FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la super » 20 jun 2014, 15:37

...............................................................antolovic................................................................

...............colic....................bogdanovic..........................zeljkovic.................................kvesic........

......................................................hasanovic.....................tomic...............................................

...........selimovic.....................................jamak..........................................stanic........................

....................................................................kajkut................................................................

to je ekipa koju bih ja volio vidjeti trenutno na prvoj utakmici ,e sada ima tu kalkulacija i nerijesenih odlazaka i dolazaka,mislim da jos dvojica idu al tek nakon evropskih utakmica a moguce je dolazak jos makar dva igraca sa strane i sa ovim nasim juniorima da uskoce sa klupe mislim da imamo ekipu za vrh tabele
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 20 jun 2014, 15:40

@super, hoće li biti kakve nafake, interesuje me, a vjerujem @amypitar-a još i više.
Njega stid da pita pa me zamolio da ja to učunim.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 20 jun 2014, 15:41

super je napisao/la:...............................................................antolovic................................................................

...............colic....................bogdanovic..........................zeljkovic.................................kvesic........

......................................................hasanovic.....................tomic...............................................

...........selimovic.....................................jamak..........................................stanic........................

....................................................................kajkut................................................................

to je ekipa koju bih ja volio vidjeti trenutno na prvoj utakmici ,e sada ima tu kalkulacija i nerijesenih odlazaka i dolazaka,mislim da jos dvojica idu al tek nakon evropskih utakmica a moguce je dolazak jos makar dva igraca sa strane i sa ovim nasim juniorima da uskoce sa klupe mislim da imamo ekipu za vrh tabele
Kakav bolan Kajkut ? Opet ti po starom :(
Mićo je Fićo!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 20 jun 2014, 15:52

Dosadan si!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 20 jun 2014, 15:52

teatar je napisao/la:@super, hoće li biti kakve nafake, interesuje me, a vjerujem @amypitar-a još i više.
:thumbup: :urnebes:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šta tek reći za ovo, da se upišaš od smijeha ... :rol:
FS BiH falsifikovao licence Borcu i Želji

Drugostepena komisija Fudbalskog saveza BiH za licenciranje klubova falsifikovala je licence banjalučkom Borcu i sarajevskom Željezničaru za nastupe u Premijer ligi BiH i evrokupvima za sezonu 2014/15. tvrdi naš dobroobaviješteni izvor iz ulice Ferhadija 30! :urnebes:

- Borac ni po kom osnovu, zbog blokiranog računa i velikih dugovanja i tužbi koje nije riješio ne može da igra u Premijer ligi BiH, ali mu je Savez progledao kroz prste i prekršio Pravilnik o licenciranju, odnosno falsifikovao licencu bez validne dokumentacije. Sarajevski Željezničar takođe na Prvostepenoj komisiji nije prošao za Evropu zbog duga Beta klubu na ime naknade za treniranje Emraha Hasanhodžića, ali je na drugostepenoj dobio dozvolu za nastup na međunarodnoj sceni. Oba kluba su imala rok do 31. marta da srede papirologiju, a Prvostepena komisija im je 5. maja uskratila licence. Svi dokumenti naknadno dostavljeni su falsifikat i probijen je rok za licenciranje. U ovakvim slučajevima Drugostepena komisija uglavnom potvrđuje odluke Prvostepene, ali u BiH je to sasvim drugačije – rekao je naš izvor.

Osim toga Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine UEFA je oduzela pravo licenciranja jer u komisijama su bili neadekvatno kvalifikovani ljudi o čemu je naš sajt pisao ranije.

- Pitanje je šta su Borac i željezničar donijeli u Savez, ako su uopšte išta i donijeli od papira, ali nijedna komisija nije istražni organ. A komisije su posebna priča, i Prvostepena i Drugostepena. U svakoj od njih treba da sjede po jedan pravnik i ekonomski vještak sa pravom revizora, ali toga nije bilo što i jeste ključ suspenzije aparata za licenciranje u FS BiH. Samo je pitanje do kada će UEFA da ćuti. Kada istina izađe u javnost onda će svi da budu zatečeni kao i u „slučaju Crvene zvezde“. Tačnije, svako će da pere ruke. I Borac i Željezničar čekaju sudbine Crvene zvezde :nene: :crazy: – zaključio je naš izvor.

Prošle godine Olimpik se žalio na licencu FK Sarajevo zbog duga prema Edinu Čahtareviću, ali je „bordo“ tim retroaktivno donio dokument i doveo Čahtarevića u Savez sa datumom prije 31. marta. Prije toga Sloboda iz Tuzle je raskrinkana u pokušaju falsifikovanja dokumentacije dok je još generalni sekretar bio Munib Ušanović.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 20 jun 2014, 16:14, ukupno mijenjano 6 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jun 2014, 15:53

teatar je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Pa meni nisu bas djeca Bucan,Selimovic,Jamak,Svraka pa to su igraci u poodmalklim godinama,ima jos podugacak spisak.Od ove cetvorice,najmanje trojica ce vam biti u prvoj postavi,ako ne sva cetvorica.
Pa ja ne mogu vjerovati ,o cemu vi pricate. :hmmmmm:
Bas me briga vi jedni druge mozete tjesiti(ako vas to cini sretnim) da vam igraju pjetlici,ali vam se ta gore djeca smiju. :think:
Izvini što smo iznevjerili tvoja očekivanja, nadam se da nećeš zamjeriti.
Čini mi se, puno vremena ti potrošiš analizirajući našu ekipu. Stalno si tu, pratiš, vrebaš iz prikrajka kakvu informaciju ... pravi simpatizer.

