FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hahaha, covjek ne moze da vjeruje kako se sikiraju. Svaki od igraca Sadikovic, Bajic, Hodzic, Kjosevski, Hasanovic, Memija, su prosle sezone dobili puno vise sanse nego sezonu prije te. U simbiozi sa Svrakom, Stanicem, Tomicem, Kerlom, Bucanom, Selimovicem, Kvesom, Colicem, itd. oni napreduju i postaju bolji igraci... Tako ce ove sezone dobijati puno vise prilike nego prosle, i to se zove podmladjivanje, odvija se postepeno, i igraci se uvode po nekakvom redu, bas kako treba. Jer ako neko zna napraviti igracinu od mladog igraca onda je to Zeljo, a ne Sarajevo npr. Siroki isto radi dobar posao... Zeljo bi npr do sada od Radovca napravio Zolu koji bi vec igrao negdje vani i bio igracina, ovako je on i dalje smijesna 4 rezerva Kosticu, Kovacevicu, Cimirotu, koje je neko drugi napravio... Zato pustite se vi nas, jer nasi igraci su nasa djela i dovoljno govore za sebe. Pogledati reprezentaciju i gdje koji Zeljin igrac igra a a gdje su tu bivse jufkice kojih nema ni na mapi... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Re: Odg: FK Željezničar
Posto Partizan, Dinamo, Hajduk, Ayax, PSV rade apsulutno suprotno i ratlicito od vas, mogli ste ih nauciti kako se proizvode mladi igraci i podmladjuje ekipaBaja_Zvjerka je napisao/la:Hahaha, covjek ne moze da vjeruje kako se sikiraju. Svaki od igraca Sadikovic, Bajic, Hodzic, Kjosevski, Hasanovic, Memija, su prosle sezone dobili puno vise sanse nego sezonu prije te. U simbiozi sa Svrakom, Stanicem, Tomicem, Kerlom, Bucanom, Selimovicem, Kvesom, Colicem, itd. oni napreduju i postaju bolji igraci... Tako ce ove sezone dobijati puno vise prilike nego prosle, i to se zove podmladjivanje, odvija se postepeno, i igraci se uvode po nekakvom redu, bas kako treba. Jer ako neko zna napraviti igracinu od mladog igraca onda je to Zeljo, a ne Sarajevo npr. Siroki isto radi dobar posao... Zeljo bi npr do sada od Radovca napravio Zolu koji bi vec igrao negdje vani i bio igracina, ovako je on i dalje smijesna 4 rezerva Kosticu, Kovacevicu, Cimirotu, koje je neko drugi napravio... Zato pustite se vi nas, jer nasi igraci su nasa djela i dovoljno govore za sebe. Pogledati reprezentaciju i gdje koji Zeljin igrac igra a a gdje su tu bivse jufkice kojih nema ni na mapi...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ma ovo je @čamac 100%bagrcavi je napisao/la:Kako volim tvoje postoverodom s Mejtaša je napisao/la:Makar nije kopile.pitar079 je napisao/la:Stanic nije vase dijete
Raja odakle vam ba vise snaga da njima nešto objašnjavate. Pa ova balavurdija da je i o čemu razmišljala u životu ne bi za torpedo navijala. To uvijek imajte na umu. Svojom voljom navijati za klub sa jednom od najmračnijih istorija u ovom dijelu Evrope ne može niko pametan. Natjerano, zavedeno, mozga bosla.
Furamo svoje skoro 100 godina, boli nas neka stvar za tvorevinom. Nemamo love pa šta nikad je nismo ni imali. Ne gura nas niko, nikad ni nije pa nas je opet najviše. Igraju nam djeca pa šta, makar su naša, a ne srbijanski šljam skoro cijela ekipa. I pored svega smo u svemu naj i bit ćemo ako Bog da jer mi smo Željo - jedan od najstarijih i najpopularnijih klubova u regiji - mi smo obična raja, imamo srce i dušu, volimo svoj klub, nismo ga prodali kinezima ko zadnja bijeda, sačuvali smo ga u inat svim dušmanima i u teža vremena.
Što se u našem gradu kaže "samo je prava raja znala u čemu je fol".![]()

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Oni ne mogu, ali vi itekako mozete...pisac je napisao/la: Posto Partizan, Dinamo, Hajduk, Ayax, PSV rade apsulutno suprotno i ratlicito od vas, mogli ste ih nauciti kako se proizvode mladi igraci i podmladjuje ekipa
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Hasagić...120 000 !!??
Fol halalio kamate od 60 milja..jest,jest
- SarajlijaTM
ŽELJO JE JEDAN ,A SVE OSTALO SE MOZE NAĆI KOD KINEZA
Btw.gledajte sutra u 00:00 zeljinu skolu fudbala i onog koji se afirmisao u zelji,pa crkavajte od muke

