FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AnelZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AnelZ » 23 jun 2014, 16:15

Baja_Zvjerka je napisao/la:2 ekipe igraju vec u Niksicu Evropu, a vi nemate pojma koji su kriteriji Uefe za stadione...
Upravo, u Nikšiću vec dva kluba igraju tako da se morao pronaci jos jedan stadion koji najblize zadovoljava uvjete. Inace samo Podgorica i Nikšić zaista zadovoljavaju uslove (barem za prva dva pretkola), no ukoliko ne postoji stadion koji zadovoljava uvjete UEFA ce omoguciti i odigravanje na neuslovnim stadionima jer samo u krajnjim slucajevima ce narediti odigravanje utakmica van drzave (sto bi ovdje bio slucaj ukoliko bi se trazio uslovan stadion, a znajuci da je Nikšić vec zauzet, a Podgorica se renovira).
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 23 jun 2014, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 23 jun 2014, 16:15

Pa dajte objasnite kakvi su uslovi za dobivanje licence za stadion?
Ako se ovdje moze igrati gdje nema semafora, reflektora itd...Pa komotno i zeljo moze odigrati prvo pretkolo na grbavici onda jer je realno uslovnija od ovoga u lovcenu......

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 23 jun 2014, 16:19

EXIT je napisao/la:Pa dajte objasnite kakvi su uslovi za dobivanje licence za stadion?
Ako se ovdje moze igrati gdje nema semafora, reflektora itd...Pa komotno i zeljo moze odigrati prvo pretkolo na grbavici onda jer je realno uslovnija od ovoga u lovcenu......
Evo i citaj. Za Evropa ligu i Ligu Prvaka prvo i drugo pretkolo je potreban stadion kategorije 2. Za trece pretkolo i play-off Lige Evrope te trece pretkolo Lige Prvaka je potreban stadion trece kategorije, dok za play-off Lige Prvaka i grupne faze Lige Evrope i Lige Prvaka pa sve do finala je potreban stadion cetvrte kategorije. Finala se odlucuju voljom UEFA zavisno koje aplicirao za isto.

http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 23 jun 2014, 16:21

LovcenInfo kaže:
23. Juni 2014. u 15:57

Poštovani,

zbog rekonstrukcije stadiona u Podgorici, ali i zauzetih termina na stadionu u Nikšiću, “Lovćen” će biti domaćin u Petrovcu. Riječ je o stadionu koji je rekonstruisan prošle godine i čiji kapacitet iznosi oko 1.500 sjedišta.

Nakon rekonstrukcije, stadion u Petrovcu ispunio je kriterijume UEFA za odigravanje utakmica prvog i drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Takođe, prije nekoliko dana, na pomenutom je stadionu odigran i prvi meč pod okriljem UEFA – kvalifikacije seniorskih ženskih reprezentacija, između Crne Gore i Turske.

Stadion u Petrovcu ima tribine sa dvije strane (zapad, na kojoj se nalazi VIP loža, ali i odvojeni dio za gostujuće simpatizere; sjever – manja tribina iza gola).

Srdačan pozdrav,

FK “Lovćen” Cetinje
http://www.fklovcen.me/?p=2113
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 jun 2014, 16:23

EXIT je napisao/la:Pa dajte objasnite kakvi su uslovi za dobivanje licence za stadion?
U Petrovcu :D Zamisli onda kakav je u Cetinju :crazy:

Bice u Petrovcu +50 tako neka nam je Bog na pomoci da izduramo te vrucine.. Ovi Garant tamo odradjuju pripreme tako da bi im trebalo biti lakse..

Ovo je garant ta gostujuca tribina :rol:
slika
BUDI ŽELJO !!!