Ja uopste nisam analizirao vasu ekipu,samo sam se nadovezao na pricu da pregovarate sa Kajkutom,a volite forsirati pricu podmađivanje ekipe. :roll: Sto vas ne bi pratio,ipak ste vi nase komsije. ;)

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 20 jun 2014, 15:54

super je napisao/la:...............................................................antolovic................................................................

Dobro si sastavio i ja bi tako volio sem što mi je Jamak prespor i puno zadržava loptu pa bi ipak stavio Svraku a ako ode D. Sadikovića.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 20 jun 2014, 16:01

Mislim skontali smo da poznaje nekog novinara iz Oslobođenja koji mu kaže prije nego objave ovu glupost. Prvi Amar neće htjeti Kajkuta jer ga zajebo dva puta a jednom skoro sve dogovorio. Još gore ga stavljati u bilo kakve kombinacije. :damn:
Mićo je Fićo!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 20 jun 2014, 16:05

HercegovinaBosna je napisao/la:Mislim skontali smo da poznaje nekog novinara iz Oslobođenja koji mu kaže prije nego objave ovu glupost. Prvi Amar neće htjeti Kajkuta jer ga zajebo dva puta a jednom skoro sve dogovorio. Još gore ga stavljati u bilo kakve kombinacije. :damn:
tebe stavljati u bilo koji forum je jos gore od ovoga sto sam ja stavio
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 20 jun 2014, 16:07

HercegovinaBosna je napisao/la:Mislim skontali smo da poznaje nekog novinara iz Oslobođenja koji mu kaže prije nego objave ovu glupost. Prvi Amar neće htjeti Kajkuta jer ga zajebo dva puta a jednom skoro sve dogovorio. Još gore ga stavljati u bilo kakve kombinacije. :damn:
što si ti mentalno sakat, pa je li čovjek lijepo napisao da bi on *volio* ovakav sastav, a nee da predviđa da će tako i da bude

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 20 jun 2014, 16:08

super je napisao/la:
tebe stavljati u bilo koji forum je jos gore od ovoga sto sam ja stavio
Dosadan si više s Kajkutom i šupljom pričom malih novinarčića. Daj ba jbt dozovi se više..Najavio si nakih štopera i veznih da će doći na pripreme nema nijednog. Praviš sastav a čovjek nije ni došao. Prvi napadač je Nedo, dok drugi ne potpiše a ne šta novinari u Oslobođenju seru..
Mićo je Fićo!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 jun 2014, 16:10

Sevap bi bilo ukinut mu internet
DRUG NEBI TI PUNCA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 jun 2014, 16:12

Ma pustite budalu Aldina, Donu i hiljadu nickova. Idi u pijesak i igraj se sa kanticom dok odrasli razgovaraju. Miran psicu!
Sport je lijek za tijelo i duh.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 jun 2014, 16:15

Adviser je napisao/la:
teatar je napisao/la:@super, hoće li biti kakve nafake, interesuje me, a vjerujem @amypitar-a još i više.
:thumbup: :urnebes:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šta tek reći za ovoga, da se upišaš od smijeha ... :rol:
FS BiH falsifikovao licence Borcu i Želji

Drugostepena komisija Fudbalskog saveza BiH za licenciranje klubova falsifikovala je licence banjalučkom Borcu i sarajevskom Željezničaru za nastupe u Premijer ligi BiH i evrokupvima za sezonu 2014/15. tvrdi naš dobroobaviješteni izvor iz ulice Ferhadija 30! :urnebes:

- Borac ni po kom osnovu, zbog blokiranog računa i velikih dugovanja i tužbi koje nije riješio ne može da igra u Premijer ligi BiH, ali mu je Savez progledao kroz prste i prekršio Pravilnik o licenciranju, odnosno falsifikovao licencu bez validne dokumentacije. Sarajevski Željezničar takođe na Prvostepenoj komisiji nije prošao za Evropu zbog duga Beta klubu na ime naknade za treniranje Emraha Hasanhodžića, ali je na drugostepenoj dobio dozvolu za nastup na međunarodnoj sceni. Oba kluba su imala rok do 31. marta da srede papirologiju, a Prvostepena komisija im je 5. maja uskratila licence. Svi dokumenti naknadno dostavljeni su falsifikat i probijen je rok za licenciranje. U ovakvim slučajevima Drugostepena komisija uglavnom potvrđuje odluke Prvostepene, ali u BiH je to sasvim drugačije – rekao je naš izvor.

Osim toga Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine UEFA je oduzela pravo licenciranja jer u komisijama su bili neadekvatno kvalifikovani ljudi o čemu je naš sajt pisao ranije.