Btw.gledajte sutra u 00:00 zeljinu skolu fudbala i onog koji se afirmisao u zelji,pa crkavajte od muke

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sto ti je vokri?fcsforever je napisao/la:Hasagić...120 000 !!??
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Znaci sad sam usao drugi put na ovu temu otkako sam se registrovao i taj tvoj post je samo zaSarajlijaTM je napisao/la:ŽELJO JE JEDAN ,A SVE OSTALO SE MOZE NAĆI KOD KINEZA
Btw.gledajte sutra u 00:00 zeljinu skolu fudbala i onog koji se afirmisao u zelji,pa crkavajte od muke![]()

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
To je čovjek namjerno uradio da ti ne uđeš više nikad odnosno ni treči put..UltraSA je napisao/la:Znaci sad sam usao drugi put na ovu temu otkako sam se registrovao i taj tvoj post je samo zaSarajlijaTM je napisao/la:ŽELJO JE JEDAN ,A SVE OSTALO SE MOZE NAĆI KOD KINEZA
Btw.gledajte sutra u 00:00 zeljinu skolu fudbala i onog koji se afirmisao u zelji,pa crkavajte od muke![]()
![]()
![]()
![]()
Mićo je Fićo!
Mislim da kod nas u klubu nema krize kao sto se to predstavlja
Uzeli smo 600 k KM za zolotica
Neko je pisao da svraka ima ponudu od 500 k KM
Uzet cemo oko 500k(mozda i vise) od evrope ako doguramo do 3. Pretkola
Imamo pare od sehe koje nam se duguju
Treba rata od adilovica da nam se uplati
Zaradit cemo oko 50k na sezonskim i clanskim
Ako se dzeko proda i tu cemo uzet pare
A postoji mogucnost i da se jos koji igrac proda.
Ne znam hocel bit kalvog generalnog sponzora,al to bi nas drama poguralo kad bi bio.
Uglavnom mogu se fine pare nagrnut do pocetka sezone.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uzeli smo 600 k KM za zolotica
Neko je pisao da svraka ima ponudu od 500 k KM
Uzet cemo oko 500k(mozda i vise) od evrope ako doguramo do 3. Pretkola
Imamo pare od sehe koje nam se duguju
Treba rata od adilovica da nam se uplati
Zaradit cemo oko 50k na sezonskim i clanskim
Ako se dzeko proda i tu cemo uzet pare
A postoji mogucnost i da se jos koji igrac proda.
Ne znam hocel bit kalvog generalnog sponzora,al to bi nas drama poguralo kad bi bio.
Uglavnom mogu se fine pare nagrnut do pocetka sezone.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pola tog novca ce da uzme vaš Amaw i njegov pas Lutvo i mislite da cete dogurat do 3 pretkola ako vi dodjete do 3 pretkola ja cu vam prvi na ovoj vašoj temi reci svaka čast komsije do tada pusa bok !!!!
Nismo te ni zvali, nit nam treba tvoje mišljenje, ti i tebi slični ste nam najveći dušmani od 1946 godine kad odluči političko rukovodstvo da napravi Torpedo, ali ne moskva, i da najbitnije sreća pa od nas ima neko da uzme, ne da čekamo ko bjeda kad će nam neko (utrpani) doći i dat sirotinje bjedo.bakehz87 je napisao/la:Pola tog novca ce da uzme vaš Amaw i njegov pas Lutvo i mislite da cete dogurat do 3 pretkola ako vi dodjete do 3 pretkola ja cu vam prvi na ovoj vašoj temi reci svaka čast komsije do tada pusa bok !!!!
Mi prodajemo naše igrače, najbolji smo izlog u Državi, najveći, najtrofejniji najviše živih rekorda postavili za ovu našu ligu, najljepši ma sve ostalo, imamo svoju kući i okučnicu za razliku od bjede sa bara, da li je sa bara boga pitaj.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Halo zajebancija u redu ali ima li iko da ovdje raspravlja na normalu a ne odma podjebavanje.Ne kontam .Ako navijac drugog kluba tj vecinom pitara daje neki komentar o nama nemora znacit da je dusman.Ja bacim i kod njih komentar ali mi nikad nije niko od pitara odgovorio ruzno jer imam nos za zajebanciju dakle ne podjebavam.Treba saslusat i druge jer nekad se oci bolje otvore nekazu dzaba bolje vide dvojica od jednog.Treba priznat da se oni jesu pojacali kako to nije nas problem.Snasli se i vozdra.Mi imamo druge planove i druge izvore im to je ok ali nemora znacit odma ako se slazes sa nekim pitarom da si prodana dusa smrad i ostalo.Tek kad to skontamo otvorice se normalna diskusija kako sa nase strane tako i njihove.I mi a i oni imamo nesto u pravu ali treba tom svest na normalu a ne na provokaciju.
-
- Kontakt:
@Alipasino pa moglo bi se nabrojati tih nekakvih normalnih postova pitara na prste jedne ruke. Velika vecina njih ni ne dođe da normalno diskutira nego da podjebava i provocira. U nedostatku argumenata konstantno podcjenjuju naše uspjehe, naše igrače, Amara i ne vidim kako sa takvima možeš uci u normalnu diskusiju.
Na kraju krajeva j.ebo ti navijača Želje kojem jedan pitar mora da otvara oči.
-
- Kontakt:
@Alipasino pa moglo bi se nabrojati tih nekakvih normalnih postova pitara na prste jedne ruke. Velika vecina njih ni ne dođe da normalno diskutira nego da podjebava i provocira. U nedostatku argumenata konstantno podcjenjuju naše uspjehe, naše igrače, Amara i ne vidim kako sa takvima možeš uci u normalnu diskusiju.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahaha, jadna je osoba kojoj amy, pisac, ramstajn, fcs i slicni otvaraju oci...
Ah da, i Alipasino je jedan od njih, pitar koji glumi zabrinutog manijaka... takvi su najgori...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Je li se vratio Jamak iz Kazahstana?
Imas situaciju da nedavno igraju A i mlada selekcija BiH. I ujednom momentu na terenu imas 8(osam) igraca,sto u jednoj,sto u drugoj ekipi,koji su bili,ili su sad clanovi FK Zeljeznicara.A svi su,osim Visce,izasli iz Zeljine skole fudbala.
Imas drugu situaciju,u zadnjih 7 godina,10(deset)igraca koji su ponikli u ovom klubu,prosli oml.selekcije,igrali su ili igraju za reprezentacije BiH:Stilic,Dzeko,Sehic,Svraka,Zukanovic,B.Colic,Zolotic,Hodzic,D.Sadikovic,Bajic.
Nek se pametni pisci na ovom forumu malo presaberu.Ja stvarno ne znam kako ove brojke stoje u njihovom klubu,vjerujem da su bar za jednog igraca manje nego u nasem
.
I naravno,za isto to vrijeme,Zeljo osvoji 5(pet) trofeja.
E recite realno,da li bi iko NORMALAN dosao ovdje da diskutuje na tu temu.
Imas drugu situaciju,u zadnjih 7 godina,10(deset)igraca koji su ponikli u ovom klubu,prosli oml.selekcije,igrali su ili igraju za reprezentacije BiH:Stilic,Dzeko,Sehic,Svraka,Zukanovic,B.Colic,Zolotic,Hodzic,D.Sadikovic,Bajic.
Nek se pametni pisci na ovom forumu malo presaberu.Ja stvarno ne znam kako ove brojke stoje u njihovom klubu,vjerujem da su bar za jednog igraca manje nego u nasem

