NK Zvijezda Gradačac

Nah1d
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Nah1d » 04 maj 2013, 18:45

7aprildomemoj je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:SAD BI VOLIO DA ISPADNEMO DA SE KRENE PONOVO,DA SE GAMAD OTJERAJU IZ KLUBA..

VELEZ SMO MI IZVADILI PRIJE PAR GODINA,VALJDA NISU ZABORAVILI KADA SMO KOMSIJE POSLALI U 2. LIGU (ORASIJE) AL ETO MANEKENI U KAKVU STE SE POZICIJU DOVELI!!!!!!!!
Pa kad vam se to spomene za Orašje vi tvrdite da niste to uradili. Svaka čast za iskrenost :D
Ko je tebe sta pito? Prosetaj malo pomogli smo im naravno jer smo pobjedili cisto i posteno orasije.. :P Sad idi na cist zrak lijep pozdrav :P
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 maj 2013, 18:46

kako ja znam velez je nama to vratio pustio nas da ih pobijedimo sledece sezone kad smo se borili za opstanak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 04 maj 2013, 18:47

Nah1d je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:SAD BI VOLIO DA ISPADNEMO DA SE KRENE PONOVO,DA SE GAMAD OTJERAJU IZ KLUBA..

VELEZ SMO MI IZVADILI PRIJE PAR GODINA,VALJDA NISU ZABORAVILI KADA SMO KOMSIJE POSLALI U 2. LIGU (ORASIJE) AL ETO MANEKENI U KAKVU STE SE POZICIJU DOVELI!!!!!!!!
Pa kad vam se to spomene za Orašje vi tvrdite da niste to uradili. Svaka čast za iskrenost :D
Ko je tebe sta pito? Prosetaj malo pomogli smo im naravno jer smo pobjedili cisto i posteno orasije.. :P Sad idi na cist zrak lijep pozdrav :P
nigdje veze... samo govorim kako jeste... zvijezda je te sezone igrala bez pardona... ali prije svega velež je odlučivao o svojoj sudbini...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 maj 2013, 18:49

vjerovatno ce izjava odovica biti da smo bili bolji drugo poluvrijeme.a sarajevo se namjerno povuklo i privelo utakmicu kraju
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 04 maj 2013, 18:49

jest velez nahebo pravo sa nama...stalno nam moraju pustat
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 04 maj 2013, 18:55

nazrnusoli je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nesto kontam koji smo i mi baksuzi :D odkad smo usli u premijer ligu sve ekipe koje su nam bile blizu su ispadale.redom su ispadali orasje,modrica,buducnost,drina sloboda pa evo i gradina je na dobrom putu da ispadne.mislim da je bas steta, kad mi samo naumpadne utakmica u modrici gdje nas je brat bratu bilo izmedu 2-3000 prava atmosfera al eto hoce nam se da moramo ici na daleka gostovanja.od sledece sezone vjerovatno cemo samo mi biti iz tk sto je malo spram broja klubova.trenutno nam je najblizi radnik i nadam se da ce bar oni izboriti opstanak
Istina je sve što si naveo, samo još da si kazao da ste vi pomogli ispadanje Orašja kad ste pustili Veležu u Gradačcu. Izbor je bio vaš, sad idite u Mostar umjesto u Orašje. Pozz
Evo nešto tako slično. Samo čini mi se da je tad Velež poražen na Banji a isto tako i Orašje
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 04 maj 2013, 18:58

astra1922 je napisao/la:vjerovatno ce izjava odovica biti da smo bili bolji drugo poluvrijeme.a sarajevo se namjerno povuklo i privelo utakmicu kraju
ne ice u fazonu ovi mladi momci jednostavno nisu mogli vise igrali smo za gol vise kostale su nas nase greske u odbrani... sto se tice utakmice imali smo i mi prilika pprvo Diata u prvom poluvremenu, pa onda opet Diata nakon nabacaja iz kornera glavom lopta opet u stativu, pa kad je Sušić htjeo proigrat Diatu tu uleti stoper Sarajeva kad sve sagledas fali nam taj napadač da to sve realizuje i sanse i polusanse

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 04 maj 2013, 18:59

I pored pobjede nad Rođenim potrebna je i pobjeda nad Širokim za opstanak. Na kraju najvjerovatnije Gošk će imat 35 bodova a Travnik 33
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 maj 2013, 19:07

Ova Zvijezda,igra,rezultati,odvođenje i dovođenje igrača,opstanak i slično je u rukama jednog čovjeka.Nije to iz ljubavi prema klubu,to je čisti biznis.Sve ovo sto nam se izdesavalo nema veze sa fudbalom.Obezbjedit će on opstanak,biće u pet do 12.Sve sam ovo pisao već kada su se sumnjivi igrači počeli dovoditi.Nazalost,sa ovakvim odnosom prema klubu tribine su sve praznije.............to on ne mari,njegov je dzep puniji.Ne nervirajmo se,zalosno je sve ovo. :cry:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 04 maj 2013, 19:14

vatreni je napisao/la:Ova Zvijezda,igra,rezultati,odvođenje i dovođenje igrača,opstanak i slično je u rukama jednog čovjeka.Nije to iz ljubavi prema klubu,to je čisti biznis.Sve ovo sto nam se izdesavalo nema veze sa fudbalom.Obezbjedit će on opstanak,biće u pet do 12.Sve sam ovo pisao već kada su se sumnjivi igrači počeli dovoditi.Nazalost,sa ovakvim odnosom prema klubu tribine su sve praznije.............to on ne mari,njegov je dzep puniji.Ne nervirajmo se,zalosno je sve ovo. :cry:
Nešto tome slično. Da klubu kroz papire 200.000 € a zapravo da pola a njemu čisto očišćeno od svih poreza ostatak. Imaju svjedoci koje je otjerao da se tako radi u klubu. Zdrava uprava moj k.. Odo ja lijepo u srijedu popit kahvu i sok umjesto dat za ulaznicu. Neću da plaćam a da mene neko tamo pravi magarcem.
Dragon Town

