PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Gurbetima valja samo Ćuran, najgori selektor reprezentacije poslije rata. Jer je zvao pola Želje. Ovamo nijedan ne valja, TSS upao preko amidže, asli mu amidža naštimao i asistenciju na Mundijalu. Mrze čovjeka koji nas je jedini odveo negdje, samo zato što ih je silovao kao igrač. Rahman preko pitarskog lobija a Kroševski koji se ne može u Želji za prvu postavu izborit, nije. Zato su i gurali Osima u reprezentaciju, samo tako bi oni bili zadovoljni. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ništa Bože sačuvaj, zar nije tako? Niko živ vam ne valja. Trebao je Morž bit selektor, to bi najbolje bilo. 

-
- Kontakt:
Realno ako je iko zasluzio poziv iz Zelje to je Stilic. Kjosevski nikako. Covjek nikako ne spada ni medu top 3 golmana lige. Znaci samo Stilic. U Sarajeva samo Rahmanovic, jer im je trenutno u naiboljoj formi i najbolji igrac. Ahmetovic ima godina, a pored Dzeke, Hodzica i Visce tesko da moze parirati.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ma kakav Ahmetović, to je pretjerivanje. I Štilić vjerovatno samo zbog godina nije pozvan. Kjosevski zalutao na spisak, Cipetić zasluženo tu, daleko najbolji desni bek u ligi.
Kako god, realno loš spisak al eto. Neka igrača iz lige al je pozvao previše klupiranih igrača po evropskim nedođijama.
Kako god, realno loš spisak al eto. Neka igrača iz lige al je pozvao previše klupiranih igrača po evropskim nedođijama.
1. Nadji mi ko je napisao da je Kjosevski sada zasluzio poziv u repku?
2. Jel i ti mislis da je Rahmanovic bolji igrac od Stilica i najbolji igrac lige (zbog ove zadnje tri tekme?)

3. Kako mislis da nam niko ziv ne valja? Da li si svjestan da je i ovako na ovom spisku opet skoro pola Zeljovaca?

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Salu na stranu, meni je Ahmetovic ubjedljivo najbolji igrac Sarajeva, poslije Tatar pa onda Rahmanovic. Ne znam kakav je ovo hajp oko Rahmanovica, momak do pocetka polusezone solidan igrac bio, nije los bio a ni pretjerano dobar. Sada zbog ovih par tekmi, pretvori se u Gennaro Gattusa.
nasa noc traje danima
1. Nije niko napisao al se priča o nekom "pitarskom lobiju". Kakav je onda lobi pozivanje lošijeg golmana drugoplasirane ekipe u ligi? Ako nije lošiji od Erića, tu su negdje. Nit je mladi talenat nit koji qrac. Što će na spisku? Zbog kojih interesa?dejavu je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:15
1. Nadji mi ko je napisao da je Kjosevski sada zasluzio poziv u repku?
2. Jel i ti mislis da je Rahmanovic bolji igrac od Stilica i najbolji igrac lige (zbog ove zadnje tri tekme?)![]()
![]()
3. Kako mislis da nam niko ziv ne valja? Da li si svjestan da je i ovako na ovom spisku opet skoro pola Zeljovaca?![]()
2. Tehnički niko u ligi nije bolji od Štilića al je Rahmanović SEDAM godina mlađi igrač i fizički jači, pokretljiviji. Štilić je igrač poteza al fizički se ne može mjerit s Rahmanovićem. Uostalom, nit bi Štilić dobio šansu nit će je Rahmanović dobit, al eto.
3. Pljujete svakog selektora redom još od Mehe Kodre. Baš vi Željovci, vi ste Papetu i dali nadimak Teleća glava, vi ste Osima gurali svaki put kad se novi selektor birao... Jest skoro pola Željovaca i svaka čast svakom, al je vama malo kad bi dva igrača bila iz drugog "izvora". Daj vama sve. I uvijek neke priče o pitarskom savezu i pitarskom lobiju.
Ne bi trebalo zvati igrace iz Zelje zbog nehigijene, a vlada Corona virus.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Moržina ubjedljivo najbolji trener od svih pokemona koji su se izredali na klupi reprezentacije, izuzev Ćire naravno. Svi to dobro znate jel

