FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 23 jun 2014, 13:50

Baja_Zvjerka je napisao/la:Samo da Sarajevo bude izvuceno da prvu igra kuci... Da nam ne poremete domacinstvo...
Oni preskacu ovo kolo mislim da od drugog pocinju.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 jun 2014, 13:50

Hmmm, nije loše sve u svemu. Protivnik sličnog mentaliteta kao i naši klubovi, susjedna zemlja. Sigurno ih se ne smije potcijeniti ali da očekujem prolaz, očekujem. Fina prilika za dobro gostovanje. :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 23 jun 2014, 13:50

jahija je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Stari ste vi drugari,dobro se vi poznajete još iz nižih razreda jugoslovenskog fudbala.
Mi smo radnički i klub iz naroda ne iz politike da se lige proširuju radi opstanaka, i igrali smo svuda.
Hajde prijatelju, nemoj da trosis energiju na komentare priglupih navijaca manjeg sarajevskog premijerligasa, kluba nastalog dekretom Udbe, itd, isl. Nemoj zaboraviti da sa njima nema rasprave, oni su jako pametni, a uz to rijetko kad ih je koja vlast gurala. Poslije onog rata Udba, poslije ovog zadnjeg neka druga Udba, itd.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 23 jun 2014, 13:52

reks je napisao/la:Ja ne razumijem ovu euforiju.Nimalo nisam sretan ovim žrijebom.To će sigurno biti teška i tvrda utakmica i tamo i gore na koševu.Pripreme su sad još važnije i jedino su mjerilo.Budemo li dovoljno snažni,borbeni,fizički spremni imamo se čemu nadati.A da će biti lako nema teorije.Osim toga nije to tim koji je atraktivan da napuni onaj stadion,pride što ne možemo igrati u našoj kući.Ma dobro se pripremiti i biti hrabro
ma daj,cuj nisi zadovoljan prvi put u evropi i jos iz crne gore.pa sta si trebao dobiti da budes zadovoljan jbt ? travnik?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jun 2014, 13:52

Ovi su od Uefe dobili 1 milion eura povodom 100 godina postojanja... :shock: To dobije svaki klub od Uefe za taj jubilej... Pojacali su se tim parama, ali mi opet ne djeluju nesto jaki...

P.S. A ja, terabajt, u pravu si... Ja i zaboravio... :D
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 23 jun 2014, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 23 jun 2014, 13:52

I sad ce te vi opet prljati temu raspravama sa ovim pitaricem.Daj ba okanite se gluposti,pustite levata nek pise sta hoce i ignorisite ga..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 23 jun 2014, 13:56

Baja_Zvjerka je napisao/la:Samo da Sarajevo bude izvuceno da prvu igra kuci... Da nam ne poremete domacinstvo...
kakvo remećenje, Sarajevo ni ne igra prvo pretkolo samo mi i široki, oni tek od drugog a tad ce UEFA morat mjenjat ako se desi da izvuku nas isto ;)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 jun 2014, 13:56

u pola 3 izvlacenje drugog pretkola
FKŽ !

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 23 jun 2014, 13:59

Letach je napisao/la:Hajde prijatelju, nemoj da trosis energiju na komentare priglupih navijaca manjeg sarajevskog premijerligasa, kluba nastalog dekretom Udbe, itd, isl. Nemoj zaboraviti da sa njima nema rasprave, oni su jako pametni, a uz to rijetko kad ih je koja vlast gurala. Poslije onog rata Udba, poslije ovog zadnjeg neka druga Udba, itd.
Poslije onog UDBA, a poslije ovog, SIPA?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jun 2014, 14:00

Da smo birali ne bi izabrali ovakvog protivnika, sad samo pripreme dobro obaviti, spremiti se i pamet u glavu.

Ne podcjeniti ih da se ne provedemo kao pitari.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 23 jun 2014, 14:01

Hordas Doboj je napisao/la:
Letach je napisao/la:Hajde prijatelju, nemoj da trosis energiju na komentare priglupih navijaca manjeg sarajevskog premijerligasa, kluba nastalog dekretom Udbe, itd, isl. Nemoj zaboraviti da sa njima nema rasprave, oni su jako pametni, a uz to rijetko kad ih je koja vlast gurala. Poslije onog rata Udba, poslije ovog zadnjeg neka druga Udba, itd.
Hordas Doboj ku... mi podoj.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 23 jun 2014, 14:02

Letach je napisao/la:
Bravo intelektualac. ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 jun 2014, 14:02

zeljovolim je napisao/la:Koliko se moraju vozit do tamo? Poci ce dan prije i eto...
2- 3 sata plafon, blizu je to

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 23 jun 2014, 14:03

Zanimljivo je da napadač Plavih Nedo Turković ima iskustvo nastupa u crnogorskom timu. Hoće li šef plave struke tražiti njegovu pomoć?

''Naravno, do 16 sati danas ima obavezan odmor, a poslije dolazi na razgovor. Imamo mnogo pitanja za našeg napadača'', zaključuje Admir Adžem.

Neeedo majstore! Osim namjestio sve, znali smo da ćemo igrat protiv njih pa smo ga doveli. Tata, tata, Osim, Osim! :-D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 23 jun 2014, 14:05

Letach je napisao/la:
:clap: :clap: :clap: :clap: Pa **** ga ti kada čačkaš svaki put oko UDBE možeš dati valjda neki kontraargument oko SIPE :hmmmmm:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 23 jun 2014, 14:05

SarajlijaTM je napisao/la:
zeljovolim je napisao/la:Koliko se moraju vozit do tamo? Poci ce dan prije i eto...
Ima više od 2-3 sata vjeruj mi. Autobusom treba 5-6 sati.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 23 jun 2014, 14:08

6 Sati kolima preko Mostara

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 23 jun 2014, 14:08

Ima li neko neki podatak sta je Sipa nasla sto je protivzakonito u Zeljeznicaru... Ima li neka optuzba, ima li neko optuzen, zatvoren, osudjen. Za to nema, ali zato za Udbine dekrete postoje dokazi, i sve se zna.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 jun 2014, 14:09

Petrovac ako se ne varam je na moru :eh:
Željeznicar za život cijeli !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jun 2014, 14:11

teatar je napisao/la:
Ima više od 2-3 sata vjeruj mi. Autobusom treba 5-6 sati.
ako budeete isli autobusima u koloni to je 6-7 sati ,puno zaustavljanja na grnici pretresanje itd .mi smo iz sarajeva krenuli u 7 pred podgoricom bili negdje oko 16 h .jako je i loš put kanjon ,krivine .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.