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 04 maj 2013, 19:28

zmaj_Bosne je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Ova Zvijezda,igra,rezultati,odvođenje i dovođenje igrača,opstanak i slično je u rukama jednog čovjeka.Nije to iz ljubavi prema klubu,to je čisti biznis.Sve ovo sto nam se izdesavalo nema veze sa fudbalom.Obezbjedit će on opstanak,biće u pet do 12.Sve sam ovo pisao već kada su se sumnjivi igrači počeli dovoditi.Nazalost,sa ovakvim odnosom prema klubu tribine su sve praznije.............to on ne mari,njegov je dzep puniji.Ne nervirajmo se,zalosno je sve ovo. :cry:
Nešto tome slično. Da klubu kroz papire 200.000 € a zapravo da pola a njemu čisto očišćeno od svih poreza ostatak. Imaju svjedoci koje je otjerao da se tako radi u klubu. Zdrava uprava moj k.. Odo ja lijepo u srijedu popit kahvu i sok umjesto dat za ulaznicu. Neću da plaćam a da mene neko tamo pravi magarcem.
TREBAMO BOJKOTOVAT UTAKMICU , PA NEK IGRAJU SAMI ZA SEBE

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 04 maj 2013, 19:52

treba pocet sa bakljadama,petardama na svakoj domacoj utakmici svaki moguc incident naprvit...pa neka nurdo malo i drugima placa...kada se oni klubu prave budale mozemo i mi
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 maj 2013, 19:58

Ne sikirajte se za opstanak bilo bi grehota da ispanete pored travnika i goska. Siguran sam da cete dobiti ove dvije kuci sto bi vam bilo dovoljno za opstanak.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 04 maj 2013, 19:59

gradacacki zmajevi kakvo je stanje kod vas treba li sta :) 8-) .Bogami ste zaglibili pravo,dolazimo vam mi pa idete Leotaru pa vam dolazi Siroki(koji ce igrati za gabelu) i zadnje kolo idete Travniku(mozda da ta utakmica odluci ko ce u nizi rang).Bogami vrlo tezak raspored imate.Morat ce te ili ovako ili onako nesto uraditi u Trebinju ako mislite opstati(uz naravno pobjedu protiv nas),zao bi mi bilo da ispadnete :( .valjda ce te nesto napraviti da ostanete u ligi.

P.S.Pamtimo mi pomoc ,vec smo nesto ranije vratili ali ako zapne ... ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 04 maj 2013, 20:00

najlosiji igrac vam je desni bek broj 14 , a Diatta se zainatio danas nama pravo **** sliku svoju :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 04 maj 2013, 20:00

Ako je sve tako kako govorite, neznam otkud Nurdi onda interes da ide u Sarajevo i postane onaj clan u NSFBiH...... zasto pravi stadion u koji je dosad ulozeno preko 2 miliona KM......

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 04 maj 2013, 20:05

rodjak je napisao/la:gradacacki zmajevi kakvo je stanje kod vas treba li sta :) 8-) .Bogami ste zaglibili pravo,dolazimo vam mi pa idete Leotaru pa vam dolazi Siroki(koji ce igrati za gabelu) i zadnje kolo idete Travniku(mozda da ta utakmica odluci ko ce u nizi rang).Bogami vrlo tezak raspored imate.Morat ce te ili ovako ili onako nesto uraditi u Trebinju ako mislite opstati(uz naravno pobjedu protiv nas),zao bi mi bilo da ispadnete :( .valjda ce te nesto napraviti da ostanete u ligi.

druze jedini ste vi koji nam mozete pomoc
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 maj 2013, 20:08

Tkanton je napisao/la:Ako je sve tako kako govorite, neznam otkud Nurdi onda interes da ide u Sarajevo i postane onaj clan u NSFBiH...... zasto pravi stadion u koji je dosad ulozeno preko 2 miliona KM......
Na prvo pitanje evo odgovora-logično,ako bilo kakvu muljazu napravi blizu je vatre...u stadion garant daje iz svog dzepa,sve je to iz ličnih interesa ;)

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 04 maj 2013, 20:13

nije nurdo danas bio u pocetnih 11 i seto se po stadionu

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 maj 2013, 20:14

elf1 je napisao/la:
rodjak je napisao/la:gradacacki zmajevi kakvo je stanje kod vas treba li sta :) 8-) .Bogami ste zaglibili pravo,dolazimo vam mi pa idete Leotaru pa vam dolazi Siroki(koji ce igrati za gabelu) i zadnje kolo idete Travniku(mozda da ta utakmica odluci ko ce u nizi rang).Bogami vrlo tezak raspored imate.Morat ce te ili ovako ili onako nesto uraditi u Trebinju ako mislite opstati(uz naravno pobjedu protiv nas),zao bi mi bilo da ispadnete :( .valjda ce te nesto napraviti da ostanete u ligi.

druze jedini ste vi koji nam mozete pomoc
najslabija smo ekipa definitivno,ne zaslizujemo opstanak,pobjede koje na prste jedne ruke mozemo izdvojiti su mi vise nego ne zasluzene. :? zbog svega sto nam se izdesavalo i desava u zadnjoj godini vise mi se gadi.Volio bih prosječnu Zvijezdu od domaćeg kadra gledati u Prvoj ligi nego na ovakav krkanski način u PL.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.