I naravno,za isto to vrijeme,Zeljo osvoji 5(pet) trofeja.
E recite realno,da li bi iko NORMALAN dosao ovdje da diskutuje na tu temu.
-
- Kontakt:
nijednog sarajlije medju osnivacima, ako vec kenjas kvake...., puno si godina sprco pameti nemas, valjda te ptsp pere sta li....rodom s Mejtaša je napisao/la:Makar nije kopile.pitar079 je napisao/la:Stanic nije vase dijete
Raja odakle vam ba vise snaga da njima nešto objašnjavate. Pa ova balavurdija da je i o čemu razmišljala u životu ne bi za torpedo navijala. To uvijek imajte na umu. Svojom voljom navijati za klub sa jednom od najmračnijih istorija u ovom dijelu Evrope ne može niko pametan. Natjerano, zavedeno, mozga bosla.
Furamo svoje skoro 100 godina, boli nas neka stvar za tvorevinom. Nemamo love pa šta nikad je nismo ni imali. Ne gura nas niko, nikad ni nije pa nas je opet najviše. Igraju nam djeca pa šta, makar su naša, a ne srbijanski šljam skoro cijela ekipa. I pored svega smo u svemu naj i bit ćemo ako Bog da jer mi smo Željo - jedan od najstarijih i najpopularnijih klubova u regiji - mi smo obična raja, imamo srce i dušu, volimo svoj klub, nismo ga prodali kinezima ko zadnja bijeda, sačuvali smo ga u inat svim dušmanima i u teža vremena.
Što se u našem gradu kaže "samo je prava raja znala u čemu je fol".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.