Dolaze neki stranci kod stare u firmu, pa im treba(iskusni) prevodilac.

Aslo, nije firma od stare, već tamo radi(da ne bi bilo zabune).

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A svi se snadju samo vidio si kad ja sljakam na posao, sa zvukom sirene zadnje NBA utakmice....Monolog je napisao/la:@Starigrad,
Dolaze neki stranci kod stare u firmu, pa im treba(iskusni) prevodilac.Btw, biće to i manje od 2 sata posla, tako da...
Aslo, nije firma od stare, već tamo radi(da ne bi bilo zabune).
ma, mislim da moze nesto preko admina... a ostaje i opcija novog profilaGunnerS je napisao/la:@starigrad, mislim da nemožeš mjenjat nick![]()
Ih, ni blizu toga da je vlasnica, tako da...GunnerS je napisao/la:Sve se nema a stara firmu drži : D![]()
Sve super i sve za pet... Ima nekih tegoba u posljednje vrijeme, puno stresa, ali kažu da je to sastavni dio života. Valjda...GunnerS je napisao/la:Ma ja Monolog, pusti priče, odao si seMinstre, šta mai ?! Kako žena, djeca ?! Sve udure ?!
ni u ludilu ne selim. ovdje se rodio, odrastao, zivim i danas. raja iz sa zna gdje je stojnicev "cheers", koji se nalazi u ulici gdje zivim. sve pod nosom, jedino me hebe parking. naci slobodno mjesto, prava lutrija. a za promjenu nicka ili profila, dokaz vise je odgovor monologa, koji je upucen na starigrad, a ne stari grad1977. stariji sam i ne bih volio da neko poveze, ove djecije, nebuloze sa mnomMinistaR je napisao/la:Da, uistinu lijep dan. Završim sa poslom u 13h, pa na kafu, pa malo se odmoriti i povratak rodnom kraju na nekoliko dana. Ne može biti bolja uvertira za vikend koji će, nadam se, biti dobro popunjen. Uz sve sportske aktuelnosti, žene, raju i alkohol, ne sumnjam ni stotinke.
@Stari grad,
ne možeš mijenjati nick. Jesi se to, majketi, preselio u Novi grad?
Dolazis u rodni kraj? Pa, daj vidi da naletis do Tz - ako ti ne bude mrsko - da popijemo nesto dok si tu. Ja sam u Tz do ove nedjelje... I @Monolog bi vjerovatno bio za tu opciju...MinistaR je napisao/la:Da, uistinu lijep dan. Završim sa poslom u 13h, pa na kafu, pa malo se odmoriti i povratak rodnom kraju na nekoliko dana. Ne može biti bolja uvertira za vikend koji će, nadam se, biti dobro popunjen. Uz sve sportske aktuelnosti, žene, raju i alkohol, ne sumnjam ni stotinke.
@Stari grad,
ne možeš mijenjati nick. Jesi se to, majketi, preselio u Novi grad?
Hehe, a ko je ovdje pacijentStarigrad1977 je napisao/la:Mrzim Sarajevo a pogotovo te seoske mahale tipa Bistrik, Vratnik, Stari Grad i slicno....
Starigrad1977 je napisao/la:Helo pacijent, pa ako ce nekome mijenjati nick neka meni promijene u bilo koji...Ebo te starigrad, popisam ti se na carsiju....Mrzim Sarajevo a pogotovo te seoske mahale tipa Bistrik, Vratnik, Stari Grad i slicno....
Koliki pacijent covjek treba biti da mu je stalo do nicka...Ja sam ih promijenio barem 100 pa evo me ziv i zdrav..U zdravom tijelu zdravo duh....
Slalom u Kranjskoj Gori ili?Faraon iz Visokog je napisao/la:Pogodite sta je u subotu u 10:10 sati
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 100 gostiju.