Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
- King Kenny
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ja sam za osnivanje jedne takve stranice/foruma... 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Spirit of Shankly
- Kontakt:
ee posto nas ima 5-6 koji smo fkt ozbiljni, hajmo na posao.
Posto nisam bas iskusan u tome, neka jedan od nas objasni sta sve netko treba da radi.
Posto nisam bas iskusan u tome, neka jedan od nas objasni sta sve netko treba da radi.
Proud to be a Red
E ja iskreno nemam veze kako se prave forumi al neko sigurno zna, jer nije valjda toliko komplikovano..jednostavno mi se svidja ideja. Al ce nas sportsport.ba sprijecit da pravimo forum, jer im necemo vise ovdje pisat

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Trebaš prvo kupit domenu, te krenut u fantaziju zvanu "kreiranje foruma". Za to će ti trebati neki znalac ili jednostavno platiš informatičaru i on ti napravi, ako želiš uz forum i web. To je prva faza...Spirit of Shankly je napisao/la:ee posto nas ima 5-6 koji smo fkt ozbiljni, hajmo na posao.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- King Kenny
- Kontakt:
Thunder93 je napisao/la:E ja iskreno nemam veze kako se prave forumi al neko sigurno zna, jer nije valjda toliko komplikovano..jednostavno mi se svidja ideja. Al ce nas sportsport.ba sprijecit da pravimo forum, jer im necemo vise ovdje pisat![]()
![]()
![]()
sali se @Thunder93...pisat jasta cemo

YNWA!
YNWA!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
ne zabotavite meneKing Kenny je napisao/la:Ja sam za osnivanje jedne takve stranice/foruma...

1946
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam ZA.
Čuj Konchesky povrijeđen. A jbte taman dobijemo lijevog beka, čovjek jednom odigra kako treba odma' out.
EDIT : Evo pročitao sam da nije ništa strašno. S obzirom da nije igrao par sedmica osjetio je bolove u preponama. Biće na klupi protiv Steaue.
Čuj Konchesky povrijeđen. A jbte taman dobijemo lijevog beka, čovjek jednom odigra kako treba odma' out.

EDIT : Evo pročitao sam da nije ništa strašno. S obzirom da nije igrao par sedmica osjetio je bolove u preponama. Biće na klupi protiv Steaue.

- Spirit of Shankly
- Kontakt:
- King Kenny
- Kontakt:
Ko ce igrat lijevog beka nece valjda opet AggerOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam ZA.

U kakvoj li je aurelio formi

YNWA!
YNWA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I Aurelio je povrijeđen. Agger će lijevo sigurno
Konchesky bi trebao biti spreman za Manchester.

- Spirit of Shankly
- Kontakt:
Konchesky ce najvjerovatnije biti spreman za Steauu. Hodgson ga je zamijenio jer nije duze vrijeme igrao, pa nije htio nista da rizikuje, i izvadio ga je iz igre.OTNYS_YNWA je napisao/la:I Aurelio je povrijeđen. Agger će lijevo sigurnoKonchesky bi trebao biti spreman za Manchester.
Proud to be a Red
Pikajte i mene u tu inicijativu
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
- King Kenny
- Kontakt:
Jos nam samo treba vodja,koji zna kako to ide,da nas organizuje u suprotnom djaba nama velika zelja,od toga nema nistakurdt je napisao/la:Pikajte i mene u tu inicijativu

YNWA!
YNWA!
- Spirit of Shankly
- Kontakt:
Jes' vala fkt, ako se niko od nas ne razumije u to pravljenje, dzaba nam milione inicijativa.
Proud to be a Red
Izgleda @fanatic se razumije i zna sve, ako nisam pogresno skontala
Ja sam definitivno za.. Racunajte i na mene

Ja sam definitivno za.. Racunajte i na mene

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Nisam upucen u te zayebancije oko pravljenja tog fan cluba ili ti foruma trebamo naci nekog web dizajnera ima tu posla oko toga. Treba sacekati Phila Jacksona da ovo vidi on je ja mislim upuceniji od vecine nas. Ako treba pomoci tu samKing Kenny je napisao/la:Jos nam samo treba vodja,koji zna kako to ide,da nas organizuje u suprotnom djaba nama velika zelja,od toga nema nistakurdt je napisao/la:Pikajte i mene u tu inicijativu
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
koliko znam ne zna niko, nazalostSpirit of Shankly je napisao/la:OK, pa je li iko zna sad to praviti i sl. ?

http://lfcbih.smfforfree.com/index.php
@fanatic, imal sta zanimljivo

Zadnja izmjena: YNWA, dana/u 13 sep 2010, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Kao sto vec rekoh
A evo nas'o sam i link foruma tada napravljenog : http://lfcbih.smfforfree.com/index.php
Pa ako ste za mozemo se ovdje aktivirati, i u narednih mjesec da predjemo na kupljenu domenu(to mogu i sam finansirat')..
p.s. ako se ko razumije u ove zaje.bancije, nek' se javi na pp, bolje 2 glave razmisljaju od 1
Eto prvi korak je napravljen
fanatic je napisao/la:Inicijativa je postojala .the scouser je napisao/la:Vjerovatno je situacija sad oko tog oficijelnog udruzenja ovakva : vecina nas ce krenuti samo treba neko da povede.Evo ko krene u taj projekat,meni se moze obratiti za povremenu pomoc,ali je problem sto nece niko da bude taj neko
Pokrenuta je s lfccro foruma, cak smo napravili forum i stranicu(bez nje nema smisla oficijelna registracija) al' NIKO nije pratio inicijativu .
@Phil, momak iz BL i ja smo to sve odradili a na forumu je pisalo jos mozda 2-3 osobe, iako je svako malo link postavljan na ovaj forum .
Sto se mene tice, pocetkom oktobra cu imati vise vremena i opet cu se upustit' u taj "izazov" pa eto ko bude voljan pomoci bujrum![]()
Ako nista barem da imamo svoj sajt i forum, a vremenom ce doci i priznavanje od najtrofejnijeg engleskog kluba .
A evo nas'o sam i link foruma tada napravljenog : http://lfcbih.smfforfree.com/index.php
Pa ako ste za mozemo se ovdje aktivirati, i u narednih mjesec da predjemo na kupljenu domenu(to mogu i sam finansirat')..
p.s. ako se ko razumije u ove zaje.bancije, nek' se javi na pp, bolje 2 glave razmisljaju od 1

Eto prvi korak je napravljen

- Spirit of Shankly
- Kontakt:
Hajd super, znaci koristili bi tu domenu http://lfcbih.smfforfree.com/index.php i poslije bi kupili pravu domenu za forum?
Jesam dobro shvatio?
Jesam dobro shvatio?
Proud to be a Red
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.