Ali svima je drago što je nije selektor

Jest jest, htjela ga Barcelona uzet 2009. al su dali priliku Guardioli. A i nakon Sarrija ga je Abramovič kontaktirao za Chelsea al jbg, Amar voli Želju. 
Daj ba, budi realan malo. I Baždarević i Sušić su tanki treneri al su vodili ekipe u Francuskoj, Turskoj, makli su se negdje iz ove močvare. O Bajeviću sad da ne pričam, prema CVu i trofejima je Ančeloti za sve, uključujući i Ćiru.
Amar je mangupski trener, mahalac, i kao takav je odličan za ovu ligu. Al za reprezentaciju?? Misliš da bi on mogao vodit Džeku, Pjanića, Kolašinca, Begovića...? Budimo realni, ne bih ja pola riječi rekao da je dobacio barem do JSL, da ne pričamo dalje. Ne može ba, nema smisla. Dajte malo realnosti yebemu.

Daj ba, budi realan malo. I Baždarević i Sušić su tanki treneri al su vodili ekipe u Francuskoj, Turskoj, makli su se negdje iz ove močvare. O Bajeviću sad da ne pričam, prema CVu i trofejima je Ančeloti za sve, uključujući i Ćiru.
Amar je mangupski trener, mahalac, i kao takav je odličan za ovu ligu. Al za reprezentaciju?? Misliš da bi on mogao vodit Džeku, Pjanića, Kolašinca, Begovića...? Budimo realni, ne bih ja pola riječi rekao da je dobacio barem do JSL, da ne pričamo dalje. Ne može ba, nema smisla. Dajte malo realnosti yebemu.
Ja navodim ove levate bivše selektore , osim Ćire - a ti ubacuješ u pricu Guardiolu, Sarrija itdskoroalen je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:57Jest jest, htjela ga Barcelona uzet 2009. al su dali priliku Guardioli. A i nakon Sarrija ga je Abramovič kontaktirao za Chelsea al jbg, Amar voli Želju.

Slišković, Kodro, Sušić, Baždarević, nekad vrhunski igraci, ali kao treneri teža smijurija

I dobro si, za njih Morž Amar i jest Guardiola kao trener

Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 mar 2020, 17:03, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Jeb.es repku ko se više na to fura, jos nikada nismo pobijedili u kvalifikacijama ili barazima reptezentaciju iz evropskog vrha. Trećerazredna reprezentacija, imamo samo Džeku koji je igrač svjetske klase i to je to.
Samo PLBiH

Samo PLBiH

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Dobro, malo zayebancije nije na odmet.let3 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:01Ja navodim ove levate bivše selektore , osim Ćire - a ti ubacuješ u pricu Guardiolu, Sarrija itdskoroalen je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:57Jest jest, htjela ga Barcelona uzet 2009. al su dali priliku Guardioli. A i nakon Sarrija ga je Abramovič kontaktirao za Chelsea al jbg, Amar voli Želju.
Amar je mangupski trener, mahalac, i kao takav je odličan za ovu ligu. Al za reprezentaciju?? Misliš da bi on mogao vodit Džeku, Pjanića, Kolašinca, Begovića...? Budimo realni, ne bih ja pola riječi rekao da je dobacio barem do JSL, da ne pričamo dalje. Ne može ba, nema smisla. Dajte malo realnosti yebemu.jako iskusno.
Slišković, Kodro, Sušić, Baždarević, nekad vrhunski igraci, ali kao treneri teža smijurijašto i sam znaš, ali eto malo me trolaš sad, al nema veze.
I dobro si, za njih Morž Amar i jest Guardiola kao trener![]()

