Pa Kvesića, Čolića i Zolotića sam upravo stavio zbog povrede, a još će Kvesić i Čolić da se vrate u novoj sezoni 100% ako Bog da.. U prvoj sezoni ove politike i nisi mogao promovisati baš nekog igrača.. Mogli smo to uraditi sa Gojakom, ali desilo se šta se desilo, Bože moj. Ne ide ništa preko noći. U novoj sezoni ćemo vidjeti dal' će nas ovo izvesti na pravi put u šta ja ne sumnjam. Ne zaboravi da imamo Antolovića na golu koji će pomoći u razvoju Kjosevskom ali i Ćutahiji koji je sigurno najbolji golman u BiH za golmane ispod 20 godina, to odgovorno tvrdim, fizička sprema mu je na vrhuncu a ima samo 17 godina, reflex strašan, postavljanje kada ide 1 na 1, ma sve ima predispozicije za velikog golmana. Da mu Bog da zdravlja.. Dalje, Memija je također veliki potencijal i od njeg se može očekivati dosta toga. Stanić se digao ove sezone i to će mu pomoći prilikom prodaje. Dado je bačen u vatru u utakmici sa Plzenom, i od tada napreduje. Definitivno se možemo osloniti na njega, da zamjeni Jamaka kako treba. Dokazao je to nekim potezima u utakmicama, ali fali mu konstantnost i malo više fizičke snage, i tu se mora raditi. Bajić će morati poraditi na toj polivalentnosti, jer će izgleda imati karijeru u Želji na krilu, tako da će morati dosta raditi što se tiče njegove defanzive. U ofanzivi je dobar, ima jak šut, dobru ljevicu, ali fali mu osjećaj za prostor, za otkrivanje, steći će ga već. Nuspahić, Hasanović, Bogdanović uz Kvesića i Čolića, mlada i respektabilna ekipa, pa mogu i Alibašića dodati koji isto tako vreba svoju šansu
Zato, ne sudi po prvoj sezoni, već ćemo neke plodove ubrati tek poslije ove druge, a u fudbalu se naravno zna, za svakki put da procvjeta ( ako je pravi ) tek nakon treće sezone - mladi igrači, novi trener i tako dalje
Zadnja izmjena:
gio10, dana/u 20 jun 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..