- Pitanje je šta su Borac i željezničar donijeli u Savez, ako su uopšte išta i donijeli od papira, ali nijedna komisija nije istražni organ. A komisije su posebna priča, i Prvostepena i Drugostepena. U svakoj od njih treba da sjede po jedan pravnik i ekonomski vještak sa pravom revizora, ali toga nije bilo što i jeste ključ suspenzije aparata za licenciranje u FS BiH. Samo je pitanje do kada će UEFA da ćuti. Kada istina izađe u javnost onda će svi da budu zatečeni kao i u „slučaju Crvene zvezde“. Tačnije, svako će da pere ruke. I Borac i Željezničar čekaju sudbine Crvene zvezde :nene: :crazy: – zaključio je naš izvor.

Prošle godine Olimpik se žalio na licencu FK Sarajevo zbog duga prema Edinu Čahtareviću, ali je „bordo“ tim retroaktivno donio dokument i doveo Čahtarevića u Savez sa datumom prije 31. marta. Prije toga Sloboda iz Tuzle je raskrinkana u pokušaju falsifikovanja dokumentacije dok je još generalni sekretar bio Munib Ušanović.
Treba poručiti tom dobro obaviještenom izvoru :pinokio: da je Željo dobio obje licence na zasjedanju prvostepene komisije.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 20 jun 2014, 16:19

napisao sam nedavno da nasi pregovaraju sa bogijem i kajkutom jesam li sta slagao,jesu li se dogovorili sa bogijem(nisu) sa kajkutom znate kakva je situacija a sada ako sam ublehas sto vam javim prije nego mediji saznaju,sada ko zeli nek vjeruje al iskreno i ja kada saznam ovdje nesto sto ne znam drago mi je cuti bilo kakvu pozitivnu vijest za klub a ima ovih sto do pola dana mrzi sebe a od pola cijeli svijet pa stoga ko hoce da cita nek cita ko ne vjeruje nek preskoci i stavi me na ignore ;)

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 20 jun 2014, 16:23

super je napisao/la:napisao sam nedavno da nasi pregovaraju sa bogijem i kajkutom jesam li sta slagao,jesu li se dogovorili sa bogijem(nisu) sa kajkutom znate kakva je situacija a sada ako sam ublehas sto vam javim prije nego mediji saznaju,sada ko zeli nek vjeruje al iskreno i ja kada saznam ovdje nesto sto ne znam drago mi je cuti bilo kakvu pozitivnu vijest za klub a ima ovih sto do pola dana mrzi sebe a od pola cijeli svijet pa stoga ko hoce da cita nek cita ko ne vjeruje nek preskoci i stavi me na ignore ;)
Dobro, evo da i ja tebi kažem jednu. Pregovaramo sa Srnom, jesu se dogovorili (nisu).**** tu priču.Samo lupate imena da sutra kad sve ovo prođe dođu na našu temu kako nikog nismo doveli, kako ništa ne rade, a ustvari nisu ni skim ni pregovarali.Kakvo Oslobođenje šta oni znaju majke ti.Nabija se Kajkutu cijena a nigdje veze igrač.
Zadnja izmjena: HercegovinaBosna, dana/u 20 jun 2014, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Mićo je Fićo!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 jun 2014, 16:23

super je napisao/la:napisao sam nedavno da nasi pregovaraju sa bogijem i kajkutom jesam li sta slagao,jesu li se dogovorili sa bogijem(nisu) sa kajkutom znate kakva je situacija a sada ako sam ublehas sto vam javim prije nego mediji saznaju,sada ko zeli nek vjeruje al iskreno i ja kada saznam ovdje nesto sto ne znam drago mi je cuti bilo kakvu pozitivnu vijest za klub a ima ovih sto do pola dana mrzi sebe a od pola cijeli svijet pa stoga ko hoce da cita nek cita ko ne vjeruje nek preskoci i stavi me na ignore ;)
Što se i ti pališ bezveze zbog jednog @Aldina. Pa to je troll nad trollovima, isto k'o i onaj @harishp s teme o reprezetnatciji BiH. Jednostavno ih ignorišeš, nema tu rasprave s takvim ljudima ubogim u mozak, a kamoli nekog pravdanja.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 20 jun 2014, 16:25

HercegovinaBosna je napisao/la:
Dobro, evo da i ja tebi kažem jednu. Pregovaramo Srnom, jesu se dogovorili (nisu).**** tu priču.Samo lupate imena da sutra kad sve ovo prođe dođu na našu temu kako nikog nismo doveli, kako ništa ne rade, a ustvari nisu ni skim ni pregovarali.Kakvo Oslobođenje šta oni znaju majke ti.Nabija se Kajkutu cijena a nigdje veze igrač.
dobro,evo da i ja tebi kazem jednu 100% potvrdjenu:ti si jedan napaceni debil

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jun 2014, 16:25

@aldin je za @harishp @gringobih :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 jun 2014, 16:32

ne zna se ko je gori od ovih ccc.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Levin, seha77, Travnik1921 i 36 gostiju.