeš, proći će.
Sjećam se Suljića kad baci dres, pa se parola diže zbog tih gluposti. I evo opet, da im se ne bi majke sjetili iskopa raja afekt. Ne znam da li bi afekt bio da je Hodžić podero dres i bacio ga.
Kad je Sarajevo u pitanju ne postoji afekt ni bilo kakav drugi izraz koji može opravdati nekog ko dere dres koji su nosili Hase, Keli, Pape, Vaha... Dres koji mi držimo uramljen na zidu dnevnog boravka iznad tv-a.
Da ti ja kažem šta je to. To ti je brate moj cigan koji je umislio da je klasa i kojem su pare udarile u glavu. Koji bi napravio nešto sad, a ne bi dobio šut kartu. Kojeg poznajem površno i znam da je mentalni patuljak. Kojeg je Sarajevo napravilo igračem, a on guzicom vrata zatvorio.
ORIGINAL 1987
Znam sve kad se sjetim utakmice u Vitezu prije par sezona bagerom čistili teren, ali majka mu stara zar ne postoje neka rješenja pokrivači neki za teren itd ako se nema para za terene. Apsurdistan zvani Bosna i Hercegovina.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- napoleon72
- Kontakt:
PeakyBlinders je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:23Kakav afekt, ubiješ čovjeka i kažeš na sudu iz afekta. Sve uredu. To ti je ono kad pijan napravi sudar i onda ga brane ljudi, pa pijen je bio znaš ne bi on nikad.keli je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:41I ronalda treba izbacit iz repke portugala, googlaj malo rijec afektPeakyBlinders je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:11
Mene toliko boli ono deranje dresa, ja mu halalit ne mogu. Široko mu polje.
Ako ko treba da šta dere to smo mi ovih 2000-3000 standardnih, radi njihove igre. Još ti taj isti lik pravio haos na treningu, nasrtao na igrače. Afekt, šta ćeš, proći će.
Sjećam se Suljića kad baci dres, pa se parola diže zbog tih gluposti. I evo opet, da im se ne bi majke sjetili iskopa raja afekt. Ne znam da li bi afekt bio da je Hodžić podero dres i bacio ga.
Kad je Sarajevo u pitanju ne postoji afekt ni bilo kakav drugi izraz koji može opravdati nekog ko dere dres koji su nosili Hase, Keli, Pape, Vaha... Dres koji mi držimo uramljen na zidu dnevnog boravka iznad tv-a.
Da ti ja kažem šta je to. To ti je brate moj cigan koji je umislio da je klasa i kojem su pare udarile u glavu. Koji bi napravio nešto sad, a ne bi dobio šut kartu. Kojeg poznajem površno i znam da je mentalni patuljak. Kojeg je Sarajevo napravilo igračem, a on guzicom vrata zatvorio.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Mislim da je Široki napravio neki najlon i stavio preko terena. Teren poslije bio najgora oranica. Terene pod hitno raditi i vršiti pritisak na Picu da krene sa onim što je obećao.Foux87 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:42Znam sve kad se sjetim utakmice u Vitezu prije par sezona bagerom čistili teren, ali majka mu stara zar ne postoje neka rješenja pokrivači neki za teren itd ako se nema para za terene. Apsurdistan zvani Bosna i Hercegovina.
ORIGINAL 1987
Ma kakav on prije će se izgraditi ona tribina na Tušnju nego li da on napravi išta dobro.PeakyBlinders je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:55Mislim da je Široki napravio neki najlon i stavio preko terena. Teren poslije bio najgora oranica. Terene hitno, i vršiti pritisak na Picu da krene sa onim što je obečao.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Zenica nam ode u nižu ligu, imamo Grbavicu perfektan teren i to je to. Koševo se ko može nešto i dražati radi dobre drenaže, ali i njega moramo hitno riješavati. Imaš jedan teren u ligi da je top, četiri terena onako i ostalo kaljuže. Šta će biti u Prijedoru, Trebinju, Posušju, Bijeljini kad zapada, a o Tuzli da ne govorim.
ORIGINAL 1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:19Kojeg smo mi fudbalskog virtuoza imali nismo bili svjesni.
Tino Sex Susic![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2021, 00:14ElCartel11 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:19Kojeg smo mi fudbalskog virtuoza imali nismo bili svjesni.
Tino Sex Susic![]()
![]()
![]()
Afekt.PeakyBlinders je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:23Kakav afekt, ubiješ čovjeka i kažeš na sudu iz afekta. Sve uredu. To ti je ono kad pijan napravi sudar i onda ga brane ljudi, pa pijen je bio znaš ne bi on nikad.keli je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:41I ronalda treba izbacit iz repke portugala, googlaj malo rijec afektPeakyBlinders je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:11
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
U pravu si.PeakyBlinders je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:23Kakav afekt, ubiješ čovjeka i kažeš na sudu iz afekta. Sve uredu. To ti je ono kad pijan napravi sudar i onda ga brane ljudi, pa pijen je bio znaš ne bi on nikad.keli je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:41I ronalda treba izbacit iz repke portugala, googlaj malo rijec afektPeakyBlinders je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:11
A sta mislis o onima koji kazu da je za njih jedan (ne)covjek FK SARAJEVO?

-
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:19Kojeg smo mi fudbalskog virtuoza imali nismo bili svjesni.
Tino Sex Susic![]()
![]()

I to sve pred ocima Ameryca Laporta, svojevremeno najskupljeg pojačanja u historiji Manchester Citya

“Ne vjerujem… To nikada nije bila tema razgovora s predstavnicima FK Sarajevo i novim vlasnikom Ismirom Mirvićem”. Hadžibegić
Kazem vam ide neko tipa Skoro, Torlak, Ili Emir nazad. neka bivsa "legenda" sada kad su pare tu svi su uz Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.