Al realno, trenerski posao je takav, gleda se CV. Možda bi se Osim bolje snašao nego pola nabrojanih, tu se nikad ne zna. Velike ekipe rizikuju s mladim trenerima, nekom uspije a nekom ne. Guardiola i Zidane su s minimalno iskustva i nikakvim CVem krenuli s velikim ekipama i ostvarili veće uspjehe nego odlično plaćeni iskusni treneri prije njih. Ljungberg, Henry, pa i Solskjaer nisu. To je kocka. Kad je reprezentacija u pitanju, svako će više vjerovat treneru iz šeste ili sedme lige svijeta, iako bez trofeja, nego najtrofejnijem treneru jedne lige kao što je naša. Ovdje Uščuplić ima trofej, Vlado Jagodić, Karačić... Baka je vjerovatno najneiskusniji selektor poslije rata al i on je došao na klupu reprezentacije s jačim CVem nego što Osim sad ima. Osim bi u babi mogao imat najboljeg mentora al Ivica je već bolestan da se time zamara. Nek on ode iz ove lige u Švicarsku, Austriju, Tursku, Cvajtu, drugu francusku... Bilo gdje, neću imat ništa protiv da sutra bude selektor. Ako neka ekipa iz Evrope otkrije da u njemu ima kuveta, može i reprezentaciju vodit. Al ovako...
-
- Kontakt:
Ovo ti je @skoro dobro rekao čovjek Musemić je mnogo bolji trener od Papeta, a sigurno i morz od Bazdarevica.let3 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:01Ja navodim ove levate bivše selektore , osim Ćire - a ti ubacuješ u pricu Guardiolu, Sarrija itdskoroalen je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:57Jest jest, htjela ga Barcelona uzet 2009. al su dali priliku Guardioli. A i nakon Sarrija ga je Abramovič kontaktirao za Chelsea al jbg, Amar voli Želju.
Amar je mangupski trener, mahalac, i kao takav je odličan za ovu ligu. Al za reprezentaciju?? Misliš da bi on mogao vodit Džeku, Pjanića, Kolašinca, Begovića...? Budimo realni, ne bih ja pola riječi rekao da je dobacio barem do JSL, da ne pričamo dalje. Ne može ba, nema smisla. Dajte malo realnosti yebemu.jako iskusno.
Slišković, Kodro, Sušić, Baždarević, nekad vrhunski igraci, ali kao treneri teža smijurijašto i sam znaš, ali eto malo me trolaš sad, al nema veze.
I dobro si, za njih Morž Amar i jest Guardiola kao trenerA Musemić Sarri
![]()
Sto se tice reprezentacije samo Ćiro i sad Bajevic klasa treneri.
Na SP smo otišli vise sretno nego spretno što se kaže. Nismo imali nikakvu igru ali je bilo sreće i pali golovi Hajrovica i Ibisevica. Posebno sa Slovačkom nismo zaslužili pobjediti, a i ostale utakmice nismo imali nikakvu igru što se pokazalo i na SP.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 09 mar 2020, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Amar je u Želji, trenutno zauzetskoroalen je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:10
Dobro, malo zayebancije nije na odmet.![]()
Al realno, trenerski posao je takav, gleda se CV. Možda bi se Osim bolje snašao nego pola nabrojanih, tu se nikad ne zna. Velike ekipe rizikuju s mladim trenerima, nekom uspije a nekom ne. Guardiola i Zidane su s minimalno iskustva i nikakvim CVem krenuli s velikim ekipama i ostvarili veće uspjehe nego odlično plaćeni iskusni treneri prije njih. Ljungberg, Henry, pa i Solskjaer nisu. To je kocka. Kad je reprezentacija u pitanju, svako će više vjerovat treneru iz šeste ili sedme lige svijeta, iako bez trofeja, nego najtrofejnijem treneru jedne lige kao što je naša. Ovdje Uščuplić ima trofej, Vlado Jagodić, Karačić... Baka je vjerovatno najneiskusniji selektor poslije rata al i on je došao na klupu reprezentacije s jačim CVem nego što Osim sad ima. Osim bi u babi mogao imat najboljeg mentora al Ivica je već bolestan da se time zamara. Nek on ode iz ove lige u Švicarsku, Austriju, Tursku, Cvajtu, drugu francusku... Bilo gdje, neću imat ništa protiv da sutra bude selektor. Ako neka ekipa iz Evrope otkrije da u njemu ima kuveta, može i reprezentaciju vodit. Al ovako...

Al evo, Musemić je Guardiola za sve ove nabrojane bivše selektore, osim Ćire. Plus covjek slobodan sad.
I to sam pisao odmah kad je ona žuta ubleha Prosinecki dobio otkaz - Dovedite Husrefa. Molim lijepo nek se provjeri na temu o selektorima.
Oni doveli Duška, covjek koji ima 72 godine i koji vec 10 godina nikoga ne trenira. Pustite covjeka da uživa u penziji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.