Oni preskacu ovo kolo mislim da od drugog pocinju.Baja_Zvjerka je napisao/la:Samo da Sarajevo bude izvuceno da prvu igra kuci... Da nam ne poremete domacinstvo...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hmmm, nije loše sve u svemu. Protivnik sličnog mentaliteta kao i naši klubovi, susjedna zemlja. Sigurno ih se ne smije potcijeniti ali da očekujem prolaz, očekujem. Fina prilika za dobro gostovanje. 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hajde prijatelju, nemoj da trosis energiju na komentare priglupih navijaca manjeg sarajevskog premijerligasa, kluba nastalog dekretom Udbe, itd, isl. Nemoj zaboraviti da sa njima nema rasprave, oni su jako pametni, a uz to rijetko kad ih je koja vlast gurala. Poslije onog rata Udba, poslije ovog zadnjeg neka druga Udba, itd.jahija je napisao/la:Mi smo radnički i klub iz naroda ne iz politike da se lige proširuju radi opstanaka, i igrali smo svuda.amypitar je napisao/la:Stari ste vi drugari,dobro se vi poznajete još iz nižih razreda jugoslovenskog fudbala.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
ma daj,cuj nisi zadovoljan prvi put u evropi i jos iz crne gore.pa sta si trebao dobiti da budes zadovoljan jbt ? travnik?reks je napisao/la:Ja ne razumijem ovu euforiju.Nimalo nisam sretan ovim žrijebom.To će sigurno biti teška i tvrda utakmica i tamo i gore na koševu.Pripreme su sad još važnije i jedino su mjerilo.Budemo li dovoljno snažni,borbeni,fizički spremni imamo se čemu nadati.A da će biti lako nema teorije.Osim toga nije to tim koji je atraktivan da napuni onaj stadion,pride što ne možemo igrati u našoj kući.Ma dobro se pripremiti i biti hrabro
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovi su od Uefe dobili 1 milion eura povodom 100 godina postojanja...
To dobije svaki klub od Uefe za taj jubilej... Pojacali su se tim parama, ali mi opet ne djeluju nesto jaki...
P.S. A ja, terabajt, u pravu si... Ja i zaboravio...

P.S. A ja, terabajt, u pravu si... Ja i zaboravio...

Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 23 jun 2014, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- corleone87
- Kontakt:
I sad ce te vi opet prljati temu raspravama sa ovim pitaricem.Daj ba okanite se gluposti,pustite levata nek pise sta hoce i ignorisite ga..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
kakvo remećenje, Sarajevo ni ne igra prvo pretkolo samo mi i široki, oni tek od drugog a tad ce UEFA morat mjenjat ako se desi da izvuku nas istoBaja_Zvjerka je napisao/la:Samo da Sarajevo bude izvuceno da prvu igra kuci... Da nam ne poremete domacinstvo...

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Poslije onog UDBA, a poslije ovog, SIPA?Letach je napisao/la:Hajde prijatelju, nemoj da trosis energiju na komentare priglupih navijaca manjeg sarajevskog premijerligasa, kluba nastalog dekretom Udbe, itd, isl. Nemoj zaboraviti da sa njima nema rasprave, oni su jako pametni, a uz to rijetko kad ih je koja vlast gurala. Poslije onog rata Udba, poslije ovog zadnjeg neka druga Udba, itd.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Da smo birali ne bi izabrali ovakvog protivnika, sad samo pripreme dobro obaviti, spremiti se i pamet u glavu.
Ne podcjeniti ih da se ne provedemo kao pitari.
Ne podcjeniti ih da se ne provedemo kao pitari.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hordas Doboj ku... mi podoj.Hordas Doboj je napisao/la:Poslije onog UDBA, a poslije ovog, SIPA?Letach je napisao/la:Hajde prijatelju, nemoj da trosis energiju na komentare priglupih navijaca manjeg sarajevskog premijerligasa, kluba nastalog dekretom Udbe, itd, isl. Nemoj zaboraviti da sa njima nema rasprave, oni su jako pametni, a uz to rijetko kad ih je koja vlast gurala. Poslije onog rata Udba, poslije ovog zadnjeg neka druga Udba, itd.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Bravo intelektualac.Letach je napisao/la:Hordas Doboj ku... mi podoj.Hordas Doboj je napisao/la:Poslije onog UDBA, a poslije ovog, SIPA?Letach je napisao/la:Hajde prijatelju, nemoj da trosis energiju na komentare priglupih navijaca manjeg sarajevskog premijerligasa, kluba nastalog dekretom Udbe, itd, isl. Nemoj zaboraviti da sa njima nema rasprave, oni su jako pametni, a uz to rijetko kad ih je koja vlast gurala. Poslije onog rata Udba, poslije ovog zadnjeg neka druga Udba, itd.

