To bi trebao doci kec,no ne znam sastav Atletica,igraju u sredu EL vaznu tekmu.ADIS_22 je napisao/la:dobri pravo 3+ zadovoljan,sta mislis za atletico veceras..imam fin listicDevil je napisao/la:Gent 2:1 jos 10-ak minuta,lepo lepo.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Citizen-X
- Kontakt:
na lajvu mi je atletiko a cim ga stave na lajv moze bit glabaona
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Dobar si,jbt.ADIS_22 je napisao/la:ADIS_22 je napisao/la:
You'll never walk alone.
Devil je napisao/la:To bi trebao doci kec,no ne znam sastav Atletica,igraju u sredu EL vaznu tekmu.ADIS_22 je napisao/la:dobri pravo 3+ zadovoljan,sta mislis za atletico veceras..imam fin listicDevil je napisao/la:Gent 2:1 jos 10-ak minuta,lepo lepo.

Zadnja izmjena: ADIS_22, dana/u 11 dec 2010, 21:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Dozivotni clan sportsport.ba
)))
mogu mislit sta je raje popadalo na sevilli, Sevilla-Almeria 1:3 2 koef: 5,70
ne prepadaj heheCitizen-X je napisao/la:na lajvu mi je atletiko a cim ga stave na lajv moze bit glabaona
)))
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dodje mi danas neka luda u glavu i poredam veliki broj parova u nadi da ce sve ici kao po loju i dodjem do ovoga.
http://img821.imageshack.us/i/97554230.png/
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
svaka cast,sto se tice nabacavanja gori si od mene hehheOmerbavarac je napisao/la:Dodje mi danas neka luda u glavu i poredam veliki broj parova u nadi da ce sve ici kao po loju i dodjem do ovoga.![]()
)))
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znas kad ti dodje neki osjecaj. Obicno ovo ne radim, jesam prije, ali prestao sam. Pokusao sam i nadam se da nisam izgorio, jer ima jos ovaj jedan iz Francuske druge.ADIS_22 je napisao/la:
svaka cast,sto se tice nabacavanja gori si od mene hehhe
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Citizen-X
- Kontakt:
omere iz bavarske kolko je lova u pitanju
i cestitam
evo vam Atletiko vodi
donio sam vam srecu igrao sam u kontru
evo vam Atletiko vodi
donio sam vam srecu igrao sam u kontru
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 11 dec 2010, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
ma proce to..ja sam mislio da je dobitak jedno 500 km..nisam gledo kvote..al extra jeOmerbavarac je napisao/la:Znas kad ti dodje neki osjecaj. Obicno ovo ne radim, jesam prije, ali prestao sam. Pokusao sam i nadam se da nisam izgorio, jer ima jos ovaj jedan iz Francuske druge.ADIS_22 je napisao/la:
)))
PSV mi treba 3+ ... zadnji par.. trenutno 0:0... 70.min. padam
Gledam utakmicu i stvarno sam razočaran igrom.. sami krkanluk i nabijačina.. kao da gledam bugarsku, a ne nizozemsku ligu.
Gledam utakmicu i stvarno sam razočaran igrom.. sami krkanluk i nabijačina.. kao da gledam bugarsku, a ne nizozemsku ligu.
...što je više lome to je volim jače...
Kad ne stavim parove na forum,prođem.E nikad ih više staviti neću.Jučer 3 stavio,sva 3 down.Danas sam pogodio 3 ( prosjek ) na neki osrednji ulog i izvuko i osrednju lovu.Obećao sam sebi da ne pretjerujem i puno je ljepši osjećaj. 
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- legenda reala
- Kontakt:
i ja sam ovo prije radio ,ali uvijek se jedan podkrepi ,ali evo ti prođe još deset minuta ,i dobar dobitakOmerbavarac je napisao/la:Znas kad ti dodje neki osjecaj. Obicno ovo ne radim, jesam prije, ali prestao sam. Pokusao sam i nadam se da nisam izgorio, jer ima jos ovaj jedan iz Francuske druge.ADIS_22 je napisao/la:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma nije puno, 60 kermi. Jbg male kvote.Citizen-X je napisao/la:omere iz bavarske kolko je lova u pitanjui cestitam
- Citizen-X
- Kontakt:
uh šuti ko melemOmerbavarac je napisao/la:Ma nije puno, 60 kermi. Jbg male kvote.Citizen-X je napisao/la:omere iz bavarske kolko je lova u pitanjui cestitam
mene ljepo zguti PSV padale stative precke nema gola i cim pocnu precke da se gadjaju nema tu golova za 'ljeba
Ima li ovih NBA dežurnih? Može li Boston dići one jadove?
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da Boston 'ladno uzima Charlotte u gostima. Također, Chicago bi trebao hendikepom dobiti Minnesotu te Dallas Utaha. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad je bal, nek je maskenbal.
http://img228.imageshack.us/img228/5591/28270118.png
Valjda me nece Miami oboriti.
http://img228.imageshack.us/img228/5591/28270118.png
Valjda me nece Miami oboriti.
To mi treba.Hvala druGe puno.Hoću da klepim nekih NBA parova,jer neću spavati večeras nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.