Seyo nije se lijepio tripovima,koliko ja znamSeyo_TM je napisao/la:ma ja esii, "bo" se on u venu tri puta dnevno i lijepio se tripovima ko zidovi tapetama

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Seyo nije se lijepio tripovima,koliko ja znamSeyo_TM je napisao/la:ma ja esii, "bo" se on u venu tri puta dnevno i lijepio se tripovima ko zidovi tapetama
To zaista više nije bitno, vidjelo se protiv Zrinjskog, i da ćuskije padaju Dolina će biti puna.nedaTM87 je napisao/la:sta kazu kakvo ce vrijeme biti sutra?? samo da ne bude o5 kise i stadion je i ovako los, a jos bi mu dodatna kisa dohakala....i naravno bez obrzira na vrijeme ocekujem punu dolinu 9 000-10 000
Hamo je napisao/la:ja se zabrinuo gdje je seyo nema ga a vidim neki novi lik doso avatar mu lokomotiva kad taj lik seyo **** nisam ime cito
rece nam ljudi da smo nepismeni...123456 je napisao/la:Hamo je napisao/la:ja se zabrinuo gdje je seyo nema ga a vidim neki novi lik doso avatar mu lokomotiva kad taj lik seyo **** nisam ime cito
Hahah pa i ja po Avateru ljude poznajem ovdje-I kada ga zamjene treba mi vremena da se priviknem..........
Siris dezinformacije...theM87 je napisao/la:nisam bukvalno mislio, a i mislim da videoton u slucaju da budemo prvaci i ne mozemo izvuc jer oni bas i nemaju ekipu da budu prvaciHamo je napisao/la:1.)prije svega spusti se na zemlju 2.)ti uspoređuješ pretkola sa polufinalom Kupa Uefa ili kako se već tada zvao Kup Kupova neznam tačno stim da nas je u finalu čekao Real...jake osvetetheM87 je napisao/la:da nas hoce u pretkolu lige prvaka zapast videoton da im se osvetimo![]()
![]()
Ako bude ovakvo vrijeme , +17 stepeni.. 12 000 ljudi ce biti na stadionu!bistrikboy je napisao/la:"U razdeljak te ljubim..."![]()
Sutra ako odigraju na nivou ovih zadnjih utakmica pobjeda nece doci u pitanje,nadam se da ukoliko u 10.-toj minuti ne budemo vodili 3-0 da se nece stvarati bespotreban pritisak,ocekujem dobro popunjenu Grbavicu i "Grbavicu" prije tekme!
Ćulum je jedan od par igraca koji u ovih nekoliko utakmica igra jako dobro i slazem se da je zasluzio da se upise u listu strijelaca...evidentan je njegov napredak u odnosu na proslu polusezonu gdje je isto odigrao solidno ali su ga cesti kartoni sputavali da igra u kontinuitetu...jako se dobro prilagodio u proljetnom dijelu,postao je pametniji a borbenost je na zavidnom nivou...Amar je bas pogodio kada je njega doveo,nadam se da ce ostati u Želji i iducu sezonu i da nece odmah gledati da ode iz kluba,mada ima validan ugovor,ne treba nekada ni neku lovu uzeti ako znas da od tog igraca imas veliku koristŽeljovac je napisao/la:Sutra je vrijeme da se i Milan Ćulum napokon upiše u strijelce ove sezone. Zaslužio je.
Ma nesto se puno i ne gura da skace u prekidima,a u igri je vezan za dio terena oko centra,mozda da igra aktivnije prema naprijed letio bi i na centarsut...ne znaci da mu nije jaca strana igra glavom,samo ne ulazi u sanse u takvim situacijama,ali koliko je visok ima super tehniku sto je fantasticnoSeyo_TM je napisao/la:Dao bi gol on davno da nauci igrat glavom...nije mu to jaca strana...a steta one visine...
vjeruj mi da nisu.....nije neka mrznja ili zavist (taman posla da se brinem oko broja psotova na forumu) ali pratim ih sta pisu mozda pola godine i samo je prica vezana za kosarkaski klub Parizan, dok ovdje na svim temama ima spama 30-40%Željovac je napisao/la:Ali zato su kod nas pametniji postovi!The Game je napisao/la:Ima ti KK Partizan na b92 2300+ samo za ovu sezonu, ako si na to mislioA_d_0 je napisao/la:znal neko koliki je rekord u ginisovoj knjizi? mozda se sta para i dobije![]()
![]()
Nazalost, kako ovi predvidajju, opet mokro ima da bude:1921 je napisao/la:Ako bude ovakvo vrijeme , +17 stepeni.. 12 000 ljudi ce biti na stadionu!bistrikboy je napisao/la:"U razdeljak te ljubim..."![]()
Sutra ako odigraju na nivou ovih zadnjih utakmica pobjeda nece doci u pitanje,nadam se da ukoliko u 10.-toj minuti ne budemo vodili 3-0 da se nece stvarati bespotreban pritisak,ocekujem dobro popunjenu Grbavicu i "Grbavicu" prije tekme!
Puno puta je neprecizno sutao glavom nakon prekida, evo i sad protiv zrinjskog...regoje ga onolikog nadvisio kod gola u lukavici(mada se ovaj sluzio rukama)...a njegova igra na zemlji i na sredini terena je neupitna, samo kazem zasto nije prije dao gol...boccaccio je napisao/la:Ma nesto se puno i ne gura da skace u prekidima,a u igri je vezan za dio terena oko centra,mozda da igra aktivnije prema naprijed letio bi i na centarsut...ne znaci da mu nije jaca strana igra glavom,samo ne ulazi u sanse u takvim situacijama,ali koliko je visok ima super tehniku sto je fantasticnoSeyo_TM je napisao/la:Dao bi gol on davno da nauci igrat glavom...nije mu to jaca strana...a steta one visine...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.