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- SarajlijaTM
2- 3 sata plafon, blizu je tozeljovolim je napisao/la:Koliko se moraju vozit do tamo? Poci ce dan prije i eto...
Zanimljivo je da napadač Plavih Nedo Turković ima iskustvo nastupa u crnogorskom timu. Hoće li šef plave struke tražiti njegovu pomoć?
''Naravno, do 16 sati danas ima obavezan odmor, a poslije dolazi na razgovor. Imamo mnogo pitanja za našeg napadača'', zaključuje Admir Adžem.
Neeedo majstore! Osim namjestio sve, znali smo da ćemo igrat protiv njih pa smo ga doveli. Tata, tata, Osim, Osim!
''Naravno, do 16 sati danas ima obavezan odmor, a poslije dolazi na razgovor. Imamo mnogo pitanja za našeg napadača'', zaključuje Admir Adžem.
Neeedo majstore! Osim namjestio sve, znali smo da ćemo igrat protiv njih pa smo ga doveli. Tata, tata, Osim, Osim!

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Letach je napisao/la:Hordas Doboj ku... mi podoj.Hordas Doboj je napisao/la:Poslije onog UDBA, a poslije ovog, SIPA?Letach je napisao/la:Hajde prijatelju, nemoj da trosis energiju na komentare priglupih navijaca manjeg sarajevskog premijerligasa, kluba nastalog dekretom Udbe, itd, isl. Nemoj zaboraviti da sa njima nema rasprave, oni su jako pametni, a uz to rijetko kad ih je koja vlast gurala. Poslije onog rata Udba, poslije ovog zadnjeg neka druga Udba, itd.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ima više od 2-3 sata vjeruj mi. Autobusom treba 5-6 sati.SarajlijaTM je napisao/la:2- 3 sata plafon, blizu je tozeljovolim je napisao/la:Koliko se moraju vozit do tamo? Poci ce dan prije i eto...
- JosipBukal
- Kontakt:
6 Sati kolima preko Mostara
Ima li neko neki podatak sta je Sipa nasla sto je protivzakonito u Zeljeznicaru... Ima li neka optuzba, ima li neko optuzen, zatvoren, osudjen. Za to nema, ali zato za Udbine dekrete postoje dokazi, i sve se zna.
SarajlijaTM je napisao/la:2- 3 sata plafon, blizu je tozeljovolim je napisao/la:Koliko se moraju vozit do tamo? Poci ce dan prije i eto...
Petrovac ako se ne varam je na moru

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
ako budeete isli autobusima u koloni to je 6-7 sati ,puno zaustavljanja na grnici pretresanje itd .mi smo iz sarajeva krenuli u 7 pred podgoricom bili negdje oko 16 h .jako je i loš put kanjon ,krivine .teatar je napisao/la:Ima više od 2-3 sata vjeruj mi. Autobusom treba 5-6 sati.SarajlijaTM je napisao/la:2- 3 sata plafon, blizu je tozeljovolim je napisao/la:Koliko se moraju vozit do tamo? Poci ce dan prije i eto...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.