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 23 jun 2014, 16:27

Ne mogu da vjerujem koja je budala iz Uefe rekla da se na ovom stadionu mogu igrat evropske utakmice, pa jbt kod nas neki nizeligaši imaju bolji stadion od ovog.

admirbreza
Kontakt:

Post Postao/la admirbreza » 23 jun 2014, 16:27

Jel druga na Grbavici?
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 23 jun 2014, 16:29

Imam druga iz Nikšića, član je Vojvoda i jedan je iz JEZGRA. Evo šta on kaže:

"nije sjever za goste, nego isto na zapad ima odrađen boks mi smo tu bili sad ću ti dati sliku. "

" tj video, vidi invazije bln :D
" onclick="window.open(this.href);return false;"

Eto ukratko nešto, ako vas nešto zanima mogu pitat. I kaže otprilike ako budemo igrali u nikšiću može nas stati oko 600...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 jun 2014, 16:31

Fina ova tribina natkrivena ipak nije toliko los stadion kako smo u početku mislili :D

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 23 jun 2014, 16:32

Onaj trenutak kada se mi iz BiH zalimo na stadione u drugim drzavama, drago mi je da sam i to dozivio! :D

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 23 jun 2014, 16:33

Odličan zdrijeb :njanjanja: :thumbup: ... Da smo birali bolje nismo mogli izabrati...A ovaj stadion Petrovca ne zadovoljava nista, al' eto valja nam igrati na njemu...
Sto se tice Makedonaca prosle godine su napatili Hajduka, al' realno trebali bi ih proci jer smo bolji...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jun 2014, 16:34

Nisu to ti Makedonci meni se cini, ove je Ruch izbacio prosle godine...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 23 jun 2014, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 jun 2014, 16:35

slika

Ja stadiona i ludila, Pirota je teatar snova za ovo :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 23 jun 2014, 16:36

pa ne kontam,kako ovo ispunjava a Grbavica ne ispunjava uslove??
Manijaci Zeljini

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 jun 2014, 16:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nisu to ti Makedonci meni se cini...
turnovo je bilo naspram 'ajduka al' isto je to
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 jun 2014, 16:37

MrMuscle je napisao/la:Odličan zdrijeb :njanjanja: :thumbup: ... Da smo birali bolje nismo mogli izabrati...A ovaj stadion Petrovca ne zadovoljava nista, al' eto valja nam igrati na njemu...
Sto se tice Makedonaca prosle godine su napatili Hajduka, al' realno trebali bi ih proci jer smo bolji...
Nisu to ti, Hajduk je igrao protiv Turnova :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 23 jun 2014, 16:59

Ovo kada su u pitanju navijaci ne valja nista.Kud bas sad da se Podgorica obnavlja odnosno stadion jer bi invazija dole bila.U Niksic bi sigurno krenula masa nasih navijaca,ali eto i ovako bolje oni,nego Astana.Fudbal kod njih i kod nas je dosta slican s tim sto mi pucamo visoko i mislimo da smo neko i nesto,ali je sve to u pet deka.Blaga prednost nama,ali mislim da ce biti tesko i kada bi ostvarili pozitivan rezultat imali bi 12 milja na Kosevu u revansu sto je fina zarada i prolaskom dobijamo krila za Metalurg,te otvaramo vrato treceg pretkola,ali ipak spustiti loptu na zemlju i ne dozivjeti brukanja koja komsije nam priredjuju u zadnje dvije sezone(Zeta,Kukesi)...oni nam najbolji primjer mogu biti kako je to sve izjednaceno i kako euforija ne donosi nista dobro.
Kako bi nam Kajkut dobro dosao ouuuu ;)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 jun 2014, 17:06

igra u lovcenu onaj stojanovic izgleda sto smo ga htjeli svaki prelazni rok :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 23 jun 2014, 17:10

fedeltafrotta je napisao/la:igra u lovcenu onaj stojanovic izgleda sto smo ga htjeli svaki prelazni rok :mrgreen:
Tu je i Nenad Brnovic od ovih poznatijih sto ih ja znam.Brnovic je igrao u Partizanu i bio dobar igrac sto je i sad iako su ga godine stisle.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 23 jun 2014, 17:16

Ovo je izgleda glavna tribina nakon "rekonstrukcije"...
slika

A ovo gostujuća...
slika

Ima i ovo nešto sa strane... :D
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.