Fucking Liverpoola dobili lani jedni a ovi drugi svake godine grupna faza EL.
Ali eto sarajevski je kvalitetniji

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Amateri, derbi Srpske napredne stranke. Što je najgore ni u Srbiji se ne gleda više ta utakmica i liga.
Napisah ja to na nasoj temi ali se upalise dezurni orangutaniPantelija je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:02Kakve veze ima sto su dobili nekoga i nekada. Jesi gledao utakmicu. Nula prilika, nula lijepih akcija i nula fudbala. Nabije onaj, nabije ovaj, faul svakih 20 sec.
Ne pricam o tome koliko je kvalitetna ekipa cz ili nasa ekipa nego ono sto vidis na nasim derbijima i zadnjih 5 njihovih. Nulaa na nulu a kod nas odlicne tekme. Sadrzajne, pune tempa. Mozda nismo nivo cz ali ovo sto sam gledao je za rak očiju
I kaze da se igra Balkanska liga?Pantelija je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:02Kakve veze ima sto su dobili nekoga i nekada. Jesi gledao utakmicu. Nula prilika, nula lijepih akcija i nula fudbala. Nabije onaj, nabije ovaj, faul svakih 20 sec.
Ne pricam o tome koliko je kvalitetna ekipa cz ili nasa ekipa nego ono sto vidis na nasim derbijima i zadnjih 5 njihovih. Nulaa na nulu a kod nas odlicne tekme. Sadrzajne, pune tempa. Mozda nismo nivo cz ali ovo sto sam gledao je za rak očiju
Imal i takvih sto predlazu "balkansku ligu"?AlemC85 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:07I kaze da se igra Balkanska liga?Pantelija je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:02Kakve veze ima sto su dobili nekoga i nekada. Jesi gledao utakmicu. Nula prilika, nula lijepih akcija i nula fudbala. Nabije onaj, nabije ovaj, faul svakih 20 sec.
Ne pricam o tome koliko je kvalitetna ekipa cz ili nasa ekipa nego ono sto vidis na nasim derbijima i zadnjih 5 njihovih. Nulaa na nulu a kod nas odlicne tekme. Sadrzajne, pune tempa. Mozda nismo nivo cz ali ovo sto sam gledao je za rak očiju![]()
Pa Delije i Grobari bi uništili pola grada kada bi ovdje dolazili.
To bi bio takav haos, da bi se morali svi dici da spriječe nerede.
Jok. Dovoljna je i nasa liga koja se malo po malo popravlja.
Haj zamisli haos na Kosevu ili Grbavici?Salih1984 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:09Imal i takvih sto predlazu "balkansku ligu"?AlemC85 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:07I kaze da se igra Balkanska liga?Pantelija je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:02Kakve veze ima sto su dobili nekoga i nekada. Jesi gledao utakmicu. Nula prilika, nula lijepih akcija i nula fudbala. Nabije onaj, nabije ovaj, faul svakih 20 sec.
Ne pricam o tome koliko je kvalitetna ekipa cz ili nasa ekipa nego ono sto vidis na nasim derbijima i zadnjih 5 njihovih. Nulaa na nulu a kod nas odlicne tekme. Sadrzajne, pune tempa. Mozda nismo nivo cz ali ovo sto sam gledao je za rak očiju![]()
Pa Delije i Grobari bi uništili pola grada kada bi ovdje dolazili.
To bi bio takav haos, da bi se morali svi dici da spriječe nerede.
Jok. Dovoljna je i nasa liga koja se malo po malo popravlja.![]()
![]()
Privukla bi ta liga dosta ljudi,bilo bi profitaAlemC85 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:22Haj zamisli haos na Kosevu ili Grbavici?![]()
Ne treba nam to.
Nas derbi je mnogo mirniji i uljudniji nego njihov.
Cak se i mostarski derbi dosta popravio u zadnje vrijeme.
Slovenci i Hrvati ne zele ni čuti za ovu ligu. Samo nasi to jos zele.
Kad već stavljamo šalove.
Ako gledaš el klasiko biće ti žao što danas nisi gledao Čelik RadnikAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 20:18![]()
![]()
![]()
Ali eto sarajevski je kvalitetniji![]()
Vjerovatno zanimljiviji a ne kvalitetniji.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 20:18![]()
![]()
![]()
Ali eto sarajevski je kvalitetniji![]()
Stigao i tamo? Sve stiglo samo gudnez i blazevic nisu u zelkana !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.