Pa prvo ne možeš porediti jug i sjever na BP sa zapadom i jugom na Grbavici jer to nisu iste tribine. Jug i sjever Bilinog su iza golova, dok je zapad na Grbavici tribina koja nosi kategorizaciju stadiona, kao što je to istok na BP.rishovski je napisao/la: ↑31 mar 2021, 15:47Pa daj nam tu novu slikukontrasviju je napisao/la: ↑31 mar 2021, 15:37Nisi to rekao, fino si napisao da BP ima brojače za razliku od Grbavice i usput se provalio. Nemoj se izvlačiti sadarishovski je napisao/la: ↑31 mar 2021, 15:31
Pa daj nam ti noviju,jel se sta izgradilo na ovoj tribini? A da to nije opet neka metalna konstrukcija u vidu stepenica na koje se zavrnu stolice
Nisam ja rekao da Grbavica nema brojace nego da na Bilinom i Jug i Sjever koje nazivate nasipima protiv poplava,imaju i brojace i mokre cvorove uradjene...
I usput, da, dosta toga je drugačije sada na i oko tribine u odnosu na ovu sliku. Ova slika je iz vremena dok je Grbavica bila stadion 2. kategorije.
Napisao sam kad poredis jug i sjever Bilinog,sta sve ima a sta ima Grbavica na te 2 oronule tribine... valjda mozes skontat iz onog sto procitas.. jer smo poredili tribine a ne stadion u kompletu,jer se stalno proziva taj jug i sjever Bilinog Polja...
Realnije bi bilo porediti istok i recimo jug na BP upravo sa zapadom i jugom na Grbavici. A kada bi izvršili to poređenje, jasno je da su ove dvije tribine na Bilinom estetski ljepše, ali što se tiče samih uslova na tribini - apsolutno su isti, jer su stadioni iste kategorije. Jedino u čemu je prednost istoka na BP u odnosu na zapad Grbavice jesto to što imaju veću press salu, odnosno više mjesta za novinare, jer može stati oko 100 novinara ako se ne varam, dok na Grbavici ja mislim da je 75 maksimum.
Kažem ti, provalio si se jer si ponovo te tribine nazvao oronulim